Bruidsfotografie Reviews

We laten jullie graag zien wat bruidsparen over ons werk zeggen. Want deze bruidsfotografie reviews zijn stuk voor stuk geschreven door bruidsparen die we in de afgelopen jaren mochten fotograferen. En wij zijn dankbaar voor hun ervaringen met Mon et Mine.

“Jullie waren zo prettig aanwezig en hebben precies op de goede momenten de foto’s geschoten.”

– De bruidsfotografie ervaring van Ariane & Kevin

Wat zijn de foto’s ongelofelijk mooi geworden. Ik heb net alles bekeken en ben zo ontroerd! Ik wilde graag bij het bekijken van de foto’s weer hetzelfde voelen als dat ik me gedurende de dag heb gevoeld, dit is helemaal geslaagd. Jullie waren zo prettig aanwezig en hebben precies op de goede momenten de foto’s geschoten. Alle emoties, het raakt me gelijk in m’n hart.

“Wauw, dit prachtige moment is op foto vastgelegd, en ik heb Hermine of Ramon helemaal niet gezien.”

– Toon-Bert & Dorien gaven ook hun ervaring met onze trouwfotografie

Vanaf de eerste seconde een goede klik, wat een tof fotografenkoppel!
Ze waren de hele dag aanwezig, maar hun aanwezigheid voelde je niet.

“We zijn heel blij dat we ervoor gekozen hebben om juist in deze blijvende beelden te investeren, in plaats van in tijdelijke zaken tijdens de bruiloft.”

– De review van Charlotte

“We trouwden in coronatijd, met maar 15 gasten. Twee fotografen leek daarom wat overdreven, maar wat zijn we blij met de keuze! Daardoor hebben we veel extra momenten op beeld. We hebben heel veel foto’s gekregen, maar omdat ze stuk voor stuk goed zijn, gingen we er voor ons gevoel razendsnel doorheen. Onze verwachtingen zijn overtroffen.”

“Doordat ze zelf kleine kinderen hebben, weten ze ook precies hoe ze de leuke momenten met kinderen kunnen vastleggen”

– Review van Nicole & Daniël

Tijdens onze ceremonie, buiten in het gras bij Paviljoen Puur, hebben we Hermine en Ramon eigenlijk niet opgemerkt. Volledig ongezien gingen ze hun werk, terwijl – zo bleek achteraf – ze van alle mooie momenten een foto hebben! De lach van oma, de tranen bij de getuige en de bruid. Heel kostbaar om te hebben.
“Jullie werken stilletjes, weten van geen ophouden, zien alles en mengen je goed in het gezelschap.”
– Mariska & Roderik
“Ik zou Mon et Mine en hun vriendelijke en respectvolle manier van werken dan ook van harte aanbevelen.”

– Letty & Jims ervaring met trouwfotografie

Gelukkig zijn er, naast onze eigen herinneringen, ook nog de prachtige foto’s van Ramon om bij na te genieten. Gedurende de dag hebben wij zijn aanwezigheid nauwelijks opgemerkt, maar het is hem gelukt om een heleboel liefdevolle momenten te vangen in zijn foto’s.
“Duizendmaal dank dat jullie onze wensen precies vertaald hebben, zoals we in gedachten hadden.”

– Ervaring van Loes & Hidde 

We zijn sprakeloos…. zo ontzettend mooi is ons album geworden!! Boven verwachting en de verwachting was al heel groot :-)

We vinden het geweldig en zullen het album vol trots aan al onze gasten laten zien.

Vragen of ervaringen?

We delen graag onze kennis en ons netwerk met onze bruidsparen. De bruidsfotografie reviews gelezen en nog vragen over bruidsreportages of jullie trouwdag?

“En nagenieten wordt nog leuker als daar een prachtig fotoboek bij verschijnt. Wat is die ontzettend mooi geworden!”

– Jack & Lynn, trouwfotografie ervaring

Gelukkig zijn er, naast onze eigen herinneringen, ook nog de prachtige foto’s van Ramon om bij na te genieten. Gedurende de dag hebben wij zijn aanwezigheid nauwelijks opgemerkt, maar het is hem gelukt om een heleboel liefdevolle momenten te vangen in zijn foto’s.
“Ramon & Hermine zijn heel relaxed en prettig in de omgang en zorgden direct voor een heel ontspannen sfeer tijdens het foto’s maken.”

– Bruidsfotografie review van Annemarie & Jitze

We ontvingen onze foto’s supersnel en ook het prachtige album volgde vlot. Vanuit de omgeving hebben we meerdere keren te horen gekregen dat men nog nooit zulke mooie trouwfoto’s heeft gezien en ook wij zelf zijn er superblij mee!
“Ik kan me gewoon niet voorstellen dat we deze prachtige foto’s niet zouden hebben, ze zijn een blijvende herinnering aan een prachtige dag.”

– Liesbeth & Bert, ervaring met trouwreportage

De fotoshoot die Bert en ik tussen de lunch en ceremonie door met ons tweetjes hebben gedaan was zalig. Doordat Mon en Mine zo goed in de gaten hadden welke foto’s ze wilden, konden Bert en ik gewoon genieten, en hebben we rustig wat kunnen praten en knuffelen met elkaar – iets waar we de rest van de dag niet veel tijd voor hadden.
TOP2019 061
TOP2019 041
Beste Trouwfotografie van het jaar 060
“Super leuk contact, flexibel, behulpzaam, onzichtbaar op de dag zelf en als resultaat ge-wel-di-ge foto’s.”

– Susanne & Thomas, review trouwfotografie

Wat een geweldige fotografen duo! Echt als je net als ons de foto’s een heel belangrijk onderdeel vindt van je dag dan kan je niet om Hermine en Ramon heen. Super leuk contact, felxibel, behulpzaam, onzichtbaar op de dag zelf en als resultaat ge-wel-di-ge foto’s. Alles wat we er van verwachte naar aanleiding van hun portfolio hebben ze meer dan waargemaakt! Nu 3 maanden later voeren de foto’s ons nog steeds iedere keer helemaal terug naar de dag zelf en komen alle fijne herinneringen en gevoelens weer naar boven. Ik wil nog wel een keer ;)..

Wil je meer fijne bruidsfotografie reviews en ervaringen lezen?

Ariane & Kevin

Lieve Hermine & Ramon,

Wat zijn de foto’s ongelofelijk mooi geworden. Ik heb net alles bekeken en ben zo ontroerd! Ik wilde graag bij het bekijken van de foto’s weer hetzelfde voelen als dat ik me gedurende de dag heb gevoeld, dit is helemaal geslaagd. Jullie waren zo prettig aanwezig en hebben precies op de goede momenten de foto’s geschoten. Alle emoties, het raakt me gelijk in m’n hart. Ook de details, zo zorgvuldig!

Heel veel liefs en dankbaarheid van ons beide.
(ook vele complimenten van onze gasten!)

Toon-Bert & Dorien

15 oktober 2017. In het mooie avondlicht bovenop de mijnterril in Genk werd ik, Dorien, ten huwelijk gevraagd, na 10 jaar samenzijn en reeds 18 jaar vriendschap. Al snel begonnen de regelingen, en een van de eerste zoektochten was de trouwfotograaf. Voor zowel Toon-Bert als voor mij héél belangrijk, aangezien foto’s de mogelijkheid zijn om zelfs jaren later alle herinneringen terug te brengen.

Wij zochten een fotograaf (of beter nog: 2 fotografen) die elk moment kunnen capteren op een pure manier. Fotografen die zelf ook niet houden van teveel geposeerde foto’s, maar gaan voor de spontane momenten, en dit liefst in veel kleuren en detail.

Na verschillende trouwblogs en fotografen te bekijken, kwamen we op 05/11 terecht bij Mon et Mine. Dit was exact wat we zochten: prachtige kwaliteit, veel detail, pure emoties, spontane foto’s en mooie heldere kleuren. Dit zou helemaal passen in ons concept van trouwen in het bos. Al heel snel kregen wij antwoord dat ze nog vrij waren op 25 augustus 2018, en niet lang daarna lag het definitief vast. Een tof Skype-gesprek enkele maanden later zorgden ervoor dat we elkaar alvast hebben kunnen ontmoeten. En dit gaf ons nog een beter gevoel dan we al hadden: “dit komt wel goed” :)

En toen was onze trouwdag daar: vanaf de eerste seconde een goede klik, wat een tof fotografenkoppel!
Ze waren de hele dag aanwezig, maar hun aanwezigheid voelde je niet. Achteraf dachten we bij het bekijken van de foto’s: “Wauw, dit prachtige moment is op foto vastgelegd, en ik heb Hermine of Ramon helemaal niet gezien toen”. Super professioneel dus, en dat kan je ook aan de foto’s zien.

Na de trouw werd een korte blog gepubliceerd en ik heb hier tientallen, of nee zelfs honderden, lovende reacties op gekregen: “Wat een PRACHTIGE foto’s!”, “die details en die kleuren, zo mooi vastgelegd”, “wat een goede fotografen”, “ik heb nooit eerder zo foto’s gezien”, etc.. Echt, Hermine & Ramon, ongelooflijk hard bedankt.

Zowel ik, als mijn ouders, als de familie, hebben het niet droog kunnen houden bij het ontvangen en bekijken van de foto’s. De snelle antwoorden, de goede service, de prachtige kwaliteit van de foto’s, jullie lieve persoonlijkheid … Al deze dingen hebben onze dag nog mooier gemaakt!

Een grote Belgische knuffel!

Nicole & Daniël

De website van Mon et Mine gebruikten we al een tijdje voor het opdoen van inspiratie voor de organisatie van onze eigen bruiloft. Doordat we al die prachtige foto’s al hadden gezien was het al snel duidelijk: we vragen Ramon en Hermine ook als fotografen van onze eigen bruiloft! We hebben niet eens echt verder gekeken naar alternatieven. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad!

Ramon en Hermine waren er vanaf het allereerste begin van onze trouwdag bij: bij het ontbijt, de visagie, het aankleden en de eerste ontmoeting. Dat was heel ontspannen. Terwijl zij foto’s maakten konden we ook gezellig even kletsen en stelde Hermine af en toe gerust: “die zenuwen zie ik bij bijna iedere bruid, wordt straks echt minder!”.

Tijdens onze ceremonie, buiten in het gras bij Paviljoen Puur, hebben we Hermine en Ramon eigenlijk niet opgemerkt. Volledig ongezien gingen ze hun werk, terwijl – zo bleek achteraf – ze van alle mooie momenten een foto hebben! De lach van oma, de tranen bij de getuige en de bruid. Heel kostbaar om te hebben. En zelfs toen de hooikoorts bij Ramon even leek toe te slaan, wist hij van het middagprogramma en het diner nog de mooiste foto’s te maken. Heel professioneel en duidelijk met veel ervaring. Ook leuk: doordat Hermine en Ramon zelf kleine kinderen hebben, weten ze ook precies hoe ze de leuke momenten met kinderen kunnen vastleggen.

Tot slot waren we ook na de bruiloft heel blij met Mon et Mine als onze fotografen: de communicatie met Hermine, vaak per mail, is heel persoonlijk en vertrouwd. En binnen 2 weken hadden we alle foto’s al ontvangen! Heerlijk terugkomen van huwelijksreis, nog net iets langer op een roze wolk. Ook de albums zijn prachtig geworden. We konden alle suggesties doen die we wilden om precies die foto’s erin te hebben die voor ons (en onze ouders, die we een klein album cadeau deden) belangrijk waren. De albums zijn prachtig luxe uitgevoerd en in alle uitvoeringen mogelijk die je je maar kunt bedenken. Kortom: Ramon en Hermine zijn een ongelooflijke aanrader voor prachtige foto’s en een ontspannen dag!

Letty & Jim

Op 23 juni 2018 trouwden wij op de boerderij van mijn ouders in Brabant. Een PRACHTdag die voorbij is gevlogen; het ging zo snel! Gelukkig zijn er, naast onze eigen herinneringen, ook nog de prachtige foto’s van Ramon om bij na te genieten. Gedurende de dag hebben wij zijn aanwezigheid nauwelijks opgemerkt, maar het is hem gelukt om een heleboel liefdevolle momenten te vangen in zijn foto’s. Dikke knuffels, vertederde blikken, hier en daar een traan; Ramon’s lens had vrijwel alles te pakken en dat is voor ons heel waardevol! Ik zou Mon et Mine en hun vriendelijke en respectvolle manier van werken dan ook van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een goede huwelijksfotograaf!

Jack & Lynn

Mon et mine, die naam bleef in mijn hoofd hangen na het zien van een bruidsreportage van bekenden. Toen wij zelf wilde trouwen heb ik best wat tijd doorgebracht op de prachtige website van dit fotografen duo. Alle trouwreportages vond ik prachtig en raakte niet uitgekeken,… (nog steeds niet ;)) Mijn aanstaande man was gelukkig makkelijk over te halen.

Direct verliep het contact met Ramon en Hermine heel soepel, dat was heel prettig aangezien er veel te regelen valt voor een bruiloft. Ook op de dag zelf konden zij een ontspannen sfeer creëren. Nu zijn we getrouwd en kijken we terug op een waanzinnige bruiloft. En nagenieten wordt nog leuker als daar een prachtig fotoboek bij verschijnt. Wat is die ontzettend mooi geworden! Heel fijn dat Ramon en Hermine deze hebben samengesteld, wij zouden niet weten waar we moesten beginnen als we dat zelf hadden moeten doen. Alle foto’s zijn zo bijzonder.

Annemarie & Jitze

Ik wist al jaren dat ik Mon & Mine als trouwfotografen wilde en na een gezellig kennismakingsgesprek was Jitze ook overtuigd. In de aanloop naar de bruiloft toe verliep het contact soepel en ook op onze trouwdag zelf ging alles super. Ramon & Hermine zijn heel relaxed en prettig in de omgang en zorgden direct voor een heel ontspannen sfeer tijdens het foto’s maken.
We ontvingen onze foto’s supersnel en ook het prachtige album volgde vlot. Vanuit de omgeving hebben we meerdere keren te horen gekregen dat men nog nooit zulke mooie trouwfoto’s heeft gezien en ook wij zelf zijn er superblij mee!

Liesbeth & Bert

We hebben niet lang moeten nadenken over welke fotograaf we zouden kiezen – al vanaf de eerste keer dat we de reportages van Mon en Mine zagen, vonden we de foto’s zo mooi en natuurlijk. Het eerste gesprek was heel aangenaam, het zijn twee hele toffe mensen, die duidelijk weten waar ze mee bezig zijn. Naar aanloop van de trouw werd er duidelijk gecommuniceerd, Mon en Mine hebben ons mooi begeleid in het hele proces.

Op de trouwdag zelf zijn Mon en Mine zonder problemen toegekomen, en gewoon onmiddellijk beginnen te fotograferen. Ze gingen zo goed op in het geheel, dat we al na enkele minuten vergaten dat ze er waren. De fotoshoot die Bert en ik tussen de lunch en ceremonie door met ons tweetjes hebben gedaan was zalig. Doordat Mon en Mine zo goed in de gaten hadden welke foto’s ze wilden, konden Bert en ik gewoon genieten, en hebben we rustig wat kunnen praten en knuffelen met elkaar – iets waar we de rest van de dag niet veel tijd voor hadden.

We hebben heel snel na de trouwdag de foto’s gekregen, en dat was een fantastisch moment, echt moeilijk te omschrijven wat je voelt als je aan de hand van de foto’s de hele dag nog eens kan herbeleven. En dan daarna nóg eens door ze te verder delen met familie en vrienden ;-). Mon en Mine zijn er ongelofelijk goed in geslaagd de sfeer en emoties te vatten, van de kleine details tot de allesomvattende panoramafoto’s, op een authentieke manier. Onze gezichten op het moment dat we elkaar voor de eerste keer zien die dag (vanuit beide pespectieven), onze vrienden en familie tijdens de ceremonie, de danspasjes van onze vrienden, de panoramafoto van het domein, de bordjes die werden geserveerd tijdens het diner, het is allemaal even waardevol en betekenisvol voor ons.

Zelfs al enkele weken na de trouw waren we sommige dingen al vergeten, en uiteindelijk zijn de foto’s de enige tastbare herinnering die je nog overhoudt. Dus Mon en Mine zijn een absolute aanrader, ik kan me gewoon niet voorstellen dat we deze prachtige foto’s niet zouden hebben, ze zijn een blijvende herinnering aan een prachtige dag.