Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Trouwen in België: Daverdisse (Au dessus de Bie)

Bruidsfotografie Belgie 1

België, een prachtig land dat heerlijk dicht bij Nederland is. Wanneer je in het midden van het land woont kun je in twee uur met gemak in België zijn. In samenwerking met Vivian ter Huurne, weddingplanner van Het Bruidsmeisje en Anne Floor Bakkenist, eigenaresse en  bourgondisch culinair expert bij Heerlijk & Hecht zijn wij op locatietour geweest. De komende vier weken laten we jullie elke week een te gekke locatie zien.

Daverdisse is een atypische locatie. Wanneer je aan komt rijden verwacht je niet dat hier zo’n groot gebouw is. De eigenaresse ontvangt ons met open armen en drie dikke kussen, “kom binnen!”. Zodra je binnenkomt valt direct de grote centrale keuken op en wit… alles is wit hier! Het mooie van deze locatie is dat de eigenaren het moderne witte hebben gecombineerd met oude houten details. Zo is de dakdraagconstructie erg goed te zien wat het gebouw een moderne en klassieke sfeer tegelijkertijd geeft.

Zodra we een kopje thee hebben, lopen we naar buiten om te kijken naar de tuin. De eigenaresse baalt een beetje van het weer, omdat het nu erg mistig is en wij niets kunnen zien van het mooie uitzicht. We merken nog op dat dat wel meevalt en dat “Hollanders” echt wel door de mist heen kunnen kijken, maar toch is de eigenaresse niet helemaal tevreden over wat we kunnen zien. Gelukkig geeft ze ons een prive-rondleiding langs alle prachtige hoekjes van het huis. Het leuke aan de tuin is dat je talloze zitplekken hebt; in de achtertuin een grote zithoek met prachtig uitzicht, binnen een grote lange tafel waar je heerlijk aan kunt ontbijten, onder een afdakje krijg je het “barn”-idee en tussen de gebouwen in ligt een mooi modern terras.
De kamers zijn lekker licht, schoon en strak ingericht. Ook hier zie je weer het samenspel tussen oude elementen en nieuwe materialen. “Maar wacht, zegt de eigenaresse,”als je dit al mooi vind, dan moet je echt mij Sechery zien! Dat is ons nieuwste project en het is echt een juweeltje”. Volgende week laten we meer zien van Sechery ;)

Bruidsfotografie Belgie 2

Bruidsfotografie Belgie 5

compilatie28

Bruidsfotografie Belgie 8

Bruidsfotografie Belgie 9

Bruidsfotografie Belgie 10

Bruidsfotografie Belgie 12

compilatie15

Bruidsfotografie Belgie 13

Bruidsfotografie Belgie 14

Bruidsfotografie Belgie 16

compilatie37

BewarenBewaren