Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Trouwen bij De Hazelhof | Heerlijk & Hecht

Had je wel eens gehoord van De Hazelhof? Het is één van onze lievelingstrouwlocaties en daarom laten we je graag zien hoe mooi het er is.

Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 004

Proefmiddag bij De Hazelhof

Eens per jaar organiseert Heerlijk & Hecht, onze favoriete cateraar, een proefmiddag. Alle bruidsparen van het komende jaar komen langs om kennis te maken met de heerlijke en eerlijke gerechten van Heerlijk & Hecht en krijgen op die manier een voorproefje op hun trouwdag. De proefmiddag van dit jaar vond plaats bij De Hazelhof in Rijsbergen.

Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 001

Onontdekt trouwlocatie pareltje

Jullie weten misschien wel dat we graag op onontdekte pareltjes van trouwlocaties komen. En dit is er 1. Ik herhaal: als je een trouwlocatie in het Zuiden zoekt, een plek die nog niet zo heel erg bekend is: De Hazelhof. De locatie is van twee hele sympathieke heren die een voorliefde hebben voor tuinieren.

Ook al hebben ze beiden een gewone baan, in de avonden en weekenden wordt er flink aan de tuin gewerkt. En afgelopen winter hebben ze een fantastisch plan ten uitvoer gebracht: namelijk de oude schuur omtoveren tot binnenlocatie voor je bruiloft.

Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 003
Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 006

Trouwen in de kas van De Hazelhof

Geniaal toch? Een glazen dak, mooie rustieke materialen, een geweldige gietvloer, planten die binnen weelderig kunnen groeien. Helemaal in “botanical wedding”-stijl. Sinds we op deze trouwlocatie zijn geweest hebben we diverse bruiloften mogen fotograferen. Bekijk er twee hier:

Een prachtige lentebruiloft bij De Hazelhof
Een fijne winterbruiloft bij De Hazelhof

Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 007
Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 032
Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 009

Fijne kleurrijke foto’s

Ik fotografeerde tijdens deze dag heel veel lekkere hapjes, de geweldige serviezen van Muse Kids, een complete taartentafel, de trouwboeketten van V&V en de sfeer van deze geweldige trouwlocatie. Het is nu nog voorjaar, maar ik weet zeker dat deze trouwlocatie in de zomer nog mooier is dan nu al. Dus heb je nog geen trouwlocatie, kijk vooral even hier.

Zoek je nog andere tips voor trouwlocaties, omdat jullie gewoon graag een paar dingen naast elkaar willen bekijken, zie dan ook onze mooiste 50 trouwlocaties lijst.

Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 014
Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 010

Die caramelbars, hierboven..? ik ben bereid op en neer te rijden naar Rijsbergen,… alleen voor dié bars. Zo lekker!

Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 012

Bovenstaand servies is nu ook via Heerlijk & Hecht te regelen voor je bruiloft! Superschattig voor de (eventuele) kindertafel toch? : )

Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 015
Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 016
Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 023

Misschien is het goed om te weten dat ik deze reportage een paar jaar terug maakte. Inmiddels is de kas nog veel groener van binnen en dat zelfs in de winter!

Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 019

Trouwen bij De Hazelhof

Hebben we je overtuigd? Wil je meer informatie over deze fantastische plek? Heerlijk & Hecht regelt praktisch alles rondom de bruiloften die hier gehouden worden, dus neem vooral even contact op met Anne Floor, de eigenaresse van H&H. Zij weet wat er allemaal mogelijk is en vertelt je graag meer.

Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 018
Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 020
Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 024
Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 026
Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 029

Tip: Ben je enthousiast geworden over het trouwen in een kas? We hebben er een handige blogpost over geschreven. Met heel veel mooie locaties, verspreid over Nederland.

Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 030
Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 031

Dat kleine laantje, hierboven, is misschien wel één van mijn lievelingsplekjes. Deze plek is in het voorjaar bezaaid met bloesem. Zo mooi!

Bruiloft De Hazelhof Rijsbergen 034

Trouwtips voor De Hazelhof

Trouwlocatie: De Hazelhof in Rijsbergen
Catering: Heerlijk & Hecht
Drukwerk: ook Heerlijk & Hecht, leuk he? : )
Bloemen: V&V
Kinderservies: Muse Kids

BewarenBewaren

BewarenBewaren