Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Trouwen in de winter | Kasteel Wijenburg

Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 017

Toch nog een bruidsreportage deze winter, op de valreep van 2015. En je zou misschien een mooie witte Kerst-achtige reportage verwachten, met mensen die het koud hebben en toch genieten, maar dit is een bijna zomerse winterbruiloft. Niet dat de sfeer er minder om was hoor, integendeel.

Elise & Dennis hebben twee prachtige kinderen en met deze twee schatjes beleefden ze de dag bij Kasteel Wijenburg. Een prachtig Kerst-achtig kasteel, overal geweldige styling (zowel door het kasteel als door Elise geregeld) en een heerlijke expressieve familie. Zo een die het niet erg vind om te laten zien dat ze emotioneel zijn. Heerlijk!

Ze wilden graag een bruidsreportage omdat ze gingen trouwen in de winter, met de nadruk op journalistieke momenten. En dat laten we jullie dan ook graag zien : )

Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 004 Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 001Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 010Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 002Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 005 Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 011 Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 006 Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 012Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 008

Hoe gaaf is het als een papa zijn kindjes aankleedt voor de dag!  Helemaal met zo’n prachtig prinsesje. Denise wilde eigenlijk al veel te vroeg die dag haar jurk aan. En het liefst op de hotelkamer van oma. Maar dat werd een beetje lastig natuurlijk.

Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 009 Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 013 Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 014 Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 015 Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 016 Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 018 Trouwtaart in Kerstsferen. Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 035 Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 021 Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 022 Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 023 Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 025 Kasteel Wijenburg voor bruidsparen die gaan trouwen in de winter. Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 026

Trouwen in de Winter

Naamkaartjes voor op tafel bij het diner, de hanger die aan het trouwboeket vastgemaakt was en de houten schijven met hun namen, allemaal zorgvuldig gestyled door Elise. En dus absoluut een foto of wat waard.

Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 029 Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 030 Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 031

Nadat Dennis en Elise een dankwoordje hadden uitgesproken voor hun familie en vrienden wilden hun kinderen graag ook nog het een en ander zeggen.

Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 032 Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 033 Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 037 Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 038 Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 040 Winter bruiloft Kasteel Wijenburg 041

Adresjes:

Bruidsfotografie: www.monetmine.nl
Bruidskapsel: Daisy Kouwenhoven
Trouwjurk: Honeymoonshop
Kinderkleding: Humpie Dump
Trouwlocatie: Kasteel Wijenburg
Bruidsboeket: Lillian Twickler
Trouwambtenaar: Nelette van den Akker (Elise’s zus!)
Muziek: Sound4all
Trouwringen:  Steinberg Rotterdam
Make-up: Petra van den Akker (Elise’s zusje)

Bekijk meer stellen die gingen Trouwen bij Kasteel Wijenburg