Ga op tijd op zoek naar je bruidsfotograaf.

Hip bruidspaar dat binnen gefotografeerd wordt ivm de regen buiten.

Ik ben geen weddingplanner. Gelukkig niet, want daar zijn echt een paar toppers in te vinden (mail ons voor een paar namen ; ). Maar wel valt het me op dat veel trouwagenda’s een vertekenend beeld geven van wanneer je achter je fotograaf aan moet.

Ik lees regelmatig dat je je bruidsfotograaf zo rond “6 maanden voor je trouwdag” moet gaan zoeken. En dan denk ik: ”paniek!”. Paniek, omdat wij, en een aantal van onze tofste collega’s, vaak voor met name de populaire trouwmaanden mei, juni, augustus en september, al máánden van te voren volgeboekt zijn. Neem nou bijvoorbeeld 21 juni van dit jaar: in totaal 5 aanvragen voor gehad. Of een datum als 15 mei, de dag voor een vrije donderdag:16 maanden van te voren geboekt!

Het is niet mijn bedoeling om je bang te maken, ik wil je alleen er op wijzen dat het helemaal niet raar is om te beginnen met de combinatie “trouwlocatie, datum en bruidsfotograaf”. Daarom mijn tip van de week: wil je trouwen in mei of juni, ga dan echt nu alvast op zoek naar jullie perfecte match qua fotografie, want voor je het weet zit jullie droomfotograaf al vol. En als hij of zij al geboekt is/zijn, vraag dan gewoon of je wat namen van toffe collega’s kunt krijgen, want veel fotografen werken samen om jou te helpen bij het vinden van dé trouwfotograaf voor jullie bruiloft.