Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Trouwen bij het strand | bij de Viersprong in ’s Gravenzande

Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-010

Verliefd zijn op het strand

Ramon heeft mij in 2012 ten huwelijk gevraagd en dat was op het strand van ’s Gravenzande. En hoe tof is het dan dat je op exact datzelfde plekje, een paar jaar later weer komt? Omdat Nanne & Elke gingen trouwen bij het strand in de buurt, besloten we dat het best handig zou zijn om de fotoshoot ook hier in de buurt te doen. Dus wij met z’n allen naar het strand. Eerst voor de first-look en direct naar na verder voor de fotoshoot. Het was weer zo’n echte Hollandse dag waarbij je nooit helemaal zeker weet of het gaat regenen of dat het droog blijft. Gelukkig voor Nanne en Elke: de hele dag droog!

Voorbereiden in een mooie bruidssuite

De voorbereidingen vonden die ochtend plaats in een hotel in Naaldwijk. Elke had de bruidssuite voor zich alleen, dus kon ik eerst haar details fotograferen, terwijl Ramon bij Nanne was. Toen het bruidspaar helemaal klaar was reden we apart van elkaar naar het strand en kon de shoot echt beginnen. Prachtige dreigende luchten waren overal boven ons te zien. En het waaide ook keihard natuurlijk, maar dat kon dit bruidspaar niet deren. Ze hadden zelfs beiden fijne laarzen aangetrokken onder hun bruidskleding, dus helemaal voorbereid op alles dat komen ging. Nadat we een heel aantal mooie foto’s hadden gemaakt, reden we naar de Viersprong voor een fijne lunch met verse broodjes.

Een internationale bruiloft

Ondertussen arriveerden de gasten vanuit Nederland en België (Elke komt uit Vlaanderen). Ook was Guusta Veldman, de ambtenaar, alvast gearriveerd. Ik ging dus alvast naar de trouwceremonieplek en Ramon fotografeerde de aankomst te fiets. De ceremonie kon gelukkig buiten plaatsvinden. In een uur tijd werden we meegenomen langs het verleden, het heden en de toekomst van het bruidspaar. Ik vond de ceremonie extra bijzonder om mee te maken, omdat we een paar jaar geleden de bruiloft van Nanne’s broer Joannes (en Helga) mochten vastleggen. Daardoor leer je een familie toch al een beetje kennen en dus weet je precies waar alle nuances vandaan komen.

Samen genieten van heerlijk eten

Direct na de ceremonie stond een heerlijke taart, volledig in de kleuren van de dag, klaar. Ook had Elke een heerlijke candy-table klaargemaakt, wat extra bijzonder is omdat ze zelf tand-arts is ;) De middag en avond waren gevuld met lekkere hapjes, veel kletsen, een dinerbuffet dat Italiaans geïnspireerd was en na de verrassingsquiz (gehost door, hoe kan het ook anders: Joannes) een fijn feest. Nadat we nog een mooie sfeerimpressie maakten van het feest zat onze taak er op. Te gek om deze familie weer te mogen fotograferen!

Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-003Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-002Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-004 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-c Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-006 De bruidegom staat op het strand te wachten tot hij zijn bruid ziet. Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-c2 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-013 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-c3 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-015 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-018 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-016 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-c4 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-020 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-c5 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-024 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-025 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-026 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-c7 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-028 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-029 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-031 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-032 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-c6 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-037 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-038 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-039 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-040 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-041 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-042 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-043 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-044 Bruiloft-de-Viersprong-s-Gravenzande-045

Adresjes van Elke:

Uitnodigingen en drukwerk: ontworpen door vriendin Katrien Cleuren
Ringen: L&A Antwerpen Trouwjurk: Le chapeau Antwerpen
Trouwkostuum: Salvatore Vacerra, Den Haag.
Kapper: Rob Janssen, Naaldwijk
Schoenen bruid: Jimmy Choo
Taart: Torta Delisioza , Honselersdijk
Beginlocatie: Fletcher Hotel Carlton te Naaldwijk
Trouwlocatie & Feestlocatie: De Viersprong te ’s Gravenzande
Trouwambtenaar: Guusta Veldman  van Yes I Do 2
Bloemen: Hielkje de Vries uit Oudega

Bekijk meer stellen die gingen trouwen op het strand