Trouwalbum

Bij Mon et Mine krijgen jullie altijd een trouwalbum geleverd. Onze kleinere pakketten hebben een mini-album, maar upgrades zijn mogelijk. We vinden namelijk dat mooie trouwfoto’s getoond moeten worden in een mooi trouwalbum. Op die manier kunnen jullie gemakkelijk jullie bruiloft herbeleven.

“Het album is trouwens echt bijzonder! De kwaliteit van de foto’s, het papier, het leer, ga zo maar door.”
– Fabienne & Christian
Trouwalbum Voorbeeld 012 1 1245x830 1 1
Trouwalbum Voorbeeld 010 1 1245x830 1 1
Standaard Trouwalbum Voorbeeld 010 830x1245 1 1
trouwalbum 001
Trouwalbum Voorbeeld 003 1
albums 007KLEIN 1

Trouwalbum laten maken

Kenmerkend voor onze luxe trouwfotoalbums, of fotoboeken, is de moderne en rustige opmaak. Door deze opmaak kunnen jullie optimaal genieten van jullie trouwfoto’s, zodat jullie het gevoel hebben dat jullie weer terug zijn op die ene dag. Wij maken voor jullie de eerste opmaak, zodat we ook die moeilijke keuzes maken, maar uiteraard overleggen we uitgebreid met jullie om er voor te zorgen dat het volledig jullie verhaal is. 

Vlakliggende pagina’s

Daarnaast bevatten onze bruidsalbums dikke, doorlopende, bladeren, zodat je als het ware ‘in het moment’ op kunt gaan. We bieden luxe omslagen, talloze opties qua kleuren en eventueel jullie namen op de voorkant aan, om jullie album helemaal te personaliseren. En willen jullie een kleine versie van jullie trouwalbum cadeau geven aan ouders of een vriend(in), dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Moderne mini-albums

Onze kleinere pakketten bevatten ons moderne mini-album. Deze albums hebben stevige bladen, zijdeglans papier en diverse mooie omslagen. Dit type trouwalbum ligt erg vlak, zodat er geen storende naad te zien is. Kijk vooral tijdens een kennismakingsgesprek of dit hét album is voor jullie.

Bekijk hieronder een video-impressie van onze opties qua luxe albums.

Folio Almond 0031 831x1245 1
Fine Art Mat trouwalbum 016
Trouwalbum Mon et Mine 3

Fine-Art Trouwalbum

Willen jullie een handgemaakt fotoboek met bijzonder mat “fine-art papier”, ga dan voor dit professioneel gemaakte album van onze Britse albumdrukker. Dikke pagina’s, bijzondere lederen omslagen en als jullie willen ook jullie namen op de voorkant. Het papier heeft een zachte witte tint die rustig is voor je ogen en daardoor niet afleidt wanneer jullie de trouwfoto’s bekijken. Jullie kunnen de pakketten uitbreiden door dit prachtige fine-art album er aan toe te voegen.

Wat kost een luxe trouwalbum?

Voor onze bruidsparen maken we standaard een fotoboek, maar het is ook mogelijk voor bruidsparen wiens foto’s we niet hebben gemaakt, om ons een trouwalbum op maat te laten maken. Onze prijzen starten bij €400 voor een 25x25cm album met 30 pagina’s, linnen of lederen omslag en jullie namen op de voorkant. Het fotoalbum kan altijd in een groter formaat besteld worden. Ook kunnen jullie extra pagina’s toevoegen. Laat vooral horen wat jullie zoeken qua trouwalbum en dan ga ik aan de slag. Wil je meer weten over de kosten? Bekijk dan even onze prijslijst of stuur ons een e-mail.