Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Trouwen Fort Resort Beemster | Elisa & Richard

Bruiloft Fort Resort Beemster 047

Soms maak je zo’n bruiloft mee die Pinterest-waardig is. Zo ook de bruiloft van Elisa & Richard bij Fort Resort Beemster. Zo’n locatie waar je natuurlijk buiten prachtig kunt trouwen, maar juist binnen ook een waanzinnig mooie zaal hebt. Helemaal als hij mooi gestyled wordt met prieel, bloemen en kaarsen.

Trouwen bij Fort Resort Beemster

Echt een fijne dag. De ochtend begon met regen en kou, maar naarmate de dag vorderde werd het steeds zonniger. Zo zonnig dat het bruidspaar zelfs onder de tent, buiten, kon eten! Maar even een klein overzicht met wat deze dag nou zo uniek maakte. Ik ga je heel veel mooie styling laten zien met bloemen, blush en goud en hier en daar wit natuurlijk.

Bruiloft Fort Resort Beemster 001 Bruiloft Fort Resort Beemster 003 Bruiloft Fort Resort Beemster 006 Bruiloft Fort Resort Beemster 039 Bruiloft Fort Resort Beemster 004

Het moment dat Richard zijn ouders bedankte met een mooie brief. In de ochtend. Zo’n band met je ouders is uniek. Dit soort momenten maken ons werk geweldig.

Bruiloft Fort Resort Beemster 005 Bruiloft Fort Resort Beemster 008 Bruiloft Fort Resort Beemster 010 Bruiloft Fort Resort Beemster 011

De fotoshoot in het arboretum. Een plekje waar je zo voorbij rijdt, maar echt heel erg mooi. We hadden niet uren de tijd, maar konden toch gebruik maken van de mooiste plekjes. De sfeer was romantisch en paste helemaal bij dit bruidspaar.

Bruiloft Fort Resort Beemster 012 Bruiloft Fort Resort Beemster 013 Bruiloft Fort Resort Beemster 014 Bruiloft Fort Resort Beemster 016 Bruiloft Fort Resort Beemster 015 Bruiloft Fort Resort Beemster 019

Ach ja en dan het binnenkomen bij de trouwlocatie, Fort Beemster was ook al zo leuk. Een bijzondere plek, sowieso omdat het een fort is, maar we hebben zelf niet eerder zo’n plek meegemaakt. Overal waar je kijkt zijn mineralen gebruikt. Zelfs de toiletten zijn nog bijzonder hier! De stylist had er een hele romantische vintage setting van gemaakt.

Prachtige styling en bloemen van Bloemenservice Nederland. Bruiloft Fort Resort Beemster 023

De foto hierboven en die hier beneden zijn vrijwel op hetzelfde moment gemaakt.

Bruiloft Fort Resort Beemster 022 De bruid wordt door haar moeder weggegeven. Ceremoniezaal van Fort Resort Beemster. Bruiloft Fort Resort Beemster 026 Bruiloft Fort Resort Beemster 029

Romantisch trouwen, met Dirk Zeelenberg, styling en een relaxt sfeertje

Ja hoor, gewoon een trouwdag met Dirk Zeelenberg als trouwambtenaar! Dit was de eerste keer dat we hem meemaakten. De trouwgasten reageerden superenthousiast.

Bruiloft Fort Resort Beemster 027 De kus, binnen in het fort met styling.

En dan die ceremoniesetting. Ook al was het aanvankelijk het idee om buiten te trouwen, binnen was het misschien nog wel veel mooier. En ook die styling. Wow! Oh en zoals jullie zien: Elisa werd door haar moeder weggegeven. Een prachtig moment.

Bruiloft Fort Resort Beemster 030 Heerlijke taart en donuts van Life of Pie.

De taart. Ik heb nog nooit zo’n taart in het echt gezien. Echt,.. als ik er aan terugdenk! Wij hebben zelf overigens zo’n overheerlijke donut gehad.

Bruiloft Fort Resort Beemster 032 Bruiloft Fort Resort Beemster 035 Groepsfoto met bruidsmeisjes en vriendinnen. Overzicht van een receptie bij Fort Resort Beemster. Bruiloft Fort Resort Beemster 042 Bruiloft Fort Resort Beemster 037 Bruiloft Fort Resort Beemster 038

Dineren bij Fort Beemster

Buiten dineren met je familie en vrienden. We maken het eigenlijk niet eens zo vaak meer mee, maar als het dan mogelijk is, is de sfeer top. Ook dit bruidspaar kon genieten van een diner buiten. Met heerlijk eten, prachtige styling en vooral elkaars gezelschap.

Bruiloft Fort Resort Beemster 043 Buiten dineren bij Fort Resort Beemster.

Het Strandhuis bij Wijk aan Zee

Een avondshoot bij Het Strandhuis. Deze locatie zit “in de familie” van dit bruidspaar en dus was het de perfecte locatie voor een fijn feestje. Ik vond het zo leuk dat deze locatie weer een totaal andere sfeer had dan het Fort Beemster. Daar waar eerst alles zonnig en open was, had je nu juist veel meer een gezellig en knusse sfeer. Top geregeld.

Feestavond bij strandtent het strandhuis in wijk aan zee.Bruiloft Fort Resort Beemster 045Bruiloft Fort Resort Beemster 050 Bruiloft Fort Resort Beemster 046

Trouwfoto’s bij ondergaande zon

We konden met ondergaande zon nog een aantal fijne foto’s maken. De perfecte afsluiting van een mooie trouwdag! In een minuut of tien renden we naar het water, kozen de meest perfecte plek en maakten snel nog even deze foto’s. Het hele aan zo’n korte fotoshoot is dat je niet alleen mooie beelden krijgen, maar ook nog even tijd hebt voor elkaar. Gewoon om even samen stil te staan bij zo’n bijzondere dag.

Bruiloft Fort Resort Beemster 051 Bruiloft Fort Resort Beemster 052

Fijne trouwadresjes

Amiga bruidsmode (Jurk, schoenen, sieraden, lingerie)
Roka Haarlem (trouwpak) https://www.roka.nl/
Le Mariage Haarlem (trouwringen)
Fort Resort Beemster https://www.fortresortbeemster.nl/
Het Strandhuis http://www.hetstrandhuis.nl
White Weddings (styling Fort Resort beemster) http://www.styling-bruiloft.nl/
Trouwambtenaar: Dirk Zeelenberg
Sabrina Dijkman make-up artist
Trouwtaart en sweet table: Life of Pie

Bekijk meer stellen die een vintage en bohemian stijl bruiloft hadden.