Trouwfotografie Domtoren Utrecht | Eefje & Matthijs

Trouwfotografie De Dom Utrecht 017

Misschien is februari niet de meest voordehand liggende maand om te trouwen bij de Domtoren. Want vaak denk je bij een winterbruiloft aan koud, aan regen of sneeuw of aan “vroeg donker”. En toch kozen Eefje en Matthijs om in de winter te trouwen. En toen werd het ineens 15 graden die dag… Een vroege lente!

Trouwen in Utrecht

Deze dag draaide om de liefde. Om het bijeen zijn met vrienden en familie. Met een fijn lang diner, een ceremonie in De Domtoren en fijne momenten met elkaar. Eefje en Matthijs wonen in Londen, maar kwamen voor hun trouwdag graag naar Nederland. Want hier woont hun familie en die wil je er bij hebben. Maar ook de fantastische mensen die je in de jaren hebt leren kennen. En die bij je waren in makkelijke en moeilijke tijden.

Trouwfotografie De Dom Utrecht 001 Trouwfotografie De Dom Utrecht 002 Trouwfotografie De Dom Utrecht 004 Trouwfotografie De Dom Utrecht 006 Trouwfotografie De Dom Utrecht 007

De first look vond plaats bij Het Schoolpleintje, vlak bij de Kromme Nieuwegracht. Een herkenbare plek voor veel mensen die Utrecht goed kennen.

Trouwfotografie De Dom Utrecht 008 Trouwfotografie De Dom Utrecht 009

Domtoren

En tijdens de fotoshoot had Ramon een duidelijke opdracht: laten zien hoe mooi Utrecht is. Dat deze winterse dag niet eens zo winters aanvoelde was een absolute bonus. En zie je die prachtige Domtoren in de verte? Hier vond later de trouwceremonie plaats.

Trouwfotografie De Dom Utrecht 010 Trouwfotografie De Dom Utrecht 011

Wanneer je in de binnenstad op de foto gaat, bestaat natuurlijk de kans dat half Utrecht meekijkt. Een intiem kusje op een openbare plek. Mét toeschouwers.

Trouwfotografie De Dom Utrecht 012

Tip: wil je meer winterbruiloften bekijken?

Trouwfotografie De Dom Utrecht 013 Trouwfotografie De Dom Utrecht 015

Ook mag het Pandhof niet ontbreken. Deze fantische fotoplek is altijd fijn om achter de hand te hebben voor regenachtige dagen. Maar ook zonder regen kun je er blij gebruik van maken.

Trouwfotografie De Dom Utrecht 016

Eigenzinnig trouwen

Eefje en Matthijs hadden gekozen voor een bijzondere volgorde. Ze gingen namelijk eerst dineren en daarna pas trouwen. Op die manier konden nôg meer mensen aanwezig zijn bij hun trouwceremonie. Eerst een intiem diner bij Restaurant De Goedheyd en daarna door naar de Domtoren. Tijdens het diner was er ruimte voor vele speeches. Dit is altijd 1 van onze favoriete momenten: het moment waarop mensen je vertellen wat je voor hun betekend en waarom ze zo blij zijn dat je de ware gevonden hebt.

Trouwfotografie De Dom Utrecht 018

Hoe leuk is die DAF trouwens?

Trouwfotografie De Dom Utrecht 019 Trouwfotografie De Dom Utrecht 020 Trouwfotografie De Dom Utrecht 021 Trouwfotografie De Dom Utrecht 022 Trouwfotografie De Dom Utrecht 023 Trouwfotografie De Dom Utrecht 024

Trouwen in de Domtoren in Utrecht

Goed. Ceremonie in de Domtoren dus, in de Michaëlskapel om precies te zijn. Een eeuwenoude plek om te trouwen. Via heel wat trappen kom je uiteindelijk in de zaal uit. En daar voel je meteen hun bijzonder deze plek is. Ramon maakte van bovenaf een overzicht met daarop alle aanwezigen.

Trouwen in de Domtoren, foto van bovenaf. Trouwfotografie De Dom Utrecht 027 Trouwfotografie De Dom Utrecht 028 Trouwceremonie bovenin de Domtoren van Utrecht. Trouwfotografie De Dom Utrecht 030 Trouwfotografie De Dom Utrecht 031

Soms zijn die groepsfoto’s die spontaan ontstaan de allerleukste.

Trouwfotografie De Dom Utrecht 032 Trouwfotografie De Dom Utrecht 033 Trouwfotografie De Dom Utrecht 034

Na de trouwreceptie, in de Michaëlkapel, liep het gezelschap naar De Rechtbank voor een fijn feestje.

Trouwfotografie De Dom Utrecht 035 Trouwfotografie De Dom Utrecht 036 Trouwfotografie De Dom Utrecht 037