Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Workshop Bruidsfotografie Woeste Hoeve nummer 2

Intieme trouwfoto bij De Woeste Hoeve in Beekbergen.

Zo kom je er nooit en zo kom je er twee keer in een maand tijd: De Woeste Hoeve. De trouwlocatie waar Ramon en ik zelf ook zijn getrouwd.

Workshop bruidsfotografie bij De Woeste Hoeve

Een aantal maanden terug hadden we besloten om hier de workshop te geven. Toen bleek dat de eerste workshop vrij snel vol zat en er nog steeds animo was, hebben we een tweede workshop bruidsfotografie georganiseerd. Gewoon op dezelfde plek, met praktisch dezelfde omstandigheden. Oké: deze groep was net iets kleiner (8 personen in plaats van 10) en we waren drie weken verder de lente in, maar overall hetzelfde idee.

Stel al je vragen

Een workshop bruidsfotografie met ruimte voor alle vragen die men kon verzinnen. Daarnaast een fijne lunch, een praktijkgedeelte en natuurlijk ook theorie. En wat heel opmerkelijk was: er werden zoveel vragen gesteld dat we iets uitliepen. Dat was de vorige keer niet het geval. Voor ons gevoel dus een succesvolle dag.

Trouwboekt van De Bloemenhof op een aantal oude klapstoeltjes.
Bruidsfotografie Workshop Woeste Hoeve 002
Workshop bruidsfotografie door Mon et Mine, foto van cursisten die fotograferen.

Tijdens het praktijkgedeelte stonden Ceder en Joris model voor ons. Ze waren een zelf een half jaar geleden getrouwd en vonden het helemaal prima om nog een keer hun trouwkleding aan te doen voor deze dag.

Bruidsfotografie Workshop Woeste Hoeve 004
Bruidsfotografie Workshop Woeste Hoeve 005
Bruidsfotografie Workshop Woeste Hoeve 007
Bruidsfotografie Workshop Woeste Hoeve 008
Bruidspaar op een trouwbankje bij De Woeste Hoeve. Lichte trouwlocatie met een kas.

Op precies deze plek zijn wij zelf ook getrouwd! De Woeste Hoeve heeft een heerlijke rustieke sfeer. In de lichte kas, die tegen het gebouw aangebouwd is, kun je gemakkelijk binnen trouwen. In de zomer is deze plek nog iets groener, maar nu, in het voorjaar, is het ook geweldig mooi om hier te vertoeven. Wij zijn fan!

Bruidsfotografie Workshop Woeste Hoeve 010
Bruidsfotografie Workshop Woeste Hoeve 011
Bruidsfotografie Workshop Woeste Hoeve 013
Ramon legt onze bewerkingsstijl uit op de televisie tijdens de workshop.

Afwisselende en leerzame workshop bruidsfotografie

We hebben tijdens deze workshop geprobeerd om theorie en praktijk zoveel mogelijk af te wisselen. Zodat men zoveel mogelijk informatie kon opslaan en fris bleef. Met lekkere cappuccino’s, kopjes thee, Tony’s Chocolonely en heel veel frisse zin. Op naar het volgende leermoment. Dit is niet een cursus of een complete praktijkopleiding, maar een lange, goed gevulde, dag die volledig ingespeeld is op jouw vragen. Dus mocht je ook een bruidsfotografie workshop willen volgen, schrijf je dan even in voor onze mailinglist.

Adressen voor deze bruidsfotografie workshop

Locatie: De Woeste Hoeve
Bloemen: De Bloemenhof (Elburg)
Model bruidspaar: Ceder & Joris
Trouwjurk: Justin Alexander

BewarenBewaren