Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Trouwen bij de Hemel in Nijmegen

Bruiloft de Hemel Nijmegen 020

Internationale Bruiloft

Sinds deze bruiloft weet ik het zeker: ik hou van Braziliaanse muziek! Want Maarten, Nederlander, is getrouwd met zijn Braziliaanse schone: Mariana! Hun heerlijk zonnige dag vond plaats in Nijmegen. Bij De Hemel, een pareltje midden in de stad. Een internationale bruiloft dus.

Bijzonder vervoersmiddel

Het was zo’n dag waarbij iedereen er gewoon echt zin in had. Het bruidspaar begon samen in een bijgebouwtje van De Hemel en langzaam maar zeker kwamen de gasten ook binnendruppelen. Nadat de bruid en de bruidegom klaar waren, gingen ze per bakfiets richting het stadhuis. Heerlijk op loopafstand, zodat niemand de auto hoefde te pakken.

Trouwfoto’s in het park

Na de trouwceremonie in het oude stadhuis maakten we een aantal groepsfoto’s en liepen we door voor de fotoshoot. Maarten en Mariana hadden gekozen voor het Kronenburgpark, een populair park waar mensen fijn aan het relaxen waren. We liepen via een paar oude straatjes weer richting De Hemel.

Feest bij De Hemel

Daar aangekomen schoof men vrijwel direct aan tafel. Er was een driegangen diner, met als afsluiter een heerlijk stukje bruidstaart. En daarna volgde een avond vol met activiteiten. Er waren muzikale optredens, spelletjes en speeches. Al met al een hele volle dag!
Bruiloft de Hemel Nijmegen 002 Bruiloft de Hemel Nijmegen 004 Bruiloft de Hemel Nijmegen 005

De bruid had niet een trouwring, maar een trouwcollier! Ze mag namelijk op het werk geen ring dragen en dus was dit de perfecte oplossing. Want anders zou haar ring toch maar de hele dag in een lade ergens liggen.

Bruiloft de Hemel Nijmegen 006

Bruid en bruidegom beiden in dezelfde ruimte tijdens hun voorbereidingen :)

Bruiloft de Hemel Nijmegen 008 Bruiloft de Hemel Nijmegen 007 Bruiloft de Hemel Nijmegen 010Bruiloft de Hemel Nijmegen 009 Bruiloft de Hemel Nijmegen 011

Als je heel goed zoekt, kun je mij (Hermine) ook nog vinden op bovenstaande foto.

Bruiloft de Hemel Nijmegen 012 Bruiloft de Hemel Nijmegen 013

Oh die bruidsmeisjes. Heerlijk om te zien hoe kinderen een bruiloft op kunnen fleuren!

Bruiloft de Hemel Nijmegen 014 Bruiloft de Hemel Nijmegen 015 Bruiloft de Hemel Nijmegen 016 Bruiloft de Hemel Nijmegen 017 Bruiloft de Hemel Nijmegen 018 Bruiloft de Hemel Nijmegen 019 Bruiloft de Hemel Nijmegen 021Bruiloft de Hemel Nijmegen 023

Een mooi jong bruidspaar. Ze waren zo heerlijk vrolijk en verliefd.

Bruiloft de Hemel Nijmegen 024Bruiloft de Hemel Nijmegen 028 Bruiloft de Hemel Nijmegen 027Bruiloft de Hemel Nijmegen 026 Bruiloft de Hemel Nijmegen 029 Bruiloft de Hemel Nijmegen 030 Bruiloft de Hemel Nijmegen 031 Bruiloft de Hemel Nijmegen 032 Bruiloft de Hemel Nijmegen 033 Bruiloft de Hemel Nijmegen 034 Bruiloft de Hemel Nijmegen 035 Bruiloft de Hemel Nijmegen 036 Bruiloft de Hemel Nijmegen 037 Bruiloft de Hemel Nijmegen 038 Bruiloft de Hemel Nijmegen 039 Bruiloft de Hemel Nijmegen 040 Bruiloft de Hemel Nijmegen 041

BewarenBewaren

Adresjes

Location and dinner: De Hemel (https://restaurantdehemel.nl)
Flowers by: Bloemist Het Molentje
De cake by: Mack’s Patisserie
Music: DJ Bruiloft
Ring and necklace: Hayko Jewels
Hair and makeup: MM Visagie & Hairstyling

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren