Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruiloft Restaurant One Roermond

Bruiloft One Roermond 002

Trouwen bij Michelin Sterren Restaurant One

Nadine en Arnout zijn foodies. Ik denk dat ik dat best mag zeggen, want ze kunnen enorm genieten van bijzondere diners, de gerechten, de ambiance, de verrassing, de smaken en het drinken er bij. En dus was het voor hun duidelijk: als we gaan trouwen, doen we dat in een Michelin Sterren Restaurant.
Ik geef ze geen ongelijk, want wát een ervaring! Voor hunzelf natuurlijk, maar ook voor de gasten.

En tada: ook voor ons! Zal ik eens heel eerlijk toegeven dat ik best een beetje zenuwachtig was om mee te doen met zo’n bijzonder sterrendiner? Wat als ik het niet lekker vind? Ah, spannend!

Bruiloft One Roermond 005
Bruiloft One Roermond 003
Bruiloft One Roermond 006
Bruiloft One Roermond 004
Bruiloft One Roermond 007
Bruiloft One Roermond 008
Bruiloft One Roermond 009

Voorbereidingen bij Grand Hotel Valies

De ochtend begon al goed: ze hadden beiden geslapen bij Grand Hotel Valies en deden hier ook hun voorbereidingen. Spannend was het wel allemaal, want pas de avond voor de bruiloft wisten ze 100% zeker dat alles kon plaatsvinden. Er was namelijk net een nieuwe persconferentie geweest waarop aangekondigd werd dat de restaurants eerder moesten sluiten. En als je dan gaat dineren bij een sterrenrestaurant, wil je natuurlijk wel de tijd hebben om te genieten.

Voor alle zekerheid werd besloten om gewoon om 13:30 te beginnen met het diner, zodat ze in ieder geval een aantal uren de tijd hadden. Gelukkig bleek dat ze uiteindelijk tot 20:00 zouden hebben, die avond.

Bruiloft One Roermond 010
Bruiloft One Roermond 011
Bruiloft One Roermond 013
Bruiloft One Roermond 014
Bruiloft One Roermond 015

Fotoshoot in Roermond

De fotoshoot deden we deels bij Grand Hotel Valies en deels in het parkje wat achter het hotel ligt. Vanuit het hotel kun je in maximaal tien minuten bij restaurant One zijn, dus terwijl we richting deze locatie liepen, gebruikten we een aantal mooie plekjes. En hoeveel geluk kun je hebben met het weer in November? Kijk dat zonnetje eens!

Bruiloft One Roermond 016
Bruiloft One Roermond 018
Bruiloft One Roermond 017
Bruiloft One Roermond 019
Bruiloft One Roermond 020
Bruiloft One Roermond 021
Bruiloft One Roermond 023
Overzicht van trouwceremonie bij restaurant one in roermond.

Trouwen bij One in Roermond

Het was voor ons al weer een tijdje geleden dat we een bruiloft bij en Michelinsterren Restaurant fotografeerden. We waren eerder al bij het Roode Koper en bij de Treeswijkhoeve, maar dit was eigenlijk de eerste keer dat we echt dat restaurantgevoel hadden, in combinatie met dat het een échte bruiloft was. De ceremonie vond dan ook plaats bij Restaurant One zelf, wetende dat die avond ook nog andere gasten ontvangen zouden worden. Dit paste supergoed bij het bruidspaar en de sfeer van de dag!

Bruiloft One Roermond 024
Bruiloft One Roermond 025
Bruiloft One Roermond 026
Bruiloft One Roermond 027

Private Dining bij One

Het gezelschap ging naar een aparte ruimte van One. Hier kunt je met een eigen gezelschap dineren en dus stonden er al tafels klaar. De gasten ontvingen een heerlijke Gin Tonic. Wij mochten ook mee dineren en kregen een heerlijke mocktail. Er was veel tijd voor dit deel van de dag, omdat Nadine en Arnout echt samen met hun gasten wilden genieten van dit unieke moment.
Wat was het gaaf! Van elk gerecht maakten we een foto, want elk gerecht was een kunstwerkje op zich. Niet alleen qua smaak en textuur, maar ook qua hoe het er uit zag!

Private dining bij restaurant one.
Bruiloft One Roermond 029
Bruiloft One Roermond 033
Bruiloft One Roermond 030
Bruiloft One Roermond 034
Bruiloft One Roermond 036
Gerecht van One in Roermond.
Bruiloft One Roermond 037
Bruiloft One Roermond 038
Bruiloft One Roermond 039
Entree van Restaurant One in Roermond tijdens een trouwdag.

Foto’s bij One

We maakten nog een paar foto’s buiten en namen toen afscheid. Achteraf was dit een bijzonder emotionele dag. Niet alleen omdat deze twee fantastische mensen trouwden, of omdat hun gasten zo lief en open waren (ook naar ons toe), maar omdat deze dag al een jaar was uitgesteld en toen bijna nog afgeblazen werd, omdat er een spoedpersconferentie was ineens. Er had zoveel mis kunnen gaan, maar uiteindelijk was het juist zo’n mooie dag…. een dag die wij niet snel zullen vergeten <3

Bruiloft One Roermond 041

Adresjes

  • Locatie en Diner: Restaurant One
  • Styling: In Style Styling & Decoraties
  • Trouwjurk: Ann & John
  • Trouwpak: Roka
  • Ringen: DIART edelsmeden
  • Bruidsboeket: Cobi Natuurlijk Bijzonder
  • Uitnodigingen: Eelko Lommers (BEAMUZE)
  • Kapsel & Visagie: Rafke Hotterbeekx (Make-up your Mind)
  • Bonbons: La Féve