Vintage en kleurrijk trouwen bij Sechery | Trouwen in België

bruidsfotografie-belgie-sechry-053

Trouwen bij Sechery

Wanneer ik een telefoontje krijg van Vivian bestaat de kans altijd dat dit een telefoontje is over een te gek bruidspaar. Ze had me al geïnformeerd dat ze een superleuk stel had leren kennen dat wilde trouwen bij Sechery. Een aantal dagen later kregen we de aanvraag van dit stel binnen en begonnen we met mailen, bellen en skypen met Sjoerd en Laura.

De loveshoot deden we in het voorjaar op een prachtige zonnige dag. Gelukkig bleek hun trouwdag ook al zo mooi te zijn. De styling zou een mix worden van modern, vintage en heel veel lavendel. En eindelijk zouden we samenwerken met zowel Vivian ter Huurne, weddingplanner, als het team van Heerlijk & Hecht. Vorige week was het dus zover.

De voorbereidingen van het bruidspaar

De dag begon relaxed. We hadden alvast overnacht bij de trouwlocatie, zodat we niet al te ver hoefden te rijden. Ramon bracht me naar B&B Les trois Chênes en keerde zelf terug naar Sech’ry in Redu. Hier was Sjoerd bezig met omkleden en dus fotografeerde Ramon dat. Ook maakte hij foto’s van de aankomende gasten die natuurlijk behoorlijk onder de indruk waren van deze mooie locatie. Bij Laura maakte ik de detailfoto’s en tussendoor ook een aantal foto’s van haar voorbereidingen. Toen haar jurk aanging, een prachtige Monique Lhuillier, was haar moeder en een vriendin aanwezig om te helpen. Toen Laura helemaal klaar was werd het tijd om te kijken waar Sjoerd was, want het werd tijd voor de First Look in de tuin van de B&B.

Na de First Look hadden we een klein half uurtje de tijd om alvast een aantal mooie foto’s te maken van het bruidspaar. We kozen ervoor om gewoon in de buurt te blijven, zodat de jurk nog helemaal mooi zou blijven. Vervolgens pakten Ramon en ik alvast de auto richting de trouwlocatie, zodat we nog een aantal foto’s konden maken van de gasten die zich hier verzameld hadden.

Een bijzondere locatie die heel erg landelijk is

Sech’ry heeft heel veel voordelen, want het is echt een locatie met een bijzondere uitstraling, maar ook 1 nadeel. Je kunt er namelijk prachtig trouwen, bovenop een heuveltje, maar om daar te komen moet je een aantal trappen op die stijl naar boven gaan. Omdat het inmiddels flink warm was en Ramon en ik graag afwisselende foto’s wilden maken, moesten we een aantal keren op en neer die trap op. Op een gegeven moment besloot ik boven alles in de gaten te houden, terwijl Ramon bij de gasten, beneden, bleef. Een half uurtje later begon de ceremonie. Op een prachtig gestylede plek, met heerlijk uitzicht, een fijne temperatuur  en een tof bruidspaar werd het huwelijk gesloten. Laura en Sjoerd sloten de ceremonie af met een persoonlijk woord aan elkaar, als een soort liefdesbrief. Heel erg persoonlijk en dus heel erg mooi om mee te maken.

Na de ceremonie was het tijd voor de toost, lekkere hapjes van Heerlijk en Hecht (onder andere hun bekende hamburgertjes) en een aantal familiefoto’s. Vervolgens hadden we nog een klein uurtje om een aantal foto’s te maken van het bruidspaar in deze sfeervolle streek. De avond voorafgaand aan de trouwdag hadden we al een paar mooie plekjes gespot en dus reden we ook daar heen.

Dineren aan lange tafels

Het diner vond binnen plaats aan de lange witte tafel. De twee gangen die opgediend werden bestonden uit allemaal schalen met lekkere hapjes. Op die manier kon iedereen zelf bepalen hoeveel hij of zij wilde eten. Het dessert was een prachtige desserttafel die deels gebaseerd is op de taartentafel van Heerlijk en Hecht, maar ook weer een beetje “moderner” was. Vivian had er een aantal lampionnen bovengehangen wat een supergaaf effect gaf. Na een hapje van de taart ging het bruidspaar “naar boven” voor de eerste dans. Hier maakten we snel nog een aantal mooie foto’s van waarna het tijd was om, nadat we zelf een klein beetje dessert hadden geproefd, naar huis te gaan.

bruidsfotografie-belgie-sechry-002 bruidsfotografie-belgie-sechry-003 bruidsfotografie-belgie-sechry-006 bruidsfotografie-belgie-sechry-008 bruidsfotografie-belgie-sechry-010 bruidsfotografie-belgie-sechry-012 bruidsfotografie-belgie-sechry-013 bruidsfotografie-belgie-sechry-c bruidsfotografie-belgie-sechry-014 bruidsfotografie-belgie-sechry-015 bruidsfotografie-belgie-sechry-016 bruidsfotografie-belgie-sechry-019 bruidsfotografie-belgie-sechry-020 bruidsfotografie-belgie-sechry-c3 bruidsfotografie-belgie-sechry-025 bruidsfotografie-belgie-sechry-026 bruidsfotografie-belgie-sechry-027 bruidsfotografie-belgie-sechry-028 bruidsfotografie-belgie-sechry-029 bruidsfotografie-belgie-sechry-032 bruidsfotografie-belgie-sechry-c4 bruidsfotografie-belgie-sechry-033 bruidsfotografie-belgie-sechry-035 bruidsfotografie-belgie-sechry-037 bruidsfotografie-belgie-sechry-038 bruidsfotografie-belgie-sechry-039 bruidsfotografie-belgie-sechry-045 bruidsfotografie-belgie-sechry-048 bruidsfotografie-belgie-sechry-051 bruidsfotografie-belgie-sechry-054 bruidsfotografie-belgie-sechry-057 bruidsfotografie-belgie-sechry-058 bruidsfotografie-belgie-sechry-c6 bruidsfotografie-belgie-sechry-059 bruidsfotografie-belgie-sechry-060 bruidsfotografie-belgie-sechry-c7 bruidsfotografie-belgie-sechry-064 bruidsfotografie-belgie-sechry-068 bruidsfotografie-belgie-sechry-c8 bruidsfotografie-belgie-sechry-073 bruidsfotografie-belgie-sechry-075 bruidsfotografie-belgie-sechry-076 bruidsfotografie-belgie-sechry-078 bruidsfotografie-belgie-sechry-079 bruidsfotografie-belgie-sechry-c9 bruidsfotografie-belgie-sechry-083 bruidsfotografie-belgie-sechry-c10 bruidsfotografie-belgie-sechry-086 bruidsfotografie-belgie-sechry-c11

Uitnodigingen: www.renskeanna.nl
Trouwjurk: www.bloomfeld.nl
Trouwpak: www.sjaakhullekes.com
Trouwschoenen: www.jimmychoo.com
Trouwschoenen: www.lanvin.com
Trouwringen: www.woutershendrix.com
Ambtenaar: Yes I Do 2 (Guusta Veldman)
Catering & Deserttable: www.heerlijk-hecht.nl
Visagist/Hairstylist: www.skins.nl (Gerard Keijzer)
Drukwerk: heeft Laura zelf geregeld
Bloemen: www.bloomyourlife.nl (Marte Glasbergen)
Weddingplanner & Styling: www.hetbruidsmeisje.nl
Assistent weddingplanner: Lynn Kraaijeveld
Violist: www.iandejongviolist.nl (Ian de Jong)

Bekijk meer stellen die een vintage en bohemian stijl bruiloft hadden.