Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Trouwen in de tuin van Groot Warnsborn | Nelleke & Ruben

Nelleke Ruben 005

Kleurijk, gewoon heel erg kleurrijk. En zonnig. En misschien ook wel buitengewoon vrolijk. Deze trouwdag laat zich samenvatten in blije woorden. Want dit was een hele fijne dag. Op een mooie trouwlocatie, de tuin van Groot Warnsborn, met lieve gasten en een hele positieve en fijne sfeer.

Nelleke en Ruben hadden er voor gekozen om te gaan trouwen in de tuin van Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem. Combineer dat met zomerweer en twee hele verliefde mensen en voila: een dag om niet meer te vergeten.

Nelleke Ruben 028

Dat moment dat de bruidegom dan afscheid neemt van zijn ouders en op pad gaat naar zijn bruid: prachtig!

Nelleke Ruben 017
Nelleke Ruben 047

Nelleke stond helemaal klaar voor het ophaalmoment. Dus Ruben mocht komen!

Nelleke Ruben 050

Trouwfoto’s bij landgoed Mariëndaal

De fotoshoot deden we bij landgoed Mariëndaal. Dit is een prachtig gebied met bomen, open velden, een prachtige beukenhaag en dus gewoon heel veel natuur. We kenden het zelf van eerdere wandelingen die we maakten, toen we nog in Arnhem woonden (heel lang geleden ; ). Het was dus extra bijzonder om hier weer een keer te wandelen.

De shoot vond plaats onder de bomen, in een veld met koren en tijdens het wandelen over het landgoed. Wat een inspirerende plek!

Nelleke Ruben 097
Nelleke Ruben 067
Nelleke Ruben 088
Nelleke Ruben 083
Nelleke Ruben 100
Nelleke Ruben 108
Nelleke Ruben 120
Nelleke Ruben 141

Nelleke werd door haar vader naar de ceremonieplek gebracht. Ook dit was weer een mooi moment om mee te maken, want je ziet dan hoe emoties van meerdere mensen samenkomen. Blijdschap, maar ook verdriet, ergens, denk ik dan.

Nelleke Ruben 148
Nelleke Ruben 177
Nelleke Ruben 217
Nelleke Ruben 232

De ringen werden door één van de superschattige nichtjes gegeven!

Nelleke Ruben 237
Nelleke Ruben 263
Nelleke Ruben 266
Nelleke Ruben 494

In de vroege middag ging het gezelschap naar de kerk voor de kerkelijke ceremonie.

Een tuin om te ontdekken

Wat ik zo leuk vond aan deze bruiloft in de tuin van Groot Warnsborn is dat je echt zag hoe de gasten langzaam maar zeker de tuin ontdekten. Daar waar men eerst netjes op het terras bleef zitten, zag je steeds meer mensen genieten van deze prachtige zomertuin. Overal kleur. En overal verschillende bloeiende bloemen.

Nelleke Ruben 556
Nelleke Ruben 538

Bingo op je bruiloft

Een ander tof moment? De bingo! Ik heb in 450 bruiloften nog nooit een complete bingo meegemaakt! Of eigenlijk, het was een geweldig grappig verhaal waarin alle nummers tussen 0 en 75 genoemd werden. En de persoon die als eerste bingo had, had natuurlijk gewonnen. Mensen waren bloedfanatiek ; ) Echt een dikke aanrader, want de sfeer zat er meteen goed in. En toen bleek dat iemand een valse bingo had, werd er een liedje gezongen.

Nelleke Ruben 496
Nelleke Ruben 286
Nelleke Ruben 359
Nelleke Ruben 565

Een avondvullend diner

De avond werd gevuld met een heerlijk diner. Ook kon het bruidspaar genieten van diverse fijne speeches. Je kon aan alles merken dat dit een hele hechte familie is. En niet alleen de familie was vrolijk aanwezig, maar ook de vriendengroepen. Mooi om te zien hoe zoveel verschillende mensen zo intens met elkaar konden genieten van deze dag. Een waar feest!

Nelleke Ruben 611
Nelleke Ruben 632

En tussendoor hadden we ook nog tien minuutjes voor een mini-avondshoot. Inmiddels was de zon al aardig gezakt, waardoor het licht zachter werd en de kleuren van de tuin nog beter uitkwamen. Een zee van groen in deze fijne tuin.

Nelleke Ruben 585

Tip: bekijk hier 10 prachtige tuintrouwlocaties!

Nelleke Ruben 594
Nelleke Ruben 612

We fotografeerden een groot stuk van het diner, waarna de dag er voor ons op zat. Al met al weer een fantastische dag!

Nelleke Ruben 674

Adresjes van Nelleke & Ruben

Trouwlocatie: Groot Warnsborn (Oranjerie)
Trouwringen: Sus Goudsmeden
Cocktailbar: Bar Company
Trouwbloemen: Buitengewoon Bloemen Utrecht
Trouwambtenaar: Charlotte Waardenburg
Trouwjurk: Valkengoed Amersfoort
Trouwpak: TailormadeSuits Utrecht