Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Styled Shoot Geodes

bruiloft-inspiratie-geodes-011

Goed nieuws, want Kristel van Oh Happy Day heeft altijd prachtige stylingsplannen. En daarom heeft ze een aantal styled shoots bedacht, mede met Mrs Klein. Toen ze vroeg of ik mee wilde werken was ik dan ook heel blij: “Tuurlijk, Kristel!”. Helemaal als het thema “geodes and geometrics” is, met een vleugje goud natuurlijk. Kristel had talloze mineralen en stenen meegenomen, had zijde-achtig materiaal in mooie roze en blauwe tinten en het perfecte stel voor de shoot gevonden. En binnen mum van tijd werd de “bruid” prachtig omgestyled door Lonneke en Netanya.

Het thema kwam terug in de taart, in de trouwkaarten, in de sieraden die gedragen werden, in de boutonniëre, in het boeket en in de dinertafel. Ik vind zelf de combinatie met die airplants (tillandsia) zo mooi. Marte had prachtige bladsoorten en bloemen gezocht die niet al te opvallend waren, maar daardoor juist mooi.

De locatie van deze shoot is nog relatief nieuw. Het is een oud-gemaal dat tot een paar jaar terug nog in werking was. Het mooie van deze plek is de combinatie tussen modern comfort en authentieke muren. Je kunt echt nog zien dat dit gebouw eerder een industriële functie had. Vandaar ook die mooie oude muren.

bruiloft-inspiratie-geodes-002 bruiloft-inspiratie-geodes-003 bruiloft-inspiratie-geodes-007 bruiloft-inspiratie-geodes-008 bruiloft-inspiratie-geodes-009 bruiloft-inspiratie-geodes-011 bruiloft-inspiratie-geodes-012 bruiloft-inspiratie-geodes-013 bruiloft-inspiratie-geodes-014bruiloft-inspiratie-geodes-001bruiloft-inspiratie-geodes-016 bruiloft-inspiratie-geodes-017 bruiloft-inspiratie-geodes-018 bruiloft-inspiratie-geodes-020 bruiloft-inspiratie-geodes-022 bruiloft-inspiratie-geodes-023 bruiloft-inspiratie-geodes-025 bruiloft-inspiratie-geodes-027 bruiloft-inspiratie-geodes-029

We werkten deze dag samen met een aantal hele fijne leveranciers:
Styling & idee: Kristel van Oh Happy Day
Bloemwerk: Marte Glasbergen van Bloom your Life
Make-up: Netanya Lüschen
Haar: Lonneke van Dijk van Fashion Hairstylist
Planning & locatiescout: Mrs Klein
Locatie: Bij Qunis, Lijnden
Trouwjurken: Rembo Styling, Bruidshoek Leiden
Ringen: Nadine Kieft
Stationery: Jeau &
Taart: Cakeworks
Modellen: Martine & Robert