Trouwen bij Vidaa – Daphne & Ivar

Bruiloft Vidaa 042

Dit bruidspaar ging trouwen bij Vidaa!

Zo fijn… we mogen weer de nodige bruiloften vastleggen. Zo ook die van Ivar en Daphne. Begin dit jaar maakte ik al een reportage van ze, tijdens een loveshoot op de Veluwe, maar nu was het tijd voor de bruiloft.

Feest tijdens Corona

Goed. Even nadenken hoor… hoe lang is het ook al weer geleden dat we een echt feest op ons blog hebben gezet? Ik vermoed ergens eind 2019! In de tussentijd hebben we wel feesten gehad, maar die mochten we ofwel niet bloggen (begin februari 2020 kon het nog) of we hebben het nog niet gevraagd (medio 2021).

Bruiloft Vidaa 001

Zo leuk om al dat heerlijke drukwerk bij elkaar te zien. Ik ben blij met deze trend, waarbij het trouwlogo op meerdere plekken terugkomt. En het leuke is dat je trouwlogo’s soms ook op een album kunt laten afdrukken…

Bruiloft Vidaa 002

Dit was weer zo’n heerlijke trouwdag waarbij we vroeg in de ochtend mochten beginnen. Om heel precies te zijn om 7:30, zodat we de voorbereidingen van bruid én bruidegom konden vastleggen. De dag begon zo vroeg, omdat er vandaag op een landgoed en in de kerk getrouwd zou gaan worden.

Bruiloft Vidaa 003 Bruiloft Vidaa 004 Bruiloft Vidaa 005 Bruiloft Vidaa 006 Bruiloft Vidaa 008 Bruiloft Vidaa 009 Bruiloft Vidaa 010 Bruiloft Vidaa 012

Te gekke fotolocatie in Delft: Lijm en Cultuur

Na de first look stapten we in de auto richting Lijm en Cultuur: wat een plek!!! Hoe tof zijn die muren? En dat glas? En die industriële sfeer? We zijn helemaal fan van deze locatie. Sowieso konden we buiten al heel veel foto’s maken, maar ook binnen waren er heel veel verschillende plekjes.

We moesten heel even wachten tot de persoon van de locatie ons gevonden had en daarom begonnen we gewoon foto’s te maken op elke plek die interessant was. En we hebben nog lang niet alle plekjes ontdekt…

Trouwfoto bij een oranje muur van Lijm en Cultuur in Delft. Bruiloft Vidaa 016

Rond dit moment gingen we naar binnen. Er is gewoon zoveel verschil qua plekken. Die afwisseling is heerlijk! Als fotograaf sta je dan echt even te kijken van: “goed… waar gaan we beginnen en hoe pakken we de mooiste plekken in de tijd die we hebben?”. Een luxeprobleem.

Bruiloft Vidaa 017 Fotoshoot bij Lijm en Cultuur in Delft. Bruiloft Vidaa 019 Bruiloft Vidaa 021 Bruiloft Vidaa 022 Bruiloft Vidaa 023

Trouwen bij Landgoed Vidaa

De trouwceremonie vond dus plaats op Landgoed Vidaa. Een heerlijk groen landgoed met allemaal geheime plekjes, eilandjes, paden en heel veel groen. De ceremonieplek was helemaal klaargemaakt door weddingplanner Nadine. Het bruidspaar kon na een korte lunch zo beginnen aan dit hoogtepunt.

Bruiloft Vidaa 024 Bruiloft Vidaa 026 Overzicht van de trouwceremonie bij Vidaa. Bruiloft Vidaa 027

Dit bruidspaar ging ook trouwen voor de katholieke kerk en dus pakten ze de oldtimer en reden ze naar de kerk.

Bruiloft Vidaa 029 Bruiloft Vidaa 030 Bruiloft Vidaa 033 Bruiloft Vidaa 034 Het bruidspaar komt aan met het pondje bij Vidaa.

Aankomst bij Vidaa

Bij Vidaa kun je dus aankomen met zo’n minipondje. Je trekt jezelf naar de overkant van de oever. Meteen een mooie relatietest ; ) Aan de overkant stond het hele gezelschap klaar met een drankje, zodat er meteen getoost kon worden!
Bruiloft Vidaa 036 Bruiloft Vidaa 037 Bruiloft Vidaa 038 Bruiloft Vidaa 039 Bruiloft Vidaa 041 Bruiloft Vidaa 043

De avond werd dus geopend met een hele fijne eerste dans. Ivar en Daphne hadden lang geoefend en zorgden zo voor een spectaculaire entree! Hierna begon de band meteen te spelen, zodat het feest los kon barsten.

Bruiloft Vidaa 045 Bruiloft Vidaa 046 Bruiloft Vidaa 047

Sfeervol he? Vidaa in de avond met allemaal romantische lichtjes.

Foto van het gebouw bij Vidaa in de avond.Bruiloft Vidaa 049 Bruiloft Vidaa 050 Bruiloft Vidaa 051 Bruiloft Vidaa 052

Romantische exit

Daphne en Ivar hadden ons gevraagd om tot de exit te blijven. Iets voor twaalf liep het gezelschap naar buiten, had iedereen allemaal kleine glowsticks en maakte men een haag. Eerst werd er binnen nog even geschuifeld en daarna liepen ze naar buiten, richting hun auto. Zo’n bijzonder moment! We maakten nog een aantal foto’s van deze afsluiting en gingen daarna ook naar huis.

Exit van een trouwfeest bij Vidaa.

Adresjes van Daphne en Ivar

Ceremoniemeester: Done by Dien (Nadine Giezen)
Trouwschoenen en trouwkleding: De Bruidshoek
Ringen en sieraden: Juwelier Angelo
Schoenen Daphne: Gabor
Uitnodigingen: Made for Moments
Openingsdans: Nature of Dance
Fotolocatie: Lijm & Cultuur in Delft
Trouwlocatie: Landgoed Vidaa
Bloemen: Bruidsboeket en Zo
Auto: We Love Oldtimers
Taart: Bakverhalen
Band: GiGa
BABS: Trouwambtenaar Patricia (Patricia Hijdra-Van Daal)
Bruidsstyling: Mooi Mariska (Mariska van Vliet)