Trouwen onder de Sequoia’s bij Rhederoord

Het regelen van een bruiloft rondom feestdagen is altijd een beetje lastig. Het is namelijk niet altijd toegestaan om op een zondag of feestdag te trouwen. Maar dit stel kreeg het voor elkaar. Niet alleen was het een zondag én eerste Paasdag, het was ook nog eens 1 April! Maar wat een bijzondere dag…

Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 045

Verliefd tijdens de wintersport

Dit stel kwam elkaar, puur bij toeval, tegen tijdens de wintersport. Het was voor de bruid niet eens de bedoeling om precies in die week op die specifieke plek te zijn, maar zo zie je maar: soms valt alles precies op zijn plaats. Ze ontmoetten elkaar en een paar jaar later was het tijd voor dit speciale huwelijk bij Landgoed Rhederoord.

En het was niet een enkele trouwdag, nee een compleet weekend van 3 dagen lang! Op Goede Vrijdag begonnen ze met een avondvullend, 10-gangen, diner voor de intimi. Dit was het perfecte moment voor speeches en om elkaar weer eens goed te spreken. Want zoals iedereen wel weet, je ziet elkaar niet dagelijks en dus is het heerlijk om tijdens je trouwdag (of trouwweekend) voldoende tijd in te plannen om je dierbaren te spreken. Maar deze foto’s laten we in een andere blogpost zien. Nu eerst terug naar 1 April.

Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 002Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 031

Een unieke bruiloft, want…

We laten je graag aan de hand van de foto’s zien waarom deze dag zo speciaal was. Dit trouwweekend was namelijk door Vivian ter Huurne van Het Bruidsmeisje tot in de puntjes geregeld. En dan weet je zeker dat het een uniek evenement wordt. Alles vond uiteindelijk plaats rondom het landgoed van Rhederoord. Misschien goed om te weten dat Laura twee dochters heeft en Dennis twee zoons. Een prachtig samengesteld gezin dus!

Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 003Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 008

Trouwen met Pasen

De Eerste Paasochtend begon heerlijk ontspannen. Omdat een deel van de gasten al op het Landgoed verbleef, werd een groot deel van de voorbereidingen ook samen gedaan. Zo werd Laura opgemaakt en kwamen een aantal vriendinnen af en toe even “buurten”. Dennis was op een kamer met zijn zoons en twee dierbare vrienden. Dus heel veel persoonlijke momenten en veel gelach.

Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 005Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 004 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 006 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 010Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 007 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 011Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 009 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 012

Hoe geweldig is het als je mama gaat trouwen en jij ook zelf een trouwjurkje aan mag? Twee prachtige bruidsmeisjes. Met dezelfde jurkjes aan, maar wel andere schoentjes. Hun haartjes mooi en, zoals de oudste vertelde: “ik heb oorbellen in. Dat wist ik twee jaar terug al. Want als mama zou gaan trouwen, dan wilde ik oorbellen hebben”.

Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 013 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 014 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 015

Een sfeervolle trouwlocatie

Wat zo mooi is aan Rhederoord is al die sfeervolle ruimtes. Bovenstaande foto werd gemaakt in de gang en op de een of andere manier is dit een hoekje waar veel mensen graag zitten. Dus ook vlak voor het “First Look”-moment, zaten hier al gasten te wachten tot het moment dat Laura van de trap zou komen.

Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 016 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 017 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 018Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 022

Wat zijn ze mooi he? Ik vind die kleur van Dennis’ pak prachtig! En dan dat boeket van Laura, met haar stralende glimlach…. wow!

Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 021Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 024 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 019 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 025 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 026Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 032 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 028 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 029 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 030

Buiten trouwen in April

Toegegeven, het was best een uitdaging. En eigenlijk geloofden wij ook niet helemaal dat de trouwceremonie daadwerkelijk buiten zou plaatsvinden, maar hoe tof is het om op deze plek buiten te trouwen? Je ziet vaak dat mensen “achter” het landhuis trouwen, maar deze plek, onder de Sequoias bij Rhederoord is extra bijzonder. Er werd een stretchtent neergezet om er zeker van te zijn dat de ceremonie buiten kon plaatsvinden en er waren een paar heaters en voldoende dekens. Heerlijk om dan te zien dat alle puzzelstukjes op hun plaats vallen.

Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 035 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 036 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 037 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 038 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 039 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 040Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 043Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 041 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 044

Persoonlijke trouwceremonie

Deze ceremonie werd gedaan door Joanne Litooij, een van onze favoriete trouwambtenaren. Ze had persoonlijke woorden voor het bruidspaar en heel veel van hun dierbaren. Dus de kinderen, de familie en hun vrienden werden volledig bij de ceremonie betrokken. Zo mooi om te zien! Verder was er harpmuziek, een geweldige ronde bloemenkrans, gemaakt door Don Florito en styling van Best Day Ever. Alles om een bijzonder sfeervolle trouwceremonie te maken. En dat is gelukt.

Ook mede omdat de kinderen de keuze kregen om bij de huwelijksvoltrekking te zijn óf om binnen te blijven bij 1 van de nanny’s van La Nou Nou. Want het bruidspaar had er voor gezorgd dat het de kinderen aan niets ontbrak.

Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 047 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 046 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 048 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 049 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 050 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 051

Entertainment tijdens het borrelmoment

En dan nog zo iets… Vivian had voor dit bruidspaar Jazz and Wine geregeld. Dit bruidspaar houdt namelijk van bijzondere wijnen en zangeres Joyce maakt dan, op maat, een proeverij. Ze introduceert de wijn die op dat moment gedronken gaat worden en zingt vervolgens een aantal nummers die perfect passen bij de smaak. Ik had nog nooit zoiets meegemaakt en was blij verrast (en we drinken niet eens wijn ; ).

Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 052 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 053 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 054 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 055 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 056 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 057 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 058 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 059 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 060 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 061 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 062 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 064 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 066 Buiten Bruiloft Landgoed Rhederoord 067

Einde van deze dag bij Rhederoord

Tot slot, we waren aanwezig tot de taart werd aangesneden. Omdat er niet echt een feestavond met openingsdans was, bleek dit ook een prima moment om afscheid te nemen. Dennis vroeg ons nog hoe we de dag vonden, toen we afscheid namen. En ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat dit een unieke dag was waarbij we stiekem best ook alleen als gast aanwezig hadden willen zijn.

Met hardwerkende mensen die weten hoe ze kunnen genieten van de fijne dingen in het leven. Met heel veel liefde voor de kinderen, heerlijk eten, prachtig aangeklede ruimtes en onwijs veel sfeer. En natuurlijk met een heerlijk team leveranciers om mee te werken.

Fijne adressen van het bruidspaar en Het Bruidsmeisje

Weddingplanner team: weddingplanner Het Bruidsmeisje
Locatie: Landgoed Rhederoord
Trouwjurk: aanpassingen via Covers Couture
Trouwpak: Rietbergh
Bruidstaart: Patisserie Christiaan
Entertainment: Lovesound
Wijn-moment: Jazz & Wine (via Lovesound)
Live Schilder: Feest in Verve
Film: Chantal Arnts
Haarstyliste: Fashion Hairstylist
Make-up Artist: Netanya Lüschen
Nanny: La Nou Nou
Bloemist: Don Florito
Tent & Styling Ceremonie: Best Day Ever
Lounge Meubilair: Delighted
Trouwambtenaar: Joanne Trouwt
Video Gastenboek: Guestcam (holy, moly, aanrader!!!! Uiteraard weer via Vivian :-)

Bekijk meer stellen die gingen trouwen bij Landgoed Rhederoord