Toffe Leveranciers

Weddingplanner21

Weddingplanners, ceremoniemeesters, trouwbegeleidingsgesprekken, tijdbewakers, budgetbeheerders, allemaal nieuwe diensten die we met regelmaat tegenkomen. Maar hoe weet je nu precies of je de juiste klik hebt met zo’n persoon? Onze tip: gewoon lekker afspreken en dan kom je er heel snel achter! Wij twijfelden voor onze trouwdag niet lang: wij wilden Vivian ter Huurne om de styling te doen en de ceremoniemeester te zijn. Daarnaast geeft ze ook nog hier en daar geweldig advies. Ze komt met allemaal te gekke ideeën, kan je enorm achter de broek aan zitten als je een bepaalde keuze eigenlijk al lang had moeten maken (zonder haar was onze trouwlocatie nog steeds niet vastgelegd) en is enorm bekend met allemaal leuke adresjes en toffe leveranciers.

Weddingplanner

Shirley Pisano van Bloomwedding is ook zo iemand… een vrouw die allemaal bijzondere adressen kent en precies weet waar je moet zijn voor dat ene speciale product dat je bruiloft net even een stukje extra persoonlijkheid geeft. We hebben tot nu toe 2 keer eerder met haar mogen werken en kunnen niet wachten tot de volgende keer.

En dan heb je natuurlijk ook Jo-Anne van der Lely, een professionele ceremoniemeester die je in kunt schakelen voor je trouwdag. Ze laat de styling en het regelen eigenlijk helemaal aan jullie over, maar is die professional die er voor zorgt dat jullie dag vlekkeloos verloopt, zodat jullie familie en vrienden niet hoeven te “ceremoniemeesteren” en gewoon kunnen meegenieten. Komend jaar gaan we eindelijk een keer met haar samenwerken en we verheugen ons er op! Naast haar ceremoniemeesterschap is ze ook nog eens de eigenaresse van Wedspiration, een blog waar je “U” tegen zegt.

Wedspiration