Trouwen bij De Hazelhof | Proefmiddag Heerlijk & Hecht

Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 004

Proefmiddag bij De Hazelhof

Eens per jaar organiseert Heerlijk & Hecht, onze favoriete cateraar, een proefmiddag. Alle bruidsparen van het komende jaar komen langs om kennis te maken met de heerlijke en eerlijke gerechten van Heerlijk & Hecht en krijgen op die manier een voorproefje op hun trouwdag. De proefmiddag van dit jaar vond plaats bij De Hazelhof in Rijsbergen.

Onontdekt trouwlocatie pareltje

Jullie weten misschien wel dat we graag op onontdekte pareltjes van trouwlocaties komen. En dit is er 1. Ik herhaal: als je een trouwlocatie in het Zuiden zoekt, een plek die nog niet zo heel erg bekend is: De Hazelhof. De locatie is van twee hele sympathieke heren die een voorliefde hebben voor tuinieren. Ook al hebben ze beiden een gewone baan, in de avonden en weekenden wordt er flink aan de tuin gewerkt. En afgelopen winter hebben ze een fantastisch plan ten uitvoer gebracht: namelijk de oude schuur omtoveren tot binnenlocatie voor je bruiloft.

Geniaal toch? Een glazen dak, mooie rustieke materialen, een geweldige gietvloer, planten die binnen weelderig kunnen groeien. Helemaal in “botanical wedding”-stijl. Ik ben echt verliefd! Wat zouden we hier graag een bruiloft fotograferen… Dus we zijn benieuwd welke de eerste gaat worden : )

Fijne kleurrijke foto’s

Ik fotografeerde tijdens deze dag heel veel lekkere hapjes, de geweldige serviezen van Muse Kids, een complete taartentafel, de trouwboeketten van V&V en de sfeer van deze geweldige trouwlocatie. Het is nu nog voorjaar, maar ik weet zeker dat deze trouwlocatie in de zomer nog mooier is dan nu al. Dus heb je nog geen trouwlocatie, kijk vooral even hier.

Trouwen bij De Hazelhof

Hebben we je overtuigd? Wil je meer informatie over deze fantastische plek? Heerlijk & Hecht regelt praktisch alles rondom de bruiloften die hier gehouden worden, dus neem vooral even contact op met Anne Floor, de eigenaresse van H&H. Zij weet wat er allemaal mogelijk is en vertelt je graag meer.

 

Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 001 Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 003 Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 006 Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 007 Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 032 Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 009 Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 014 Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 010 Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 011 Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 012

Bovenstaand servies is nu ook via Heerlijk & Hecht te regelen voor je bruiloft! Superschattig voor de (eventuele) kindertafel toch? : )

Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 002 Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 015 Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 016 Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 023 Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 019 Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 018 Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 020 Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 024 Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 025 Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 026 Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 029 Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 030 Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 031 Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 033 Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 034

Trouwlocatie: De Hazelhof in Rijsbergen
Catering: Heerlijk & Hecht
Drukwerk: ook Heerlijk & Hecht, leuk he? : )
Bloemen: V&V
Kinderservies: Muse Kids