Wanneer je gaat trouwen in de herfst of wanneer je een winterbruiloft hebt, kies je vaak voor net even ander eten dan tijdens een zomerse bruiloft. En om die reden presenteert Heerlijk & Hecht hun winterse taartentafel. Met een klassieker zoals de Merengue-taart (ditmaal met winters fruit), maar ook een kardemom-taartje, amandelcake, muffins met een “anders dan anders topping” en gestoofde peertjes met karamel.
En zoals jullie weten, wij houden van lekker eten en dus ook van het fotograferen van lekker eten. Anne Floor en Sofie hadden enorm hun best gedaan om tijdens deze dag alles prachtig er uit te laten zien. Uiteraard waren er ook bloemen van V&V Bloemen en Wonen. Ditmaal in winterse vaasjes, dus lekker wit.
De middag en avond vond plaats bij Domaine Heerstaayen. Marijke, de eigenaresse, had een aantal mooie vuurkorven geregeld, het landgoed was helemaal in vroege voorjaar-setting en dat gaf een totaal andere sfeer. Dus lekker de open haard aan, hier en daar grote vuren, glühwein, hamburgers, kaasplankjes, mooie witte tafeltjes, rustieke materialen en voor de rest de bekende fijne sfeer van Domaine Heerstaayen.
Dus ga je trouwen in de winter of herfst (of het hele vroege voorjaar) en twijfel je nog over wat je wilt doen qua eten? Heerlijk & Hecht heeft een aantal hele goede ideeën voor je bruiloft!
Eten & Styling: Heerlijk & Hecht
Locatie: Domaine Heerstaayen
Bloemen: V&V Bloemen & Wonen
Vuurschalen: Bomenverhuur Bert van Leijsen
Ga je ook trouwen in Brabant? Bekijk hier onze tips als Bruidsfotograaf Brabant.