Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Toffe Trouwleveranciers | Cateraars

Toffe Cateraars 004

Eten…. wij houden er wel van. Bij veel bruiloften zit de catering en bedienen direct bij de locatie-afspraken in, maar er zijn ook locaties die je kunt afhuren zonder dat er een cateraar bij aangesloten is. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld Huys op de Hei in Sambeek of Domaine Heerstaayen te Strijbeek, maar ook in België zijn heel wat locaties die prachtig zijn voor een bruiloft, maar waar je zelf nog de catering moet regelen. Gelukkig is hier een goede oplossing voor: gewoon zelf je cateraar meenemen. Maar hoe vind je nu een goede? Ramon en ik hebben met het zoekproces weinig ervaring, omdat onze eigen bruiloft op een vaste trouwlocatie is, maar we kwamen het afgelopen jaar deze twee toppers voor jullie tegen.

1. Heerlijk & Hecht, geleid door Anne Floor Bakkenist, een hartelijke vrouw met een passie voor eerlijk ambachtelijk eten. We maakten haar kookkunsten mee tijdens een “eetmomentje” dat ze voor Vivian ter Huurne had georganiseerd. Lekker eten met prachtige bloemen en styling er om heen. Een supercombinatie!

Toffe Cateraars

Toffe Cateraars 003

2. De tweede cateraar die we graag noemen is Delicieux catering dat werkzaam is vanuit België. We maakten deze cateraar mee tijdens het bruiloftsweekend in Presseux, afgelopen jaar. Het eten was fantastisch, zowel voor de gasten als voor het personeel en hoe raar het ook mag klinken,… eten zorgt gewoon voor meer energie en dus kunnen wij ook langer op onze benen staan :)

Toffe Cateraars 006

Toffe Cateraars 005

Bruidsfotografie-Belgie-074