Onze Trouwalbums

Bij Mon et Mine krijg je standaard een trouwalbum geleverd bij de meeste pakketten. We vinden namelijk dat mooie trouwfoto’s getoond moeten worden in een mooi trouwalbum. Op die manier kun je gemakkelijk je bruiloft herbeleven. Natuurlijk krijgen jullie de foto’s ook in een online gallery, maar juist dat album pak je er af en toe bij om lekker door heen te bladeren.

Kenmerkend voor onze trouwalbums is de moderne en rustige opmaak. Door deze opmaak kunnen jullie optimaal genieten van jullie foto’s, zodat jullie het gevoel hebben dat jullie weer terug zijn op die ene dag. Wij maken voor jullie de eerste opmaak, zodat we ook die moeilijke keuzes maken, maar uiteraard overleggen we uitgebreid met jullie om er voor te zorgen dat het volledig jullie verhaal is.

Daarnaast bevatten onze albums dikke, doorlopende, bladeren, zodat je als het ware ‘in het moment’ op kunt gaan. We bieden luxe omslagen, talloze opties qua kleuren en eventueel jullie namen op de voorkant aan, om jullie album helemaal te personaliseren. En wil je een kleine versie van je album cadeau geven aan je ouders of beste vriendin, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Standaard Trouwalbum

Konpoli Voorbeeldalbums-010

Onze kleinere pakketten bevatten ons moderne basisalbum. Deze albums hebben stevige bladen, zijdeglans papier en diverse mooie omslagen. De trouwalbums liggen erg vlak, zodat er geen storende naad te zien is. Kijk vooral tijdens een kennismakingsgesprek of dit hét album is voor jullie.

Bekijk hieronder een video-impressie van deze trouwalbums.

Fine-art Trouwalbum

Wil je een handgemaakt trouwalbum met bijzonder mat museumpapier, dan kies je dit album van een albumproducent uit Engeland. Dikke pagina’s, bijzondere lederen omslagen en als je wilt ook jullie namen op de voorkant. Het papier heeft een zachte witte tint dat rustig is voor je ogen en daardoor niet afleidt wanneer je de trouwfoto’s bekijkt. Je kunt je pakket uitbreiden door dit prachtige fine-art album er aan toe te voegen.

“Het eindresultaat is heel erg mooi en koesteren we. Het is een fantastisch mooi fotoboek wat ons hele leven mooi en goed zal blijven. Daarnaast zijn jullie natuurlijk met twee fotografen wat ervoor heeft gezorgd dat jullie geen moment hebben gemist.”

Rhianne & Bart Jan