Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Trouwen in Nunspeet | Mark & Katrien

mark katrien 001


Katrien is van Vlaamse komaf en Mark is geboren en getogen in deze omgeving en dus gingen ze trouwen in Nunspeet. Voor ons extra bijzonder, want ze hebben ons niet per se lokaal gevonden, maar via vrienden die ook in Vlaanderen wonen. Dankzij de heerlijke bruiloft van Eva en Daan, mochten we dus ook komen fotograferen tijdens deze bijzondere dag. Want bijzonder was het!

Trouwen in Nunspeet

Ook hier werd er weer goed rekening gehouden met de Coronamaatregelen voor een bruiloft. De dag was flink ingekort, er was bijvoorbeeld geen feest. En het bruidspaar had bewust het gezelschap klein gehouden. Het lijkt me enorm heftig om een dag zo in te moeten korten, maar tegelijkertijd gaf het wel weer de ruimte om extra te genieten van de losse onderdelen. Zo hadden we wat meer tijd voor de fotoshoot en was er een heerlijke rustige middag en avond, in en rondom Nunspeet.

mark katrien 036
bruidspaar in het bos tijdens een fotoshoot
mark katrien 031
mark katrien 052

Fotoshoot en First Look

De fotoshoot vond plaats op de heide bij Elspeet. Bij die mooie speeltuin, vlak bij waar ze gingen trouwen in Nunspeet dus. En misschien merkten jullie het al een beetje… veel van deze dag is geregeld door lokale ondernemers. En dan doe je de first look en fotoshoot natuurlijk ook hyperlokaal. En terecht! Mark is wethouder in Nunspeet en dus licht bevooroordeeld ;)

mark katrien 057
Mark Katrien 127

Mark en Katrien gingen dus trouwen in Nunspeet, in het gemeentehuis. De gasten zaten netjes (per huishouden) uit elkaar en de kinderen zaten allemaal midden in de cirkel. Wat zo bijzonder was aan deze ceremonie was dat Mark en Katrien twee filmpjes hadden laten maken waarin ze aangaven waarom ze voor elkaar gekozen hadden. Supertof!

mark katrien 126
mark katrien 192
Bruidspaar geeft elkaar het jawoord.
Bruid en bruidegom komen met hun bruidskinderen naar buiten lopen.

Na afloop van de ceremonie liepen de gasten naar het Ijscafe, op het plein van Nunspeet. Hier kreeg iedereen twee bolletjes ijs, lekker!

mark katrien 227 1
mark katrien 118

Huifkar naar Hulshorst

Daarna vertrok men per huifkar richting het Koetshuis van Hulshorst. Er werden mondkapjes uitgedeeld, helemaal conform wetgeving. Ik vermoed dat de kinderen er het meest enthousiast over waren ;)

mark katrien 277
mark katrien 311
VW-busje om mee te kamperen tijdens een bruiloft.

Bij aankomst in het Koetshuis van Hulshorst stapte iedereen uit en liep richting de tuin. Tijd voor een toost!

Mark Katrien 319
mark katrien 336
trouwen bij Koetshuis Hulshorst.

Wat wij zo leuk vinden aan deze locatie is het feit dat het zo open is. Je hebt talloze plekjes waar je heerlijk kunt genieten. Het was nog steeds warm, maar goed te doen. Helemaal nu we onder de bomen, in het bos, waren.

Kinderen spelen op het gras bij Koetshuis Hulshorst.

Het Koetshuis heeft heel veel lekkere hapjes en dus kon het gezelschap genieten van een avond met live muziek, heerlijke culinaire verrassingen en zelfs hier en daar een straf biertje. Uiteraard een Karmeliet ; )

mark katrien 398
mark katrien 490

Adresjes van Katrien & Mark

Trouwlocatie: Gemeentehuis Nunspeet
Dinerlocatie: Koetshuis Hulshorst (Hulshorst)
Ijslocatie: Het Ijscafe (Nunspeet)