Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Trouwen op Hoeve Kindergoed in Ermelo

Het is altijd weer leuk om een nieuwe trouwlocatie te ontdekken, wanneer je trouwfotograaf bent. Want soms heb ik het idee dat we alle mooie trouwlocaties van Nederland wel kennen, maar het tegendeel is waar! Niet zo lang geleden mochten we een romantische en festivalachtige bruiloft vastleggen bij Hoeve Kindergoed in Ermelo. Deze landelijke en schilderachtige trouwlocatie zorgde voor een heerlijk ontspannen sfeer, perfect voor deze intieme bruiloft van Marije en Martijn.

Bruiloft Hoeve Kindergoed 001

We hadden ons extra op deze trouwdag verheugd. Ramon kent namelijk Marije nog van de basisschooltijd, toen zijn zusje vriendinnen was met Marije. En dus was het extra leuk om deze trouwdag te mogen fotograferen!

Bruiloft Hoeve Kindergoed 002

Voorbereiding en First Look: Bed & Welness Groenrust

De dag begon vroeg bij Bed & Welness Groenrust in Ermelo, waar Marije en Martijn zich gingen voorbereiden. Hun ouders kwamen niet veel later ook alvast naar deze locatie. Terwijl Marije in de visagie en hairstylist zat, was Martijn heerlijk aan het genieten in de schaduw. We fotografeerden alle kleine momentjes tijdens de ochtend en voor we het wisten was het tijd voor het aankleedmoment.

Vervolgens was het natuurlijk tijd voor de first look. Ditmaal niet alleen tussen bruid en bruidegom, maar ook tussen het bruidspaar en hun vaders (de moeders hielpen bij het aankleden). En hierna natuurlijk de first look zelf.

Bruiloft Hoeve Kindergoed 005
Bruiloft Hoeve Kindergoed 007
Bruiloft Hoeve Kindergoed 004
Bruiloft Hoeve Kindergoed 008
Bruiloft Hoeve Kindergoed 006
Bruiloft Hoeve Kindergoed 009
Bruiloft Hoeve Kindergoed 010
Bruiloft Hoeve Kindergoed 011
Bruiloft Hoeve Kindergoed 012
Bruiloft Hoeve Kindergoed 013

Fotoshoot op de Heide: Leuvenumse Bossen

Na een korte lunch vertrokken we richting de fotoshootlocatie. We hadden in overleg gekozen voor de Leuvenumse Heide, of in ieder geval de bossen rondom dit gebied. We kenden deze locatie al en het is een gebied waar je veel verschillende foto’s kunt maken. Bos, open veld, mooie paden, helemaal top voor een fotoshoot.

Na de fotoshoot reden wij alvast richting Hoeve Kindergoed. De gasten waren al onthaald met koffie, thee en een lekker hapje en ze konden ook alvast hun tent opzetten. Het bruidspaar zelf ging ook in een tent slapen, op een veldje wat aan de locatie grenst.

De weddingplanner vroeg of alle gasten naar de voorkant van Hoeve Kindergoed wilden lopen, zodat ze het bruidspaar konden onthalen. Ze kwamen namelijk in de Toyota Starlet aan, die vroeger van Marije haar oma is geweest. Een prachtig eerbetoon dus.

Bruiloft Hoeve Kindergoed 014
Bruiloft Hoeve Kindergoed 015
Bruiloft Hoeve Kindergoed 018
Bruiloft Hoeve Kindergoed 017
Bruiloft Hoeve Kindergoed 019
Bruiloft Hoeve Kindergoed 022
Bruiloft Hoeve Kindergoed 021
Bruiloft Hoeve Kindergoed 023
Bruiloft Hoeve Kindergoed 024
Bruiloft Hoeve Kindergoed 026
Bruiloft Hoeve Kindergoed 027
Bruiloft Hoeve Kindergoed 028
Bruiloft Hoeve Kindergoed 029
Bruiloft Hoeve Kindergoed 030

Intieme trouwceremonie in het Trouwbosje

De trouwceremonie vond plaats in het idyllische Trouwbosje van Hoeve Kindergoed. Er stonden een aantal prachtige boeketten met zomerbloemen en er lagen kleedjes op de grond. Wat een heerlijke plek om te trouwen in het bos!

Marije werd door haar vader weggegeven. En hoewel dit ook een heel emotioneel moment zou kunnen zijn, maakte haar vader juist het grapje dat hij zich bedacht en weer wegliep met de bruid. Dit maakte dit moment meteen een stuk meer éigen en luchtig. Zo ook de fijne Hardcore knaller waarmee Martijn op kwam lopen, trouwens.

Na de ceremonie werd er geproost en genoten de gasten van een heerlijk stukje bruidstaart. Niet veel later bracht de locatie een grote fietskar waarop alle borrelhapjes die je kunt verzinnen klaarstonden. Het bruidspaar kon meteen beginnen met borrelen, compleet met fijne speciaalbiertjes en limonades. Een bandje speelde live muziek, gasten konden aan picknicktafels zitten om kaartspelletjes te spelen.

Bruiloft Hoeve Kindergoed 031
Bruiloft Hoeve Kindergoed 032
Bruiloft Hoeve Kindergoed 033
Bruiloft Hoeve Kindergoed 035
Bruiloft Hoeve Kindergoed 036
Bruiloft Hoeve Kindergoed 038
Bruiloft Hoeve Kindergoed 037
Bruiloft Hoeve Kindergoed 039
Bruiloft Hoeve Kindergoed 041
Bruiloft Hoeve Kindergoed 042
Bruiloft Hoeve Kindergoed 034
Bruiloft Hoeve Kindergoed 043
Bruiloft Hoeve Kindergoed 044
Bruiloft Hoeve Kindergoed 045

Borrel en BBQ: Gezellig eten bij Hoeve Kindergoed

De zon zakte langzaam aan de hemel en iedereen kon genieten van een fijne barbecue op het terrein van Hoeve Kindergoed. De eigenaar en eigenaresse zijn heel betrokken bij de bruiloften en dus maakten we ook nog even een praatje met hen. Ze hebben 30 overnachtingsplekken hier én je kunt er dus ook nog kamperen. Ik vond het in ieder geval een pareltje op de Veluwe. Helemaal omdat het voor ons ook zo bijzonder dichtbij Elburg is!

Bruiloft Hoeve Kindergoed 050
Bruiloft Hoeve Kindergoed 047
Bruiloft Hoeve Kindergoed 048
Bruiloft Hoeve Kindergoed 049

Na het diner, de gasten hadden niet alleen een fijne barbecue gehad, maar ook nog een heerlijk ijsje, zou het feest eigenlijk beginnen. Maar het was zo zomers qua weer, dat besloten werd om nog even te wachten met de start van het feest. Bruid en bruidegom grepen dit moment aan om nog even te genieten van de andere spelletjes die gedaan konden worden. Denk aan Jeu des Boules, sjoelen en Tafelvoetbal.

Bruiloft Hoeve Kindergoed 046
Bruiloft Hoeve Kindergoed 051
Bruiloft Hoeve Kindergoed 052
Bruiloft Hoeve Kindergoed 053
Bruiloft Hoeve Kindergoed 054
Bruiloft Hoeve Kindergoed 055
Bruiloft Hoeve Kindergoed 056
Bruiloft Hoeve Kindergoed 061
Bruiloft Hoeve Kindergoed 063
Bruiloft Hoeve Kindergoed 062
Bruiloft Hoeve Kindergoed 060

We deden ook nog een korte fotoshoot bij ondergaande zon. Tijdens het gouden uur konden we enkele foto’s maken in de buurt van de Hoeve. Zo’n moment hoeft maar tien minuten te duren, maar kan écht even een rustmoment zijn.

Bruiloft Hoeve Kindergoed 057
Bruiloft Hoeve Kindergoed 058
Bruiloft Hoeve Kindergoed 065

Feestavond en Dans bij Hoeve Kindergoed: een fijne afsluiting

We maakten nog een kleine sfeerimpressie van de feestavond. Het bruidspaar kwam binnen en hoewel het leek alsof ze gingen schuifelen, speelde de DJ na een paar seconden al I’ve Gotta Feeling. Hierna kon het feest meteen beginnen :)

Bruiloft Hoeve Kindergoed 066
Bruiloft Hoeve Kindergoed 068
Bruiloft Hoeve Kindergoed 067

Adresjes van deze bruiloft bij Hoeve Kindergoed

Save the Date kaarten: zelfgemaakt via StijlvolleTrouwkaarten.nl
Trouwkaarten: Jasmijn de Boer
Trouwlocatie: Hoeve Kindergoed
Trouwringen: Minouche en Rûne Sieraden
Sieraden bruid: Bruidshuis Diana
Trouwjurk: Bruidshuis Diana
Trouwpak + schoenen: Jac Hensen 
Make-up/haar: Indah Visagie
Bloemist: Make It Bloom
Ceremoniemeester: Marian Krook-Lievestro (Stralend Middelpunt)
Trouwambtenaar: MarryElle
Taart: Jacobine’s bake art
Live muziek: The Mule Stompers
DJ: Jerome Valento Wedding DJ’s