Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Trouwen in België: Sechery

Bruidsfotografie Belgie 6
België, een prachtig land dat heerlijk dicht bij Nederland is. Wanneer je in het midden van het land woont kun je in twee uur met gemak in België zijn. In samenwerking met Vivian ter Huurne, weddingplanner van Het Bruidsmeisje en Anne Floor Bakkenist, eigenaresse en  bourgondisch culinair expert bij Heerlijk & Hecht zijn wij op locatietour geweest. De komende vier weken laten we jullie elke week een te gekke locatie zien.

Vorige week lieten we het prachtige Daverdisse zien, een locatie zoals we ze niet vaak tegenkomen. Deze week laten we foto’s zien van Sech’ry, een locatie gelegen in het gelijknamige plaatsje (Sechery). De buitenkant van het gebouw is al erg bijzonder. Het gebouw blijkt gemaakt te zijn van zeven keer het normale aantal stenen voor een huis en inderdaad: wat een imposant gebouw! Qua concept lijkt dit gebouw op Daverdisse, een mooie lichte locatie met veel karakteristieke elementen, maar ook veel moderne gemakken. De kamers zijn licht, netjes en knus, de gangen zijn ruim opgezet met hier en daar een doorkijkje waar je nog de oude steensoort ziet zitten en het woongedeelte is wederom gigantisch. Het gebouw is volledig “open plan” waardoor je veel ruimte hebt om samen met je vrienden en familie te feesten.
Wie denkt dat binnen toch wel de grootste verassing ligt, is nog niet buiten geweest. Sechery heeft niet alleen een mooie tuin waarin ook veel aandacht is besteed aan een speelplek voor jonge kinderen, maar ook een bijzondere trap die de berg opgaat. Als je naar boven kijkt zie je daar een paar stoeltjes staan, waarschijnlijk voor een klein zitje. Wanneer je echter boven komt zie je ineens een gigantische tafel staan met heel veel stoelen. Daarnaast is er hier een zonneweide en is er een pad waarlangs je weer naar beneden kunt lopen. Via een mooie zwemvijver kom je uiteindelijk weer uit bij het prachtige hoofdgebouw. Al met al een fantastische plek om je Destination Wedding te vieren, toch?

Bruidsfotografie Belgie 11

Bruidsfotografie Belgie 21

Bruidsfotografie Belgie 3

Bruidsfotografie Belgie 4

Bruidsfotografie Belgie 51

Bruidsfotografie Belgie 7

Bruidsfotografie Belgie 81

Bruidsfotografie Belgie 91

Bruidsfotografie Belgie 101

Bruidsfotografie Belgie 111

Bruidsfotografie Belgie 121

Bruidsfotografie Belgie 131

Bruidsfotografie Belgie 141

Bruidsfotografie Belgie 15

Bruidsfotografie Belgie 161

Bruidsfotografie Belgie 171

BewarenBewaren