Gaan jullie trouwen in 2024 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Kasteel Doorwerth

Bruidsfotografie Kasteel Doorwerth-029

Eigenlijk een bijzondere situatie: Bilerberg kasteel Doorwerth organiseert een “beleef je bruilof”-moment. Paul van Zeist, banquet sales manager van het kasteel, vroeg ons om mee te doen aan dit evenement en “even een paar mooi foto’s” te maken. Graag deden we hier aan mee, maar dan wel compleet met alles er op en er aan natuurlijk.

Ferry en Daphne, van Rietbergh Maatpakken, waren het bruidspaar dat eigenlijk gewoon toneel zou spelen. Stiekem vertrouwde Daphne ons toe: “ik vind het erg leuk om mee te doen, want we zijn drie jaar geleden zelf verloofd. Toen ons kindje geboren werd wilden we toch even wachten met ‘echt’ trouwen en toen kwam dit op ons pad. Ik weet dat deze ceremonie niet echt is, maar toch voel ik er wat bij!”. Haar vader gaf haar dan ook weg. Twee keer welteverstaan, want er waren zoveel ‘bruidsparen als gast’ gekomen dat de eerste trouwzaal helemaal gevuld was en de tweede bijna helemaal gevuld. De jurk die Daphne droeg was gemaakt door Eva Luna Couture. En die schoentjes die ze die middag aanhad; gemaakt door een medewerker in hetzelfde bedrijf: simpele en elegante schoentjes die met de hand bezet waren met kant!

De ceremonies werden door twee trouwambtenaren van de gemeente Renkum gehouden. Toen het tijd was voor de ringen vloog een enorme uil de zaal binnen en landde op een handschoen die Ferry aangetrokken had. Enkele getuigen werden ter plekke aangewezen, handtekeningen gezet en Ferry en Daphne waren “hierbij officieel verloofd!”.

Het middagprogramma begon met een groepsfoto op de trappen van Kasteel Doorwerth, vervolgens een lekker glaasje bubbels en uiteraard een stukje taart van Patisserie Christiaan. En dan zul je net zien: wil ik een stukje taart pakken als fotograaf, is de taart alweer op! Gelukkig hadden alle gasten een lekker taartje gegeten en kwamen er veel mensen naar ons tafeltje toegelopen waar ik een aantal van onze nieuwste albums neer had gelegd. Sommige albums staan nog niet eens op onze website!

Bruidsfotografie Kasteel Doorwerth comp

Bruidsfotografie Kasteel Doorwerth 003

Bruidsfotografie Kasteel Doorwerth comp2

Bruidsfotografie Kasteel Doorwerth 005

Bruidsfotografie Kasteel Doorwerth comp3

Bruidsfotografie Kasteel Doorwerth 006

Bruidsfotografie Kasteel Doorwerth 009

Bruidsfotografie Kasteel Doorwerth 010

Bruidsfotografie Kasteel Doorwerth 015

Bruidsfotografie Kasteel Doorwerth 016

Bruidsfotografie Kasteel Doorwerth 017

Bruidsfotografie Kasteel Doorwerth 018

Bruidsfotografie Kasteel Doorwerth 019

Bruidsfotografie Kasteel Doorwerth 021

Bruidsfotografie Kasteel Doorwerth 020

Bruidsfotografie Kasteel Doorwerth 022

Bruidsfotografie Kasteel Doorwerth 023

Bruidsfotografie Kasteel Doorwerth 025

Bruidsfotografie Kasteel Doorwerth comp4

Bruidsfotografie Kasteel Doorwerth 027

Bruidsfotografie Kasteel Doorwerth 028

Samen met alle onderstaande leveranciers hebben we deze dag tot een “bijna helemaal echte”-trouwdag gemaakt. Bijzonder om zo mee te maken en te gek om met zoveel fantastische mensen samen te werken. En nog even een ‘special wow’ voor de goodiebags waar een bosje gedroogde lavendel in zat van Mon Fleuri!

– Rebel film
– Eva Luna Couture
Rietbergh maatpakken
Stal Mansour
Weddingplanner Het Bruidsmeisje
Patisserie Christiaan
Wedding DJ
Gemeente Renkum
Kasteel Doorwerth
De Valk Roofvogels
Mon et Mine