Gaan jullie trouwen in 2024 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Workshop Bruidsfotografie bij Koetshuis Hulshorst

Bruidsfotografie Workshop Koetshuis Hulshorst-001

Twee keer per jaar geven we een workshop Bruidsfotografie, vaak 1 in het voorjaar en 1 in het najaar. Dus hebben we dit voorjaar 2 events gepland staan, maar het eerste event was afgelopen woensdag bij Koetshuis Hulshorst, een locatie waar we ook al een keer eerder geweest waren voor een hippe rock ’n roll bruiloft.

Deze keer hadden we een fijne groep cursisten met beginners en gevorderden. Het enthousiasme voor fotografie was in ieder geval bij iedereen goed terug te zien! In de ochtend werden we verwelkomd met een heerlijk taartje en vrijwel direct begonnen we met het ochtendprogramma. Omdat we weer veeeel te uitgebreid antwoord gaven op vragen en we meer sheets hadden dan de vorige keer, liepen we een klein beetje uit, maar dat konden we in de middag weer inhalen.

Rond het middaguur verschenen Annemarie en Erik, 1 van onze bruidsparen uit 2013. Destijds was hun lente-bruiloft ook al zo koud, dus we moesten meteen terugdenken aan hun dag. Destijds was het ook zo leuk dat ze een weekje na onszelf trouwden en we dus met een heel andere kijk op bruiloften gingen fotograferen. Ze hebben de hele middag model gestaan, zodat wij konden laten zien hoe we normaal gesproken te werk gaan en onze cursisten ook een aantal mooie beelden konden maken.

Rond 17:30 waren we klaar met onze presentatie, namen we afscheid van onze cursisten en pakten we de auto in om weer richting Elburg te rijden. Een fijne dag, met veelal droog weer (wat fijn is voor de fotoshoot), enthousiaste cursisten, lieve cadeautjes voor Emmily en een fantastisch team bij Het Koetshuis. Voor herhaling vatbaar  :)

Bruidsfotografie Workshop Koetshuis Hulshorst-002

Bruidsfotografie Workshop Koetshuis Hulshorst-c

Bruidsfotografie Workshop Koetshuis Hulshorst-004

Bruidsfotografie Workshop Koetshuis Hulshorst-006

Bruidsfotografie Workshop Koetshuis Hulshorst-007

Bruidsfotografie Workshop Koetshuis Hulshorst-008

Bruidsfotografie Workshop Koetshuis Hulshorst-009

Bruidsfotografie Workshop Koetshuis Hulshorst-010

De reacties van onze cursisten:

Jullie zijn een Topteam samen, heerlijk enthousiast en serieus bezig met jullie werk. Als ik nog niet getrouwd was, zou ik zeker voor jullie kiezen als bruidsfotograaf. De workshop was inspirerend en leerzaam, zeker de moeite waard geweest! – Anneke Grinwis

Inspirerend en erg leerzaam :-)! Aanrader, ook en misschien wel juíst ook voor de beginnend (bruids)fotograaf. – Lianne van der Kwast

Wat is het heerlijk om helemaal geïnspireerd te worden door twee van de beste bruidsfotografen die Nederland kent! Vol nieuwe inzichten en ideeën en nóg meer zin om dit jaar te knallen, ga ik de komende weken flink aan de slag om mijn bedrijf nog beter te maken. Precies waarvoor ik kwam! Dank jullie wel Ramon en Hermine. – Melanie Caitlin

Wil je meer horen over onze nieuwste workshops? Laat dan je gegevens achter en we mailen je zodra we weer een nieuwe workshop bruidsfotografie gepland hebben.