Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Trouwen in de Lente bij De Hazelhof

Details van de lentetuin van De Hazelhof

De Hazelhof, een pareltje

Hoe combineer ik mijn grote liefde voor lekker eten met fotografie? Nou op deze manier. Want Anne Floor, eigenaresse van Heerlijk & Hecht, vroeg me om foto’s te komen maken bij een taartjesproefmiddag bij de romantische trouwlocatie De Hazelhof. Ze wilde graag het de Lente bij De Hazelhof laten zien. Compleet met bloesem, een waanzinnig mooie tuin en heel veel lekker eten.

Prachtige oude muur. Details van De hazelhof.

Foto’s in Rijsbergen

Hoewel Rijsbergen best een eindje van onze thuisbasis, Elburg, af is, komen we er toch graag. Je waant je in het buitenland. Helemaal grappig, omdat ik de eerste keer dat ik hier kwam er compleet aan voorbij reed. Het landgoed ligt namelijk naast een dijk.

Interieur Hazelhof Voorkant van het woonhuis van De Hazelhof.

Een landgoed met drie hoogtepunten: in de eerste plaats het woonhuis van de eigenaren. Hier mag je je als aanstaande bruid bijvoorbeeld ook voorbereiden. Als je dat interieur ziet, lijkt het net alsof het uit de Ariadne at Home komt, toch? In de tweede plaats heb je natuurlijk de trouwkas. Hier kun je dineren, de ceremonie vieren, genieten bij het haardvuur of een receptie houden. En in de derde plaats heb je de tuin. Zie het als diverse tuinkamers; je hebt meerdere “ruimtes” in deze tuin. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van een taartje op de ene plek en lekker borrelen op de andere plek. Er zijn veel zitjes, geheime plekjes en er lopen kippen rond.

Lekkernijen van Heerlijk & Hecht

Sommige cateraars kunnen hun eten er zo uit laten zien dat je direct gaat watertanden. Zo ook zeker Heerlijk & Hecht. We laten je graag een paar foto’s zien waar je gewoon direct trek van krijgt!

Zelfgemaakte limonade en echte merengue taart. Lekkernijen van Heerlijk & Hecht.

Lente bij de Hazelhof

Stiekem was de hele reis het al waard toen ik deze onderstaande foto kon maken. Hij is gemaakt in de boomgaard van De Hazelhof. Een plek die echt magisch is in het voorjaar, wanneer de bloesem aan de bomen verschijnt.  Wie wil hier nou niet een feestje vieren?

Prachtige gedekte taartentafel in de boomgaard van De Hazelhof. Heerlijk & Hecht bij de Hazelhof in Rijsbergen Heerlijk Hecht Hazelhof 054 Details van een taartenmiddag.

BewarenBewaren

BewarenBewaren