Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Trouwen bij de Schildhoeve | Majella & Wesley

Bruiloft Schildhoeve MW 023

Trouwen in het voorjaar

De zomer is, soort van, aangebroken. Maar tijdens de landelijke bruiloft van Majella en Wesley eigenlijk nog nét niet. Ze trouwden namelijk bij de Schildhoeve in Fluitenberg, maar op hun trouwdag was het best koud. Maar mensen die in het Oosten wonen doen daar niet moeilijk over: de bruiloft zou buiten zijn, dus gaan we naar buiten! Dekentjes bij de hand, een vuurkorf hier en daar en een mega “kar-becue”. Wat dat laatste is laten we je zo zien.

Buitenceremonie bij De Schildhoeve

Goed. Fris dus, maar prima weer om buiten te trouwen. De ceremonie vond namelijk in de tuin plaats van deze trouwlocatie. Best romantisch, zo met een prieeltje, mooie bloemen en een verliefd bruidspaar. De ceremonie vloog dan ook voorbij. En daarna hadden we tijd voor een fijne fotoshoot. Gewoon lekker in de tuin, want dat scheelt heel veel gedoe met reizen, parkeren en auto’s.

Na de fotoshoot, het groepsfotomoment en een borrelmoment, kwamen de avondgasten. Iedereen mocht namelijk mee eten van de hamburgermaaltijd. Mét lekkere salades, echte hamburger-buns en hamburgers van de Kar-becue; een barbecue met eigen kentekenplaat!

Toen het begon te schemeren bleven we nog even voor een aantal sfeerbeelden van de feestelijke avond, een paar stukjes/kadootjes en het moment dat de sweet table werd geopend. Daarna namen we afscheid en zat deze hele relaxte bruiloft er voor ons weer op.

Bruiloft Schildhoeve MW 003 Bruiloft Schildhoeve MW 004Sfeervol trouwdrukwerk in groentinten.

Mooi ontwerp voor het drukwerk. Heel subtiel zo met die mooie blaadjes!

Bruiloft Schildhoeve MW 005Bruiloft Schildhoeve MW 007

Dit keer kwam niet de bruidegom, maar de bruid aan met een toffe auto! In dit geval een Ford Mustang.

Bruiloft Schildhoeve MW 006 Sfeervolle trouwlocatie in Fluitenberg.

Nu was Ramon een aantal jaren terug al een keer op deze locatie (Schildhoeve in Fluitenberg) geweest, maar toen was het nog lang niet zo mooi als nu. Wat een heerlijk plekje zeg!

Bruiloft Schildhoeve MW 008 De bruid komt aangereden in een Fort Mustang. Bruiloft Schildhoeve MW 012 Bruiloft Schildhoeve MW 014Overzichtsfoto van een trouwceremonie in de tuin van De Schildhoeve. Trouwen op het vlonder. Bruiloft Schildhoeve MW 015Bruiloft Schildhoeve MW 016 Bruiloft Schildhoeve MW 017 Bruid wordt gefeliciteerd door haar vader. Toosten met een biertje en appel cider.

Waarom toosten met Prosecco als je zelf een biertje en appel cider het allerlekkerst vindt? Top oplossing!Bruiloft Schildhoeve MW 020 Bruiloft Schildhoeve MW 021 Bruiloft Schildhoeve MW 022 Trouwfoto met felle kleuren en Rhodondendron op de achtergrond. Bruiloft Schildhoeve MW 027 Bruiloft Schildhoeve MW 028 Bruiloft Schildhoeve MW 029 Bruiloft Schildhoeve MW 030 Een lekkere hamburger van de Karbecue van de Schildhoeve Bruiloft Schildhoeve MW 034 Bruiloft Schildhoeve MW 035 Bruiloft Schildhoeve MW 036 Bruiloft Schildhoeve MW 038 De Schildhoeve in de avond wanneer de lampjes aan zijn.Bruiloft Schildhoeve MW 037

Leuke trouwadresjes van Majella & Wesley

Locatie: De Schildhoeve – www.deschildhoeve.nl
Bruidstaart en sweettable: De Zoetige Taart – www.dezoetigetaart.nl
Trouwjurk: Hony Bruidsmode – www.honybruidsmode.nl
Trouwpak: Roka – www.roka.nl
Trouwringen: Juweliershuis Loman
Visagist en haarstyling: Pura Vida Schoonheidssalon
Fotografie: Mon et Mine – www.monetmine.nl
Bloemist en styling: Real Love Weddings
Uitnodigingen: Cotton Bird – www.cottonbird.nl
Trouwvervoer: Kok Trouwauto’s
Muziek: DJ Murdock

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren