Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Tjisse & Cynthia | Zwolle

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 23

Tjisse & Cynthia hadden ons een goed jaar geleden al geboekt, maar een paar maanden terug zagen we ze voor het eerst. We hadden direct al door dat dit wel eens een hele relaxde, vriendelijke en bijzondere bruiloft kon worden. Niets was minder waar. De ochtend begon voor ons in het huis van Cynthia haar ouders. Dit huis had talloze plekjes met prachtig licht, veel leuke details en enorm veel kleur. Cynthia was boven om zich voor te bereiden. Ramon besloot dus om alvast naar Tjisse’s ouders te gaan, zodat hij hier nog een paar foto’s kon maken.

Toen het bruidspaar elkaar voor het eerst die dag gezien had was het direct tijd om in de auto te stappen. Onze locaties waren vooraf nog niet helemaal bepaald, maar het bruidspaar dat besloten dat we naar een boomgaard zouden gaan. Omdat dit de periode is waarin de bloesem tevoorschijn komt waren Ramon en ik direct enthousiast. We reden enkele kronkelweggetjes af en kwamen in een prachtige tuin terecht. Het was nog erg vroeg, waardoor de zon laag stond en wij hebben daar dankbaar gebruik van gemaakt. Nadat we ook in een weiland foto’s hebben gemaakt was het tijd voor een minishoot onder de brug van de A28. Hier hebben we een aantal foto’s gemaakt met de auto waarna er ook nog even overbleef om detailsshots en losse foto’s te maken.

Rond 11:00 was het tijd voor een heerlijke brunch. De familie had gezorgd voor allemaal lekkere hapjes. Na een uurtje stapte iedereen in de auto om richting het gemeentehuis van Zwolle te gaan. Vorig jaar waren we hier ook al geweest en we waren blij er weer te zijn. Dit gemeentehuis heeft witte muren, een prachtig hoog plafond en grote ramen waardoor het licht rijkelijk naar binnen viel. De ceremonie was binnen mum van tijd voorbij, waarna we richting cafe Het Beugeltje liepen. Hier kreeg de gehele familie een lekker gebakje met daarbij koffie en thee. Iedereen kon genieten op het terras waar een voor een de jasjes uitgingen. In de namiddag was het tijd voor enkele familiestukjes. Het bruidspaar had aangegeven dat de locatie erg donker was van binnen, maar gelukkig was er een groot raam aanwezig dat juist zorgde voor prachtig sfeerlicht.

Na het diner was het tijd om richting de kerk te lopen. De kerkdienst werd begeleid door een klein bandje. Na de dienst was het tijd voor een minireceptie waarna het gezelschap vertrok naar de feestlocatie “Het Parochiehuis”.

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 2

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 3

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 4

complatie1

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 6

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 8

compilatie8

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 11

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 14

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 15

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 16

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 17

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 19

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 20

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 24

complatie3

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 25

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 30

complatie4

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 32

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 38

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 39

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 40

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 43

 

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 46

complatie6

complatie7

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 53

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 54

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 56

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 58

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 61

Bruidsfotografie Tjisse Cynthia 62

Tjisse & Cynthia: bedankt dat we deel mochten zijn van deze prachtige dag. Wat een lieve familie en vrienden hebben jullie. Wij hebben de hele dag genoten van jullie blije gezichten, mooie en emotionele momenten en ook van alle heerlijke hapjes. We wensen jullie een waanzinnig leven toe ; )