Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Trouwalbum

Bij Mon et Mine krijgen jullie altijd een trouwalbum geleverd. Onze kleinere pakketten hebben een mini-album, maar upgrades zijn mogelijk. We vinden namelijk dat mooie trouwfoto’s getoond moeten worden in een mooi trouwalbum. Op die manier kunnen jullie gemakkelijk jullie bruiloft herbeleven.

Trouwalbum laten maken

Kenmerkend voor onze luxe trouwfotoalbums, of fotoboeken, is de moderne en rustige opmaak. Door deze opmaak kunnen jullie optimaal genieten van jullie trouwfoto’s, zodat jullie het gevoel hebben dat jullie weer terug zijn op die ene dag. 

Wij maken voor jullie de eerste opmaak, zodat we ook die moeilijke keuzes maken, maar uiteraard overleggen we uitgebreid met jullie om er voor te zorgen dat het volledig jullie verhaal is.

Het album is trouwens echt bijzonder! De kwaliteit van de foto’s, het papier, het leer, ga zo maar door.

Vlakliggende pagina’s

Daarnaast bevatten onze bruidsalbums dikke, doorlopende, bladeren, zodat je als het ware ‘in het moment’ op kunt gaan. We bieden luxe omslagen, talloze opties qua kleuren en eventueel jullie namen op de voorkant aan, om jullie album helemaal te personaliseren. En willen jullie een kleine versie van jullie trouwalbum cadeau geven aan ouders of een vriend(in), dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Moderne mini-albums

Onze kleinere pakketten bevatten een mini-album met licht-glanzend fotopapier. Kijk vooral tijdens een kennismakingsgesprek of dit hét album is voor jullie of voor bijvoorbeeld jullie ouders.

Heb je een vraag over jullie trouwdag of trouwreportage?

Als ervaren trouwfotografen delen wij graag onze kennis en ons netwerk. Stuur ons een berichtje met jullie vraag.

ramon en hermine 001 1
fine art trouwalbum 003
Trouwalbum omhoog gehouden door twee handen.
fine art trouwalbum 002

Wat kost een luxe trouwalbum?

Onze prijzen starten bij €500 voor een 25x25cm album met 30 pagina’s, linnen of lederen omslag en jullie namen op de voorkant. We maken ook trouwalbums voor stellen die hun trouwfoto’s door iemand anders hebben laten maken, maar daar geen album konden krijgen.

Het fotoalbum kan altijd in een groter formaat besteld worden. Ook kunnen jullie extra pagina’s toevoegen. Laat vooral horen wat jullie zoeken qua trouwalbum en dan ga ik aan de slag. Wil je meer weten over de kosten? Stuur ons dan een e-mail.