Gaan jullie trouwen in 2024 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Trouwlocatie Akkerzicht Bladel

bruid en hond op trouwdag

Goed. Even een klein monumentje. Want dit was weer een intieme trouwdag….. heerlijk! We kenden Lindsay en Mark al, omdat we een paar jaar eerder het huwelijk van haar broer en schoonzus mochten vastleggen. Niet veel later ging er nog een familielid trouwen en ja, mochten we ook bij zijn.

Maar… eindelijk was het zo ver: Lindsay en Mark gingen zelf trouwen tijdens corona bij trouwlocatie Akkerzicht en hun zoon Owen was een groot onderdeel van de dag. Zoals ze zelf al aangaven, een drie-eenheid, een mooi compleet gezin met mensen die enorm veel van elkaar houden. En dat was te zien! Het symbool van deze dag? De driehoek.

untitled 6
untitled 9
untitled 3

Het was september en dus was de natuur nog heerlijk groen. Ramon en ik maakten beiden veel gebruik van mooie bloemen en natuurlijk licht. En wat was alles mooi op elkaar afgestemd, wow.

untitled 13
untitled 11
untitled 15

Het moment waarop de jurk aanging was ook al zo fijn. Lindsay werd geholpen door haar moeder. Haar schoonzus was ook aanwezig. Ook dit moment was weer zo intens en persoonlijk. Een voorrecht om er bij te mogen zijn.

Bruid met haar moeder tijdens het aankleden. Emotionele foto.

Trouwlunch bij de Opwettense Watermolen in Nuenen

Ondertussen was Mark alvast met zijn schoonvader en zoon naar de lunchlocatie gegaan. Lindsay en Mark wilden genieten van een fijne lunch bij de Opwettense Watermolen. Een locatie waar je heerlijk kunt lunchen, veel buiten kunt zijn en dus goed kunt genieten.
Na een tijdje wachten arriveerde Lindsay en was het tijd voor de first look. Die blik van Mark!

Minishoot tussendoor

We deden hier ook een minishoot. Eerst een paar foto’s van het bruidspaar, maar ook van de daggasten een aantal losse foto’s. Hoe je het ook wendt of keert, het blijft natuurlijk Coronatijd. Dus mensen netjes op afstand. En daarna dus een kleine lunch.

untitled 19
untitled 21
untitled 23
untitled 24
untitled 25
untitled 32
overzichtsfoto's van Opwettense Watermolen
bruidspaar vertrekt vanaf de opwettende watermolen in een oldtimer
untitled 38

Trouwlocatie Akkerzicht

De volgende stap? Iedereen in de auto voor de trouwlocatie Akkerzicht in Bladel. Wat een pareltje weer: een locatie met een groot open grasveld, een vuurplaats, een mooie kleine overkapping en een kas. Die kas was te klein voor het gezelschap, maar wat een onwijs toffe schuur stond er op het land! Heerlijk rustiek, beetje vintage en bovenal super sfeervol. Een trouwlocatie die op mijn favorietenlijst gekomen is. Overigens nog een persoonlijke aanbeveling: de eigenaren zijn ook al zo lief… sommige mensen hebben het gastvrij zijn echt in hun bloed zitten.

untitled 48
untitled 41
Bruidspaar drinkt een kopje thee in de kas van Akkerzicht in Bladel.

Mark en Lindsay hadden de trouwdag ruim opgezet qua tijden en dus was er ook even tijd om samen te genieten van een kopje thee in de kas.

Overzicht van trouwlocatie Akkerzicht, grasveld met grote schuur.
untitled 58

We maakten dankbaar gebruik van deze heerlijke locatie en maakten dus volop overzichten, details en sfeerbeelden ;)

vergezicht van akkerzicht in bladel
untitled 54

Ach en dan dit moment…. Lindsay vroeg een vriend om bloemenmeisje te zijn. De meesten hadden bedankt, maar Ben niet: hij ging er volledig voor!

untitled 68
untitled 72

En ook de ceremonie was een heerlijk moment. Er werd gelachen, er werd gehuild, er werd getroost en er waren intieme momenten. Dit was met recht een hoogtepunt van deze dag. De connectie die deze twee mensen met elkaar en met hun gasten hebben, is heel bijzonder.

untitled 75
de trouwschuur van trouwlocatie akkerzicht

Ja en daarna dus taart en een toost! Een heerlijke tafel was klaargemaakt met fijne bubbels, een trouwtaart en nog kleine hapjes. Wederom een genot om naar te kijken (en een beetje mee te genieten natuurlijk).

untitled 76

De taart werd aangesneden, men kon genieten van fijne livemuziek en al vrij snel liep het gezelschap richting de dinerplek. Ook dit kon plaatsvinden bij Trouwlocatie Akkerzicht.

untitled 81
heerlijk dineren in bladel
untitled 88

Brabantse gezelligheid

Na een aantal pittige speeches (Lindsay werd absoluut niet gespaard) en het moment dat wij zo’n beetje het toetje hadden vastgelegd, zat de dag er voor ons op. Het diner liep aardig uit, maar dat is eigenlijk niet zo verwonderlijk op zo’n ontspannen, fijne, gezellige dag. Ik hoop dat we nog veel meer van dit soort bruiloften mogen vastleggen. Waar de Brabantse gastvrijheid naar voren komt, mensen heerlijk met elkaar in gesprek gaan en je je gewoon compleet welkom voelt. Mark en Lindsay (en familie), bedankt ❤️!

mooie overkapping voor buiten diner tijdens bruiloft
untitled 92 1

Trouwtips en inspiratie van Lindsay & Mark

Bloemwerk: ’t Schuurke in Nuenen
Trouwlocatie: Akkerzicht Bladel
Muziek/zangeressen: Kelly van de Elzen
Haar en make-up: Elyse Smeters (Knapsels)
Pak van Mark: Rietbergh
Jurk van Lindsay: Bruidshoek
Diner: De keuken van Elise
Friandises en taart: Pastry Club
Trouwkaarten, naamkaartjes en bedankjes: Renee Geeft Vorm
Trouwringen: Edelsmid Karin van Deursen
Fotografie: Bruidsfotograaf in Noord-Brabant, wij : )