Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Trouw Goed van Gothem

Trouw in Vlaanderen

We komen er misschien één of twee keer per jaar: Vlaanderen. Meestal in de buurt van het Nederlandse Roermond, waar we een fijne uitvalsbasis hebben (hoera voor schoonmama’s!). En deze bruiloft stond al even op de planning. Eigenlijk zou het een najaarsbruiloft worden, maar het bruidspaar besloot hun chique vintage bohemian feestje te verplaatsen naar april 2022. En wat waren we blij dat ze dit deden en gingen trouwen bij het Goed van Gothem!

Trouw Goed van Gothem 001
Trouw Goed van Gothem 002
Trouw Goed van Gothem 007
Bruid wordt opgemaakt door visagist.
Bruid poseert met haar bruidsmeisjes in gelijke kleding.
Moeder van de bruid houdt sluier vast.

Want serieus: hoe mooi was deze dag? Ik kan me eigenlijk niet goed voorstellen hoe deze lente-achtige dag er in een herfstsetting uitgezien zou hebben. Vast ook mooi, maar net even minder zonnig en stralend en kleurrijk, denk ik.

Bruidegom helpt zijn vader bij de voorbereidingen voor de bruiloft.
Trouw Goed van Gothem 010
Trouw Goed van Gothem 011
Trouw Goed van Gothem 015
First look met bridesmaids.

Caroline had niet alleen met haar papa en broertje een first look, maar ook met haar bruidsmeisjes. Hoe supertof! Kijk die reactie nou…

Trouw Goed van Gothem 017
Trouw Goed van Gothem 016
Trouw Goed van Gothem 018
Trouw Goed van Gothem 019
Trouw Goed van Gothem 020

Rond dit moment, ongeveer, vond de first look plaats. Robin kwam aan met de auto, liep naar achteren en ging klaarstaan. Vervolgens Caroline, naar buitenlopend, goed alles in zich opnemend… wat een fijn moment.

Trouw Goed van Gothem 021
Trouw Goed van Gothem 022
Trouw Goed van Gothem 023
Bridesmaids in roze tinten.

We maakten snel een aantal foto’s in de achtertuin. Een paar foto’s van het koppel, een paar van die prachtige bridesmaids en natuurlijk ook van de familie. Hierna? Op naar de trouwlocatie voor een fijne lunch en niet veel later op pad voor de fotoshoot.

Trouw Goed van Gothem 026
Trouw Goed van Gothem 027
Bruidspaar met eigen hond tijdens de fotoshoot.
Trouw Goed van Gothem 032
Trouw Goed van Gothem 033

Fotoshoot in de bloesem

Hoeveel geluk heb je wanneer je dan ook nog eens tussen de bloesems op de foto kunt? We wandelden een heuveltje op naar boven. Toegegeven, het was best even warm ; ) Maar vervolgens konden we uitrusten. Hun hondje Odin ging uiteraard ook uitgebreid op de foto. We hoorden dat hij de vorige keer geen zin had om naar boven te lopen, omdat het toen veel te warm was. Gelukkig was het dit keer goed te doen!

Trouw Goed van Gothem 030
Trouw Goed van Gothem 034
Trouw Goed van Gothem 036
Bruidspaar met prachtig landschap in België.
Trouw Goed van Gothem 043
Bruidspaar tussen de bloesem in een boomgaard.
Trouw Goed van Gothem 040

We vonden een boomgaard met nog veel meer bloesem. En ook hier maakten we dankbaar gebruik van. Zo leuk hoe je op een paar honderd meter afstand van elkaar totaal verschillende beelden kunt maken.

Trouw Goed van Gothem 042
Bruidspaar met bloesem in April.
Trouw Goed van Gothem 044
Trouw Goed van Gothem 045
Trouw Goed van Gothem 046

Trouwen bij Goed van Gothem

Wat. een. locatie! Kenden jullie deze plek al? In Heers ligt dus een prachtige hoeve. Helemaal compleet met mooie tuin, mooie ouder balken, scheve vloeren van authentiek houd, oude stenen en dan die hoeveplaats, in het midden… echt een pareltje in België!

Ons werk is en blijft zo leuk, omdat elke dag anders is. Het gezelschap is anders, het weer varieert, maar ook dit soort mooie plekjes ontdekken maakt elke trouwdag weer totaal anders. Robin en Caroline hadden ook nog eens prachtige styling, waarvan ik aanvankelijk dacht dat ze hadden laten doen…

Caroline zegt hierover: “ik heb alles zelf gedaan met wat hulp van vrienden en familie (stiekem fier dat het eruit zag alsof we het hadden laten doen). Van het regelen van heel de trouw tot het maken van alle decoratie. Alle kaders, tafelnummers, welkomstbord, spiegel met de tafelindeling, het ontwerpen van de uitnodigingen, de bedankjes (de lavendelzakjes was een trouwcadeau van mijn tante die in Zuid-Frankrijk woont).

Ook onze “trouwboog/driehoek” heeft mijn schoonvader van een foto kunnen namaken en dan hebben we er bloemen van Mondeoflowers opgehangen. We hadden zelfs de tapijtjes van ons terras meegenomen om onder ons trouwbankje te leggen. Het was héél veel werk maar ben toch enorm blij dat het allemaal gelukt is. Ook op de locatie hebben de mensen van het Goed van Gothem enorm meegeholpen om alles klaar te zetten en aan te vullen met hun collectie van droogbloemen in de zaal.”

Trouw Goed van Gothem 047
Trouwen bij Goed van Gothem in Vlaanderen.
Trouw Goed van Gothem 051
Trouw Goed van Gothem 049
Trouw Goed van Gothem 052
Trouw Goed van Gothem 050
Trouw Goed van Gothem 054
Trouw Goed van Gothem 053
Trouw Goed van Gothem 055
Trouw Goed van Gothem 056
Binnentuin van Goed van Gothem.
Trouw Goed van Gothem 057
Dansen in de binnentuin van de vierkantshoeve.
Trouw Goed van Gothem 062

Selfietime! Daarna nog een klein dansje en hop aan tafel.

Trouw Goed van Gothem 060
Dineren bij Goed van Gothem.
Trouw Goed van Gothem 065

Het diner was aan tafel. De gasten (en wij ditmaal ook!) konden genieten van een bijzonder fijn diner. Er vonden een aantal speeches plaats en voor we het wisten was het diner voorbij en kwamen er nog extra gasten binnen voor het avondfeest.

Doorkijkje bij het diner op een bruiloft.
Trouw Goed van Gothem 068
Fotoshoot met ondergaande zon.

We deden nog een mini-avondshoot van maximaal tien minuutjes, zodat we nog net met dat fijne avondlicht een paar beelden konden maken.

Trouw Goed van Gothem 070
Trouw Goed van Gothem 072

Eerste dans bij het Goed van Gothem

Kijk die zaal nou eens… instant sfeer toch? Robin en Caroline hadden een eerste dans. Vervolgens werd er geschuifeld en barste het feest echt los. We maakten nog een kleine sfeerimpressie en voila: een volle fijne fotografiedag was ten einde gekomen.

Trouw Goed van Gothem 073
Trouw Goed van Gothem 074
Trouw Goed van Gothem 075
Trouw Goed van Gothem 076

Review van Caroline & Robin

Allereerst zijn we enorm blij dat jullie als het originele duo “Mon en Mine” op onze trouwdag konden zijn. (H. door de verschuiving van de trouw, konden we tôch samen fotograferen ipv het inschakelen van een losse second shooter). Vanaf de eerste minuut dat jullie binnenkwamen, voelde het vertrouwd aan. Jullie brachten een gevoel van rust mee dat heel welkom was op deze drukke dag. 

Het was wat wennen in het begin omdat je plots camera’s op je gericht hebt, maar dat gevoel ging al heel snel weg. Jullie stelden ons op ons gemak en we konden ontspannen en onszelf zijn (Odin maakte het ook gemakkelijker om sneller spontaan te lachen 😄). Het was ook een geruststelling jullie erbij te hebben. Zoveel ervaring in het trouwgebeuren terwijl het voor ons heel nieuw was. Dan was het leuk om af en toe een tip te krijgen of een geruststellende blik dat alles goed verloopt.

Ook het moment dat je kwam vragen voor de mini avondshoot. Dat kwam echt op het perfecte moment. Even rust met ons 2tjes, een heel intiem moment waar we oprecht enorm van genoten hebben. 

Bij het bekijken van alle foto’s komen de emoties direct terug. Al die kleine dingen, een traan en een lach hier en daar, warme knuffels, geweldige gesprekken, gaan op de dag zelf zo snel voorbij waardoor je er niet bij stilstaat. Maar jullie hebben al die momenten prachtig vastgelegd.

De essentie van de dag is echt te voelen op de foto’s, emoties en liefde! 

Wij zijn zo dankbaar dat we deze momenten nu echt opnieuw en intens kunnen herbeleven dankzij jullie foto’s!  Oprecht bedankt!

Trouw Goed van Gothem 071

Adresjes van Caroline & Robin

 • Locatie: Goed van Gothem, Heers
 • Drukwerk: Festikaart
 • Haar en MU: Laura Scheffers & Team
 • Trouwjurk Merk: Made With Love Bridal
 • Trouwjurk Winkel: Rebel at Heart
 • Trouwpak: Boyen Tailors Genk/li>
 • Bloemen: Mondeoflowers
 • Ceremoniemeester: Danny Vandersmissen
 • Live Muziek: Fleur Brusselmans (oud-collega van Robin & Caroline)
 • DJ: Bert Anthonissen
 • Trouwoorbellen: Maison Sabben
 • Trouwambtenaar: Tine De Donder
 • Photobooth: Weddingbooth