Trouwen op een eiland | Willemijn & Liang

Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 068Trouwen op een eiland. Waar je ouders een vakantiehuis hebben. Met in de achtertuin Fjorden en in je voortuin een vaart. Hoe romantisch is deze stijlvolle bruiloft op een klein eilandje nabij Blokzijl en Giethoorn? Wij kunnen er niet over uit.

Een unieke trouwlocatie

Willemijn en Liang wisten het al een tijdje: dit ging de plek zijn waar ze hun leven aan elkaar zouden verbinden. In de achtertuin van het huis waar Willemijn talloze fijne familiezomers heeft doorgebracht. Waar ze met haar broer en zussen hutten bouwde, ging zwemmen en genoot van al het moois dat Nederlandse zomers kunnen hebben. De bruiloft kon simpelweg nergens anders plaatsvinden. En wat zijn wij dankbaar dat we hier bij mochten zijn!
Weddingplanner Het Bruidsmeisje zorgde er voor dat we in contact kwamen met elkaar en we werden meteen enthousiast van alle plannen. Het zou een hele onderneming worden, want zoals we al aangaven: dit is een eiland. .. En volledig omgeven door water dus alles moest met de boot overgevaren worden. Inclusief twee gigantische tenten, alle bloemen, stoeltjes, dingen voor de catering en nog veel meer. Maar wat was het mooi!

First look bij het water

Liang begon in het nabij gelegen Dwarsgracht, terwijl Willemijn daadwerkelijk op het eilandje begon. Ze zagen elkaar op het vlonder voor het huis. Een plek waar je volledig tot rust komt door het prachtige uitzicht. We gingen daarna met een bootje op pad voor een aantal foto’s.

De ceremonie vond plaats in de achtertuin. Met uitkijk op de Fjorden die in een groot veld staan. Het bruidspaar zat op twee oude Chinese stoeltjes en er stond een glazen kom met 3 Lotussen, omdat Liang Boeddhistisch is. Dit aspect van zijn leven werd ook helemaal door de ceremonie heen verweven. Een ceremonie die sowieso al heel erg persoonlijk was.

Genieten van de middag

De middag werd gevuld met toosts op het bruidspaar, een waanzinnige taartentafel van Heerlijk & Hecht, een gin-tonic bar, een smoothiebar, live muziek en heel veel mooie gesprekken. Na de groepsfoto schoof het gezelschap aan tafel en begon met een heerlijk diner waarbij de gasten een shared dinner hadden. Er stonden schalen met eten op tafel en de catering kwam langs met fijne wijnen en heerlijke hapjes van de barbecue.

Onze dag zat er op toen het gezelschap klaar was met dineren. Er waren mooie muziekintermezzo’s geweest, fijne speeches en sfeervolle momenten. We namen afscheid, stapten in een klein bootje en werden weer naar de overkant gevaren. Inmiddels regende het, maar wat een romantisch einde van zo’n unieke trouwdag.

Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 004Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 001Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 010Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 008Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 006Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 005 Tibetaanse gebedsvlaggetjes. Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 012 Nog even snel een knuffel van het bruidsmeisje voordat de first-look begint. Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 014 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 015 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 016 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 017 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 018 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 019 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 020 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 021 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 023 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 024 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 025 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 027 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 028 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 030 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 031 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 032 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 033 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 035Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 034 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 036 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 037 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 038 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 040 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 041

Dit is de reactie van Liangs moeder toen hij aankondigde voor het eerst in 23 jaar weer Cello te spelen.

Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 043 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 044 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 045 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 046 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 048 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 051Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 052Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 050 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 053 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 056 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 057 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 058Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 062 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 060 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 061Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 064 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 063 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 065 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 066 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 067 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 069 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 070 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 071 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 073Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 072 Buitenbruiloft aan het water Willemijn Liang 074

 

Adresjes van Willemijn & Liang

Weddingplanner: Het Bruidsmeisje
Eet & Drinkmomenten: Heerlijk & Hecht
Bloemwerk: V&V Bloemen en Wonen
Bruidstaart (1 van de taarten): Holtkamp
Entertainment: Lace
Haar & make-upstyliste: Carlijn van Vliet
Styling, meubilair & tent: Te Leuk Trouwen
Trouwambtenaar: Hella, persoonlijke vriendin van het bruidspaar
Vervoer: Cafe de Otterskooi en Maik de Boer
Videografie: Matchbox Media
Trouwpak: Oger