Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Reviews

We laten jullie graag zien wat bruidsparen over ons werk zeggen. Want deze bruidsfotografie reviews zijn stuk voor stuk geschreven door bruidsparen die we in de afgelopen jaren mochten fotograferen. En wij zijn dankbaar voor hun ervaringen met Mon et Mine.

“De essentie van de dag is echt te voelen op de foto’s, emoties en liefde!”
Bij het bekijken van alle foto’s komen de emoties direct terug. Al die kleine dingen, een traan en een lach hier en daar, warme knuffels, geweldige gesprekken, gaan op de dag zelf zo snel voorbij waardoor je er niet bij stilstaat. Maar jullie hebben al die momenten prachtig vastgelegd. – Caroline & Robin
Trouw Goed van Gothem 039
Trouw Goed van Gothem 048
Trouw Goed van Gothem 054
Trouw Goed van Gothem 046
Bruidsfotografie Heenvliet AK 050
“Jullie waren zo prettig aanwezig en hebben precies op de goede momenten de foto’s geschoten.”​

Wat zijn de foto’s ongelofelijk mooi geworden. Ik heb net alles bekeken en ben zo ontroerd! Ik wilde graag bij het bekijken van de foto’s weer hetzelfde voelen als dat ik me gedurende de dag heb gevoeld, dit is helemaal geslaagd. Jullie waren zo prettig aanwezig en hebben precies op de goede momenten de foto’s geschoten. Alle emoties, het raakt me gelijk in m’n hart.

– Ariane & Kevin

“Wauw, dit prachtige moment is op foto vastgelegd, en ik heb Hermine of Ramon helemaal niet gezien.”

Zowel ik, als mijn ouders, als de familie, hebben het niet droog kunnen houden bij het ontvangen en bekijken van de foto’s. De snelle antwoorden, de goede service, de prachtige kwaliteit van de foto’s, jullie lieve persoonlijkheid … Al deze dingen hebben onze dag nog mooier gemaakt!

Een grote Belgische knuffel!

– Toon-Bert & Dorien

Trouwen in het Bos TB D 095
Trouwen in het Bos TB D 087
Trouwen in het Bos TB D 086
Trouwen in het Bos TB D 079
“We zijn heel blij dat we ervoor gekozen hebben om juist in deze blijvende beelden te investeren, in plaats van in tijdelijke zaken tijdens de bruiloft.”

We trouwden in coronatijd, met maar 15 gasten. Twee fotografen leek daarom wat overdreven, maar wat zijn we blij met de keuze! Daardoor hebben we veel extra momenten op beeld. We hebben heel veel foto’s gekregen, maar omdat ze stuk voor stuk goed zijn, gingen we er voor ons gevoel razendsnel doorheen. Onze verwachtingen zijn overtroffen.

– Charlotte

ref c 001
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 028 1
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 017
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 031
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 044
“Doordat ze zelf kleine kinderen hebben, weten ze ook precies hoe ze de leuke momenten met kinderen kunnen vastleggen”

Tijdens onze ceremonie, buiten in het gras bij Paviljoen Puur, hebben we Hermine en Ramon eigenlijk niet opgemerkt. Volledig ongezien gingen ze hun werk, terwijl – zo bleek achteraf – ze van alle mooie momenten een foto hebben! De lach van oma, de tranen bij de getuige en de bruid. Heel kostbaar om te hebben.

– Nicole & Daniël

“Ik zou Mon et Mine en hun vriendelijke en respectvolle manier van werken dan ook van harte aanbevelen.”

Gelukkig zijn er, naast onze eigen herinneringen, ook nog de prachtige foto’s van Ramon om bij na te genieten. Gedurende de dag hebben wij zijn aanwezigheid nauwelijks opgemerkt, maar het is hem gelukt om een heleboel liefdevolle momenten te vangen in zijn foto’s.

– Letty & Jim

Achtertuin Bruiloft LJ 016
Achtertuin Bruiloft LJ 022
Achtertuin Bruiloft LJ 007
Achtertuin Bruiloft LJ 044
Bruiloft Landgoed het Roode Koper 018

“Duizendmaal dank dat jullie onze wensen precies vertaald hebben, zoals we in gedachten hadden.”

We zijn sprakeloos…. zo ontzettend mooi is ons album geworden!! Boven verwachting en de verwachting was al heel groot :-)

We vinden het geweldig en zullen het album vol trots aan al onze gasten laten zien.

– Loes & Hidde

“En nagenieten wordt nog leuker als daar een prachtig fotoboek bij verschijnt. Wat is die ontzettend mooi geworden!”

Gelukkig zijn er, naast onze eigen herinneringen, ook nog de prachtige foto’s van Ramon om bij na te genieten. Gedurende de dag hebben wij zijn aanwezigheid nauwelijks opgemerkt, maar het is hem gelukt om een heleboel liefdevolle momenten te vangen in zijn foto’s.

– Jack & Lynn

Bruiloft Meelfabriek Zijlstroom Leiden 011
“Ramon & Hermine zijn heel relaxed en prettig in de omgang en zorgden direct voor een heel ontspannen sfeer tijdens het foto’s maken.”

We ontvingen onze foto’s supersnel en ook het prachtige album volgde vlot. Vanuit de omgeving hebben we meerdere keren te horen gekregen dat men nog nooit zulke mooie trouwfoto’s heeft gezien en ook wij zelf zijn er superblij mee!

– Annemarie & Jitze

Bruiloft Huis de Voorst Eefde 019
Bruiloft Huis de Voorst Eefde 026
Bruiloft Huis de Voorst Eefde 009
Bruiloft Huis de Voorst Eefde 025
Bruiloft Hotel Winselerhof 031 3
Bruiloft Hotel Winselerhof 005
Bruiloft Hotel Winselerhof 027
Bruiloft Hotel Winselerhof 012
“Ik kan me gewoon niet voorstellen dat we deze prachtige foto’s niet zouden hebben, ze zijn een blijvende herinnering aan een prachtige dag.”

De fotoshoot die Bert en ik tussen de lunch en ceremonie door met ons tweetjes hebben gedaan was zalig. Doordat Mon en Mine zo goed in de gaten hadden welke foto’s ze wilden, konden Bert en ik gewoon genieten, en hebben we rustig wat kunnen praten en knuffelen met elkaar – iets waar we de rest van de dag niet veel tijd voor hadden.

– Liesbeth & Bert

“Super leuk contact, flexibel, behulpzaam, onzichtbaar op de dag zelf en als resultaat ge-wel-di-ge foto’s.”

Wat een geweldige fotografen duo! Echt als je net als ons de foto’s een heel belangrijk onderdeel vindt van je dag dan kan je niet om Hermine en Ramon heen. Super leuk contact, felxibel, behulpzaam, onzichtbaar op de dag zelf en als resultaat ge-wel-di-ge foto’s. Alles wat we er van verwachte naar aanleiding van hun portfolio hebben ze meer dan waargemaakt! Nu 3 maanden later voeren de foto’s ons nog steeds iedere keer helemaal terug naar de dag zelf en komen alle fijne herinneringen en gevoelens weer naar boven. Ik wil nog wel een keer ;)..

– Susanne & Thomas

Bruidsfotografie De Kas Amsterdam 016
De bruid wordt door haar moeder weggeven aan de bruidegom.
Het bruidspaar geeft elkaar een kus na het jawoord.
Het eerste moment waarop bruid en bruidegom elkaar in de achtertuin zien.
“De tranen sprongen letterlijk in mijn ogen. (…) zo puur, kleurrijk, vol emotie en precies zoals de dag was.”

Ramon en Hermine hebben onze planning vanaf het prille begin meegemaakt en ze hebben zo goed geholpen met hun tips en tricks, echt heel erg fijn dat ze zo met ons hebben meegedacht.

Wij hadden het geluk dat we een aantal maanden geleden al mochten kennismaken met Ramon, Hermine en de camera’s voor een ‘ Loveshoot’. Hierdoor hebben we elkaar al leren kennen en voelden wij ons op de trouwdag meteen op ons gemak.

– Talitha & Joey

Bruiloft Hoorn Talitha Joey 023
Bruiloft Deining aan Zee Castricum 0181
“Eén tip voor mensen die willen beknibbelen op bruidsfotografie: niet doen. Het is de investering waard!”

Jeroen en ik zeiden na afloop tegen elkaar dat het jammer is dat we niet vaker een hele dag twee fotografen om ons heen hebben. De fotoreportage die jullie van onze bruiloft hebben gemaakt is één groot cadeau. Jullie hebben de dag weten te vangen in prachtige plaatjes.

– Marijke & Jeroen

Bruidsfotografie Spijkenisse Heenvliet Abbenbroek 025
Bruidsfotografie Spijkenisse Heenvliet Abbenbroek 021
Bruidsfotografie Spijkenisse Heenvliet Abbenbroek 013
Bruidsfotografie Spijkenisse Heenvliet Abbenbroek 015

“Vaak hadden we niet eens door dat jullie er waren, nooit liepen jullie ‘in de weg’ of werden momentje gecreëerd.”

Een jaar vol voorbereidingen begon. Regelmatig was er zeer prettig contact met Hermine, dit contact was warm, persoonlijk en respectvol. Het gesprek vooraf aan de grote dag was dit ook. Zowel Hermine als Ramon zijn liefdevolle mensen met een hele grote passie voor fotografie waarin puurheid, warmte en liefde worden vastgelegd.

– Nicoline & Dennis