Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Trouwen in Valkenswaard

Bruiloft Leemerhoef 001 1

Bruiloft in de zomer in Brabant

Ik denk dat ik veilig kan stellen dat het 35 graden was. Nog niet in de ochtend, toen we begonnen bij de voorbereidingen van Marjolein en Bart, maar wow… wat was het warm!
Bart had eigenlijk de perfecte instelling: “ja het is warm, maar wat schiet het op om daar over te praten?”. We lieten de hitte los en focusten ons volledig op deze vrolijke trouwdag.

Bruiloft Leemerhoef 002

Bart was die ochtend op een andere locatie, terwijl Marjolein met haar liefste vriendinnen thuis was. Er werd vrolijk gekletst, koffietjes gedronken en hier en daar ook een extra glas water. Er werd gedanst en gezongen en binnen mum van tijd ging de jurk aan.

Bruiloft Leemerhoef 004
Bruiloft Leemerhoef 006
Bruiloft Leemerhoef 007
Bruiloft Leemerhoef 008
Bruiloft Leemerhoef 009
Bruiloft Leemerhoef 005
Bruiloft Leemerhoef 010
Bruiloft Leemerhoef 011
Bruiloft Leemerhoef 012

First Look in de achtertuin en worstenbroodjes

De first look vond, zoals je kunt zien, buiten plaats. In hun achtertuin konden ze elkaar voor het eerst in trouwuitvoering zien. We gingen vervolgens snel even wat eten en drinken. En hoe kan het ook anders in Brabant: worstenbroodjes!
Zal ik eens heel eerlijk toegeven dat Ramon dit een beetje geregeld had tijdens het gesprek? Want als ik me goed herinner had dit bruidspaar helemaal niet aan worstenbroodjes gedacht ; )

Bruiloft Leemerhoef 015
Bruiloft Leemerhoef 016
Bruiloft Leemerhoef 017

Fotoshoot in het bos: de perfecte oplossing voor een zomerdag. Helemaal als je op een locatie komt met water, bos en open plekken. We maakten dankbaar gebruik van de schaduwplekken onder de bomen. Fijn om zo een fotoshoot te kunnen doen.

Bruiloft Leemerhoef 019
Bruiloft Leemerhoef 020
Bruiloft Leemerhoef 021
Bruiloft Leemerhoef 022
Bruiloft Leemerhoef 023
Bruiloft Leemerhoef 025
Bruiloft Leemerhoef 026
Bruiloft Leemerhoef 027
Trouwen in Valkenwaard bij het Weerderhuys overzicht.

Trouwen in Valkenswaard bij het Weerderhuys

In Valkenswaard staat een prachtig kerkje. Hoewel nu het complete centrum op de schop gaat, staat dit plekje prachtig rustiek in het midden van het plein. Het was even dringen met alle gasten, maar uiteindelijk had iedereen een plekje bemachtigd. De ceremonie kon beginnen.

Bruiloft Leemerhoef 029
Bruidspaar geeft kus in het Weerderhuys.
Trouwen in Valkenswaard in een kerkje.
Bruiloft Leemerhoef 032
Bruiloft Leemerhoef 034

Na de trouwceremonie bij het Weerderhuys vertrokken we naar de Leemerhoef. Hier zou de rest van de dag plaatsvinden. Onder de parasols was een terras klaargemaakt. Compleet met heerlijke trouwtaart. De aanwezige kinderen konden op het nabijgelegen veld spelen. Zelfs de bomen werden beklommen!

Bruidsjonker klimt in boom.
Bruidspaar geniet van een speech tijdens de borrel.
Touwtje trekken op een bruiloft.
Bruid en broer omhelzen elkaar.
Bruiloft Leemerhoef 038

Het is een soort ongeschreven regel dat de jasjes pas uit mogen wanneer de bruidegom zelf zijn jasje uit doet. Deze foto zegt iets over hoe warm het op dit moment was ; )

Bruiloft Leemerhoef 039
Bruiloft Leemerhoef 040
Bruiloft Leemerhoef 041
Bruidspaar en hun eerste dans bij De Leemerhoef.

Het gezelschap kon de hele middag bij Leemerhoef genieten van lekkere hapjes en drankjes. En toen de avond viel en er nog vele avondgasten gekomen waren, was het tijd voor de eerste dans van het bruidspaar. We maakten hier nog een kleine sfeerimpressie en toen zat de dag er voor ons in ieder geval weer op. Ik weet zeker dat de avond nog heel fijn was. Een perfecte dag om te trouwen in Valkenswaard.

Feest bij de Leemerhoef.
Dansen op een trouwfeest bij de Leemerhoef.
Bruiloft Leemerhoef 044

Adresjes van Marjolein & Bart

Trouwjurk: Mariage Geldrop
Trouwpak: Jansen & Jansen Boxmeer
Kapper: C’EST ÇA

Wil je meer bruiloften in Brabant zien? Klik dan op de link.