Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Styled wedding shoot in 70’s style | Flower explosion

Rijk van de Keizer Amsterdam Bruiiloft Styled shoot 025

Weddingchicks!

Holy moly…. we staan op Weddingchicks. Dat is niet zomaar even een website, maar een heel bekend trouwblog. Best een eer dus. Dat zegt iets over hoe alles samenkwam tijdens deze styled shoot.

Het is lente

Wat wij in de winter en het voorjaar doen? Nou bijvoorbeeld styled wedding shoots fotograferen. Zoals deze hele mooie kleurrijke wedding shoot in 70’s style, gestyled door Kristel van Oh Happy Day. Het is altijd een feestje om met haar te werken. Niet alleen omdat alles er zo mooi uit ziet, maar ook omdat de shoot gewoon echt heel gezellig is om te doen. En daardoor is het eigenlijk geen werk, maar gewoon alleen genieten.

Romantiek bij het Rijk van de Keizer

We hadden een heerlijk verliefd stel om te fotograferen, de fantastische trouwlocatie Rijk van de Keizer (waar we heel graag komen) en het weer werkte ook nog eens mee! En dat resulteerde dus in deze foto’s. We konden zelfs hier en daar nog wat nieuwe fotografie-technieken uitproberen. Maar zeg nou zelf… hoe tof is deze trouwlocatie?

Details in 70’s style

De ochtend begonnen we met het vastleggen van te gekke details zoals de stationery, de schoenen en de trouwtaart. Allemaal in mustard, lente- en 70’s kleuren. Met dus heel veel klassieke bloemen. Ik herhaal: heel veel bloemen! Heb je die prachtige krans al gezien? Marte van Bloom your Life had hem gemaakt. En hij woog behoorlijk wat. Maar dan heb je dus wel een prachtig kleurrijk geheel. We hebben hem op diverse momenten tijdens de shoot gebruikt.

En nu jullie

We zijn heel erg benieuwd naar jullie reacties. En we kunnen niet wachten tot we weer een bruiloft hebben met Kristel en alle anderen superfijne leveranciers waar we mee samenwerkten deze dag.

Rijk van de Keizer Amsterdam Bruiiloft Styled shoot 008 Rijk van de Keizer Amsterdam Bruiiloft Styled shoot 002Rijk van de Keizer Amsterdam Bruiiloft Styled shoot 004Rijk van de Keizer Amsterdam Bruiiloft Styled shoot 006 Rijk van de Keizer Amsterdam Bruiiloft Styled shoot 003Rijk van de Keizer Amsterdam Bruiiloft Styled shoot 010Rijk van de Keizer Amsterdam Bruiiloft Styled shoot 001 Rijk van de Keizer Amsterdam Bruiiloft Styled shoot 011Rijk van de Keizer Amsterdam Bruiiloft Styled shoot 020 Rijk van de Keizer Amsterdam Bruiiloft Styled shoot 014 Rijk van de Keizer Amsterdam Bruiiloft Styled shoot 016Rijk van de Keizer Amsterdam Bruiiloft Styled shoot 015 Rijk van de Keizer Amsterdam Bruiiloft Styled shoot 017 Rijk van de Keizer Amsterdam Bruiiloft Styled shoot 019 Rijk van de Keizer Amsterdam Bruiiloft Styled shoot 022 Rijk van de Keizer Amsterdam Bruiiloft Styled shoot 023 Rijk van de Keizer Amsterdam Bruiiloft Styled shoot 024

Fotografen duo: Mon & Mine (Hermine & Ramon)
Styling: Oh Happy Day (Kristel)
Planning: Mrs. Klein (Inge)
Haarstylist: Fashion Hairstylist (Lonneke)
Make-up & Nagels: Netanya Lüschen
Taart/ cake: Gebakkerij
Stationery: Studio Lona
Jurk: Unielle Couture
Locatie: Het Rijk van de Keizer – Amsterdam
Bloemwerk: Bloom your Life
Trouwjurk: Unielle Couture
Juwelen: Charlotte de Koomen

Couple: Iris & Martijn

Bekijk meer stellen die een vintage en bohemian stijl bruiloft hadden.