Reviews

Jullie waren zo prettig aanwezig en hebben precies op de goede momenten de foto’s geschoten.

Lieve Hermine & Ramon,

Wat zijn de foto’s ongelofelijk mooi geworden.
Ik heb net alles bekeken en ben zo ontroerd!

Ik wilde graag bij het bekijken van de foto’s weer hetzelfde voelen als dat ik me gedurende de dag heb gevoeld, dit is helemaal geslaagd.
Jullie waren zo prettig aanwezig en hebben precies op de goede momenten de foto’s geschoten.
Alle emoties, het raakt me gelijk in m’n hart.
Ook de details, zo zorgvuldig!

Heel veel liefs en dankbaarheid van ons beide.
(ook vele complimenten van onze gasten!)

– Ariane & Kevin

Bekijk de reportage

Wauw, dit prachtige moment is op foto vastgelegd, en ik heb Hermine of Ramon helemaal niet gezien.

15 oktober 2017. In het mooie avondlicht bovenop de mijnterril in Genk werd ik, Dorien, ten huwelijk gevraagd, na 10 jaar samenzijn en reeds 18 jaar vriendschap. Al snel begonnen de regelingen, en een van de eerste zoektochten was de trouwfotograaf. Voor zowel Toon-Bert als voor mij héél belangrijk, aangezien foto’s de mogelijkheid zijn om zelfs jaren later alle herinneringen terug te brengen.

Wij zochten een fotograaf (of beter nog: 2 fotografen) die elk moment kunnen capteren op een pure manier. Fotografen die zelf ook niet houden van teveel geposeerde foto’s, maar gaan voor de spontane momenten, en dit liefst in veel kleuren en detail.

Na verschillende trouwblogs en fotografen te bekijken, kwamen we op 05/11 terecht bij Mon et Mine. Dit was exact wat we zochten: prachtige kwaliteit, veel detail, pure emoties, spontane foto’s en mooie heldere kleuren. Dit zou helemaal passen in ons concept van trouwen in het bos. Al heel snel kregen wij antwoord dat ze nog vrij waren op 25 augustus 2018, en niet lang daarna lag het definitief vast. Een tof Skype-gesprek enkele maanden later zorgden ervoor dat we elkaar alvast hebben kunnen ontmoeten. En dit gaf ons nog een beter gevoel dan we al hadden: “dit komt wel goed” :)

En toen was onze trouwdag daar: vanaf de eerste seconde een goede klik, wat een tof fotografenkoppel!
Ze waren de hele dag aanwezig, maar hun aanwezigheid voelde je niet. Achteraf dachten we bij het bekijken van de foto’s: “Wauw, dit prachtige moment is op foto vastgelegd, en ik heb Hermine of Ramon helemaal niet gezien toen”. Super professioneel dus, en dat kan je ook aan de foto’s zien.

Na de trouw werd een korte blog gepubliceerd en ik heb hier tientallen, of nee zelfs honderden, lovende reacties op gekregen: “Wat een PRACHTIGE foto’s!”, “die details en die kleuren, zo mooi vastgelegd”, “wat een goede fotografen”, “ik heb nooit eerder zo foto’s gezien”, etc.. Echt, Hermine & Ramon, ongelooflijk hard bedankt.

Zowel ik, als mijn ouders, als de familie, hebben het niet droog kunnen houden bij het ontvangen en bekijken van de foto’s. De snelle antwoorden, de goede service, de prachtige kwaliteit van de foto’s, jullie lieve persoonlijkheid … Al deze dingen hebben onze dag nog mooier gemaakt!

Een grote Belgische knuffel,

– Toon-Bert & Dorien

Bekijk de reportage

Jullie trouwdatum checken?

Stuur ons dan vrijblijvend een mailtje en we reageren zo snel mogelijk.

Trouwdatum controleren

Ik zou Mon et Mine en hun vriendelijke en respectvolle manier van werken dan ook van harte aanbevelen (…).

Op 23 juni 2018 trouwden wij op de boerderij van mijn ouders in Brabant. Een PRACHTdag die voorbij is gevlogen; het ging zo snel! Gelukkig zijn er, naast onze eigen herinneringen, ook nog de prachtige foto’s van Ramon om bij na te genieten. Gedurende de dag hebben wij zijn aanwezigheid nauwelijks opgemerkt, maar het is hem gelukt om een heleboel liefdevolle momenten te vangen in zijn foto’s. Dikke knuffels, vertederde blikken, hier en daar een traan; Ramon’s lens had vrijwel alles te pakken en dat is voor ons heel waardevol! Ik zou Mon et Mine en hun vriendelijke en respectvolle manier van werken dan ook van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een goede huwelijksfotograaf!

– Letty & Jim

Bekijk de reportage

En nagenieten wordt nog leuker als daar een prachtig fotoboek bij verschijnt. Wat is die ontzettend mooi geworden!

Mon et mine, die naam bleef in mijn hoofd hangen na het zien van een bruidsreportage van bekenden. Toen wij zelf wilde trouwen heb ik best wat tijd doorgebracht op de prachtige website van dit fotografen duo. Alle trouwreportages vond ik prachtig en raakte niet uitgekeken,… (nog steeds niet ;)) Mijn aanstaande man was gelukkig makkelijk over te halen.

Direct verliep het contact met Ramon en Hermine heel soepel, dat was heel prettig aangezien er veel te regelen valt voor een bruiloft. Ook op de dag zelf konden zij een ontspannen sfeer creëren. Nu zijn we getrouwd en kijken we terug op een waanzinnige bruiloft. En nagenieten wordt nog leuker als daar een prachtig fotoboek bij verschijnt. Wat is die ontzettend mooi geworden! Heel fijn dat Ramon en Hermine deze hebben samengesteld, wij zouden niet weten waar we moesten beginnen als we dat zelf hadden moeten doen. Alle foto’s zijn zo bijzonder.

– Jack & Lynn

Bekijk de reportage

Super leuk contact, flexibel, behulpzaam, onzichtbaar op de dag zelf en als resultaat ge-wel-di-ge foto’s.

Wat een geweldige fotografen duo! Echt als je net als ons de foto’s een heel belangrijk onderdeel vindt van je dag dan kan je niet om Hermine en Ramon heen. Super leuk contact, felxibel, behulpzaam, onzichtbaar op de dag zelf en als resultaat ge-wel-di-ge foto’s. Alles wat we er van verwachte naar aanleiding van hun portfolio hebben ze meer dan waargemaakt! Nu 3 maanden later voeren de foto’s ons nog steeds iedere keer helemaal terug naar de dag zelf en komen alle fijne herinneringen en gevoelens weer naar boven. Ik wil nog wel een keer ;)..

– Susanne & Thomas

Bekijk de reportage

De sfeer, de details, de emoties, onze vrienden en de kinderen, alles is zo mooi in beeld gebracht.

Hermine en Ramon, vanaf de eerste ontmoeting was er een click, het gevoel van over en weer elkaar begrijpen. Dit heeft geresulteerd in deze adembenemende foto’s. De sfeer, de details, de emoties, onze vrienden en de kinderen, alles is zo mooi in beeld gebracht. Het lijkt bijna nog mooier dan de werkelijkheid. De bomen en koeien in het landschap van dit prachtige landschap zijn een symbiose aangegaan met ons gezelschap, de mensen stralen alsof het geluk er van afhangt en de rijke tijd van weleer is teruggebracht door de prachtige sfeerbeelden op het landgoed en ons gasten. Jullie laten deze bijzondere dag voor de toekomst leven en hebben voor deze toekomst de verbintenis gelegd met onze vrienden zoals wij verwoord hebben in het mooie gedicht “vrienden zijn als bomen”.

– Marcel & Pieter-Bas

Bekijk de reportage

Vaak hadden we niet eens door dat jullie er waren, nooit liepen jullie ‘in de weg’ of werden momentje gecreëerd.

Toen drie jaar geleden het huwelijksaanzoek én daarop het antwoord ‘ja’ waren gegeven gingen we op zoek naar een trouwfotograaf. Al gauw kwamen wij Mon et Mine op het spoor en besloten we dat alleen hun onze fotografen moesten worden.

2 jaar later besloten het we het jaar erop te trouwen en moest er een datum komen. Deze datum werd uiteindelijk bepaald naar de agenda van Ramon en Hermine, want trouwen zonder dat jullie erbij waren was ondenkbaar. Gelukkig waren we al snel uit de datum en stonden Mon et Mine vast.

Een jaar vol voorbereidingen begon. Regelmatig was er zeer prettig contact met Hermine, dit contact was warm, persoonlijk en respectvol. Het gesprek vooraf aan de grote dag was dit ook. Zowel Hermine als Ramon zijn liefdevolle mensen met een hele grote passie voor fotografie waarin puurheid, warmte en liefde worden vastgelegd.

Eindelijk was het dan onze trouwdag. Al vroeg arriveerde Ramon en Hermine op verschillende locaties. Mooie plaatjes werden al gauw geschoten en als een schaduw door de dag gingen beiden te werk. Beiden brachten rust in onze dag.

Vaak hadden we niet eens door dat jullie er waren, nooit liepen jullie ‘in de weg’ of werden momentje gecreëerd. Nee, alles gebeurde spontaan en alles mocht gebeuren.

Het eindresultaat is werkelijk prachtig. De foto’s vertellen onze trouwdag door onze eigen ogen, precies zoals we het zagen, zagen jullie het ook. Wat ontzettend knap! 

Nog dagelijks zijn wij intens blij met de foto’s. Van onze gasten ontvingen we veel complimenten over jullie en over jullie werkwijze.

– Nicoline & Dennis

Bekijk de reportage

De dag zoals die was, vol liefde, gezelligheid, warmte en emoties, is terug te zien op alle foto’s.

Tijdens de voorbereidingen van onze bruiloft waren Jeff en ik het niet direct met elkaar eens wat betreft de fotograaf. Ik vond dat je daar absoluut niet op moest bezuinigen (het zijn je herinneringen aan de mooiste dag van je leven) maar daarentegen zag Jeff niet in waarom ik zo “moeilijk” deed om een fotograaf uit te kiezen.

Dankzij een vriendinnetje kwam ik terecht bij Mon&Mine, waarna ik direct verkocht was!
Ik zag foto’s van bruiloften, waar ik zelf niet bij ben geweest, maar waarvan ik wel wist wat voor dat het geweest moest zijn voor de bruidsparen, zo bijzonder!

Ik had nog een ding te doen; Jeff overtuigen van mijn keuze. Dit was uiteindelijk niet zo moeilijk als dat ik had gedacht… Ik liet foto’s zien van andere fotografen en steeds klikte ik terug naar de foto’s van Mon et Mine. (tip voor bruidjes die hetzelfde hebben ;)) En zo snel als dat het ging, ook Jeff was overtuigd.

We kijken nog heel vaak terug op onze dag, mede dankzij de foto’s van Mon et Mine.
De dag zoals die was, vol liefde, gezelligheid, warmte en emoties, is terug te zien op alle foto’s.

De foto’s zijn GEWELDIG! Eigenlijk is het niet te beschrijven hoe blij we ermee zijn…
Steeds als ik ze bekijk voel ik weer de kriebels van die dag.

We hebben veel complimenten gekregen over de foto’s van vrienden en familie.
Ook hebben er al een aantal mensen (die ook gaan trouwen) gevraagd wie onze fotografen waren… dat zegt genoeg lijkt me!

– Linda & Jeffrey

Bekijk de reportage

We hebben prachtige foto’s, vaak ook uit verschillende hoeken tegelijk.

Wij hebben Ramon en Hermine ervaren als fijne mensen, met passie voor hun vak. Fotografen die waarde hechten aan natuur, aan sfeer en aan emoties. Met hun ervaring, duidelijke werkwijze, oog voor detail én overzicht, hebben ze van onze bruiloft een geweldige collectie foto’s gemaakt. We hebben prachtige foto’s, vaak ook uit verschillende hoeken tegelijk. We hebben foto’s van de emoties, die van onszelf en die van onze familie en vrienden. We hebben foto’s van de sfeer en vele vluchtige momenten, ook die momenten die we op de dag zelf hebben gemist.

Ramon, Hermine; bedankt voor de ontspannen sfeer, duidelijke en plezierige werkwijze, en de prachtige fotos van onze huwelijksdag.

– Wouter & Jorien

Bekijk de reportage

Je twijfelt altijd een beetje of je zelf wel net zo mooi fotografeert als al die andere bruidsparen, maar bij jullie weet je gewoon dat dat goed komt.

We hadden een voorkeur voor twee fotografen, omdat iedere fotograaf zijn/haar eigen kwaliteiten heeft, twee paar ogen altijd meer zien dan één paar en omdat er dan ‘s morgens tijdens de voorbereidingen geen momenten gemist hoefde te worden.

Waarom we voor jullie kozen is omdat jullie reportages altijd zoveel gevoel en emotie laten zien, jullie zoveel mooie en veelzeggende momenten en blikken weten te pakken en jullie frisse, realistische stijl de dag weergeeft zoals je hem je herinnert.

En jullie laten mensen in jullie reportages van hun mooiste kant zien. Je twijfelt altijd een beetje of je zelf wel net zo mooi fotografeert als al die andere bruidsparen, maar bij jullie weet je gewoon dat dat goed komt.

En dat is ook gebleken bij het eindresultaat!

– Karlijn & Ramon

Bekijk de reportage

Ze vertellen een verhaal, met (twee keer zoveel) mooie momenten en het belangrijkst: ze weten de sfeer en het gevoel te vangen in foto’s.

Inmiddels is het alweer 5 maanden geleden dat we zijn getrouwd en o wat zijn wij blij met de prachtige foto’s om de dag weer terug te halen! We hebben erg getwijfeld omdat het eigenlijk niet binnen ons budget paste, maar we konden niemand vinden die in de buurt kwam van het onderscheidende werk van Mon et Mine. Ze vertellen een verhaal, met (twee keer zoveel) mooie momenten en het belangrijkst: ze weten de sfeer en het gevoel te vangen in foto’s. We hebben van veel mensen gehoord dat ze de foto’s bijzonder vonden en het fotoboek precies weergaf hoe de dag was. Dankjewel Ramon en Hermine!

Bedankt dat jullie voor ons zo’n mooie herinnering hebben kunnen maken!

– Anke & Nils

Bekijk de reportage

Het positieve meedenken en het enthousiasme waarmee gereageerd wordt!

Ook van onze gasten kregen we positief commentaar. Dat jullie bijna niet opvallen, dat jullie zo vriendelijk zijn, enzofoorts. Het album is trouwens echt bijzonder! De kwaliteit van de foto’s, het papier, het leer, ga zo maar door.

– Fabienne & Christian

Bekijk de reportage

Jullie gaven ons tijdens onze dag rust.

Jullie gaven ons tijdens onze dag rust. We hoefden voor ons gevoel niet extra alert te zijn om alles mee te krijgen. We wisten dat we jullie als extra paar ogen hadden om de dag vast te leggen. Daardoor konden wij gewoon genieten van het moment.

– Kim & Tim

Bekijk de reportage