Styled shoot | Whimsical Flower Inspiration

Hotel Oranje bruiloft-005

In het voorjaar fotograferen we graag mooie dingen. Gewoon omdat we het zelf heerlijk vinden om eye-candy te fotograferen en daarnaast om te inspireren en samen te werken met te gekke leveranciers. Deze shoot deden we met Nailia van Best Day Ever Events. We kenden haar natuurlijk van haar bruiloft en omdat we in 2017 met haar een bruiloft gaan doen.

De shoot draaide om bloemen, heel veel bloemen. Liefst op zo veel mogelijk plekken en met die heerlijke felle kleuren. Dus bloemen in het haar, bloemen op die prachtige achterwand/backdrop, bloemen in het boeket, bloemen op tafel en nog veel meer bloemen. Nailia was al vroeg aanwezig om samen met de andere leveranciers alles klaar te maken voor de shoot, dus we konden meteen beginnen met fotograferen. De locatie die ze had uitgezocht was bij het Hotel van Oranje, een statige en bijzonder luxe locatie in Noordwijk. We werkten deze dag bijvoorbeeld met accessoires van DRKS.

Whimsical Flower Inspiration, best een toepasselijke titel toch? Lekker speels, kleurrijk en vrolijk. En de foto’s zijn nog gepubliceerd op Ruffled Blog ook!!! Wat een eer : )


Hotel Oranje bruiloft-002Hotel Oranje bruiloft-001 Hotel Oranje bruiloft-003 Hotel Oranje bruiloft-007Hotel Oranje bruiloft-011 Hotel Oranje bruiloft-008Hotel Oranje bruiloft-012Hotel Oranje bruiloft-009 Hotel Oranje bruiloft-013 Hotel Oranje bruiloft-015Hotel Oranje bruiloft-016Hotel Oranje bruiloft-014Hotel Oranje bruiloft-019 Hotel Oranje bruiloft-017 Hotel Oranje bruiloft-022 Hotel Oranje bruiloft-023

Fotografie: Mon et Mine Bruidsfotografie

Styling & Organisatie: Best Day Ever Events

Videograaf: The Best of Times Films

Locatie & catering: Hotel van Oranje, Autograph Collection

Bloemen: Meesterlijk Groen

MUAH: Natalia Bakeyeva

Trouwjurken: Tzariena

Trouwtaart: Sugarlips Cakes

Accessoires: DRKS

Stationery: The Sparkle Company

Modellen: Agathe & Cassandra