Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Trouwen in Alphen a/d Rijn | Bastiaan & Melissa

Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-011

Trouwen met vakantiegevoel

Een bruiloft met een en al vakantiegevoel. Mede natuurlijk door het prachtige weer, maar ook zeker omdat Melissa’s ouders mede-eigenaar zijn van het prachtig gelegen “Camping Spijkerboor“, aan de Kagerplassen. De voorbereidingen van Melissa vonden hier plaats (in het huis van haar ouders) en ook een groot deel van de fotoshoot deden we hier. En als je dan vervolgens met een golfkarretje rondkart, overal campinggasten ziet kijken naar het bruidspaar en zelfs even bij de jachthaven foto’s gaat maken dan kun je maar aan 1 ding denken: vakantie!
De middag vond in ieder geval plaats bij Alfreds in Alphen aan den Rijn. Een leuke locatie waar je in het tuinhuis kunt trouwen. Ik moet zeggen dat Mark van Leeuwen, de ceremoniespreker waar we graag mee samenwerken, er een erg mooie persoonlijke ceremonie van had gemaakt. Het was dan ook een erg emotionele ceremonie.

Een prachtige emotionele bruiloft

Wij vonden het in ieder geval een heerlijke dag om vast te leggen. Zo’n dag waarbij je spierpijn in je kaken krijgt van het lachen, maar je op emotionele momenten je ook verbonden voelt met de gasten. De dag eindigde met een mooi feest, mét veel gedans en een geweldige band! Ook leuk om Gaby & Remco nog even gezien te hebben (we fotografeerden hun bruiloft in Italië) en we zijn enorm dankbaar dat ze onze naam hadden doorgegeven.

Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-001Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-003 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-002Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-005 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-004Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-007 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-008 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-009 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-010 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-012 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-014 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-015 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-016 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-017 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-018 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-019 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-020 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-021 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-022 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-023 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-024 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-025 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-026 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-027 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-028 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-029 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-030 Bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn-031

Ontmoetingslocatie bruidspaar:
Trouwlocatie: www.alfreds.nl
Ceremoniespreker: Mark van Leeuwen
Trouwjurk: www.anastasi.nl
Haar en make-up: www.julietbeauty.nl
Trouwpak: www.salvatorevacerra.com
Trouwringen: www.trendjuwelier.nl
Bloemen: www.greenroomalphen.nl
Zangeres (Lisa Kézér): facebook.com/lisakezermusic (dikke aanrader!)
Licht & geluid en DJ: www.merrymelodies.nl
Band: www.soulsolution.nl