Trouwen landgoed Ullerberg | Martijn & Daniëlle

Bruiloft Landgoed Ullerberg 001

Landgoed Ullerberg

Van die onontdekte plekjes… wij zijn er gek op. En dat is precies wat Daniëlle en Martijn hadden voor hun trouwdag: een locatie waar we nog niet geweest waren. Nu kennen we de omgeving van Leuvenum best goed en we waren stiekem ook best benieuwd naar hoe Landgoed Ullerberg er uit zou zien, dus het was des te leuker om er ook echt een keer te komen!

Bruiloft Landgoed Ullerberg 002

Sowieso was dit eigenlijk een snoepje van een trouwdag… een stralend bruidspaar, twee prachtige kinderen, styling, bloemen en live muziek. En dan ook nog een geweldige trouwambtenaar met een superpersoonlijk verhaal! Maak dat af met heerlijke taart en styling van Best Day Ever en je hebt een hele fijne reportage.

Bruiloft Landgoed Ullerberg 006

Voorbereidingen op de foto

Ik begon deze dag bij de bruid thuis. Ze was hier met haar dochter, terwijl Martijn en hun zoontje op een andere plek aanwezig waren. Toen Daniëlle klaar was met haar voorbereidingen en haar trouwjurk aanhad, wilde ze zelf haar dochter helpen bij het aandoen van de trouwjurk!

Bruiloft Landgoed Ullerberg 007 Bruiloft Landgoed Ullerberg 008 Bruiloft Landgoed Ullerberg 009 Bruiloft Landgoed Ullerberg 010

Eigenlijk wel zo eerlijk dat Danielle haar dochter hielp, want haar dochter hielp haar ook heel goed bij het aankleden : )

Bruiloft Landgoed Ullerberg 011 Bruiloft Landgoed Ullerberg 013

De first look vond plaats in de voortuin. Martijn kwam aanschouwen in een Maserati, ging klaarstaan en zag zijn bruid bij de deur. Ook de kinderen waren natuurlijk bij dit bijzondere moment aanwezig.

Bruiloft Landgoed Ullerberg 014 Bruiloft Landgoed Ullerberg 017

Fotoshoot in Leuvenum

De fotoshoot deden we in het bos en de heide van Leuvenum. Een heerlijke plek waar het rustig is, je goed kunt parkeren en je gewoon heel veel verschillende mooie plekjes hebt. Zowel tussen allemaal bomen als met hoog gras, wat open plekken en hier en daar Vingerhoedskruid.

Deze locatie was perfect voor dit moment en paste ook helemaal bij de rest van de trouwdag.

Bruiloft Landgoed Ullerberg 018 Bruiloft Landgoed Ullerberg 019 Bruiloft Landgoed Ullerberg 021 Bruiloft Landgoed Ullerberg 022 Bruiloft Landgoed Ullerberg 023

De kinderen konden hier ook lekker rondrennen. Ze doken ook nog even bij mama onder de sluier.

Bruiloft Landgoed Ullerberg 024 Bruiloft Landgoed Ullerberg 025

Het tweede deel van de fotoshoot was zonder kinderen. Opa en oma reden alvast met hen naar de trouwlocatie. Dus Martijn en Daniëlle hadden de tijd om geloften aan elkaar voor te lezen.

Bruiloft Landgoed Ullerberg 026 Bruiloft Landgoed Ullerberg 027 Bruiloft Landgoed Ullerberg 032

De eerste ceremonie vond plaats in het mooie kerkje van Landgoed Staverden. De kinderen kwamen naar voren lopen, waarna de trouwceremonie al vrij snel startte.

Bruiloft Landgoed Ullerberg 033Kerkje van Landgoed Staverden, overzicht. Bruiloft Landgoed Ullerberg 034 Bruiloft Landgoed Ullerberg 036 Bruiloft Landgoed Ullerberg 037 Bruiloft Landgoed Ullerberg 038

Na afloop van de trouwceremonie vond de ceremonie op Landgoed Ullerberg plaats. De ceremonieplek was prachtig aangekleed met stoeltjes, bloemen, boomstammen en nog meer decoratie. De sfeer was fantastisch!

Bruiloft Landgoed Ullerberg 040 Bruiloft Landgoed Ullerberg 041

Vader en zoon en moeder en dochter kwamen samen aanlopen!

Bruiloft Landgoed Ullerberg 042

Trouwen bij Landgoed Ullerberg

En kijk nou toch hoe mooi deze plek is! Aan de ene kant zie je bos, er is heide, er is open vlakte. En dan dat schattige boshuisje. Echt weer een unieke locatie en dat dan zo dicht bij Elburg in de buurt…. het was maar een klein half uurtje rijden.

Trouwceremonie bij landgoed Ullerberg in Leuvenum. Bruiloft Landgoed Ullerberg 044 Bruiloft Landgoed Ullerberg 045 Bruiloft Landgoed Ullerberg 046 Bruiloft Landgoed Ullerberg 047 Bruiloft Landgoed Ullerberg 048 Bruiloft Landgoed Ullerberg 049

Muzikale trouwceremonie

Deze trouwceremonie was zo bijzonder! De trouwambtenaar had een prachtig persoonlijk verhaal geschreven, waarbij de pianist en zanger Lars telkens stukjes muziek speelde en zong. Ik heb, denk ik, nog nooit zo’n muzikale trouwceremonie meegemaakt! Echt een samenspel tussen woorden en muziek. Aanrader!

Bruiloft Landgoed Ullerberg 050 Bruiloft Landgoed Ullerberg 051 Bruiloft Landgoed Ullerberg 052

Wandeling door het bos

Ik denk dat het een kleine tien minuten lopen was, richting de borrelplek. Bij een mooie open plek stond namelijk een tent en een tafel, vol met lekkernijen. Hier zou de rest van de middag plaatsvinden. Maar voordat we daar aankwamen, probeerde ik zoveel mogelijk foto’s van dit loopmoment te maken. De meisjes renden snel voor me uit!

Bruiloft Landgoed Ullerberg 053 Bruiloft Landgoed Ullerberg 054 Bruiloft Landgoed Ullerberg 055 Bruiloft Landgoed Ullerberg 058 Bruiloft Landgoed Ullerberg 059Receptie van Landgoed Ullerberg. Bruiloft Landgoed Ullerberg 060

Heerlijk hoe kinderen een bruiloft weer volledig op hun eigen manier beleven.

Bruiloft Landgoed Ullerberg 063 Bruiloft Landgoed Ullerberg 067

Ik sloot de reportage af met enkele beelden van ijsjes (favoriet van het bruidspaar), groepsfoto’s en bedankjes (yeey, plantjes!) en reed daarna weer naar Elburg. Een mooie volle dag met heel veel eyecandy!

Bruiloft Landgoed Ullerberg 065

Adresjes van Daniëlle en Martijn

Uitnodigingen: marjoleinvormgeving
Juwelier: Veerman Huizen
Ringendoosje: gemaakt door de bruidegom!
Kleding: D’amore Arnhem en Jac Hensen Amersfoort
Kapper: Jada salon
Stylist en bloemen: Best Day Ever
Videograaf: Gerson verkerk
Catering en taart: Bus van zus
Trouwambtenaar: Reinolda de Bruin van Spreken uit Liefde
Live muziek: Lars Zebregs
Trouwlocatie: Landgoed Ullerberg in Leuvenum