Reviews – deel 2

Het kan maar zo dat je zojuist al een heel aantal bruidsfotografie reviews hebt gelezen. Maar hier staan er nog veel meer. Dit zijn stuk voor stuk ervaringen van onze bruidsparen, in hun eigen woorden.

“De tranen sprongen letterlijk in mijn ogen. (…) zo puur, kleurrijk, vol emotie en precies zoals de dag was.”
– Talitha & Joey

Ramon en Hermine hebben onze planning vanaf het prille begin meegemaakt en ze hebben zo goed geholpen met hun tips en tricks, echt heel erg fijn dat ze zo met ons hebben meegedacht.

Wij hadden het geluk dat we een aantal maanden geleden al mochten kennismaken met Ramon, Hermine en de camera’s voor een ‘ Loveshoot’. Hierdoor hebben we elkaar al leren kennen en voelden wij ons op de trouwdag meteen op ons gemak.

“Beiden brachten rust in onze dag.”
– Nicoline & Dennis
“Eén tip voor mensen die willen beknibbelen op bruidsfotografie: niet doen. Het is de investering waard!”

– Marijke & Jeroen

Jeroen en ik zeiden na afloop tegen elkaar dat het jammer is dat we niet vaker een hele dag twee fotografen om ons heen hebben. De fotoreportage die jullie van onze bruiloft hebben gemaakt is één groot cadeau. Jullie hebben de dag weten te vangen in prachtige plaatjes.
“De sfeer, de details, de emoties, onze vrienden en de kinderen, alles is zo mooi in beeld gebracht.”

– Marcel & Pieter-Bas

De bomen en koeien in het landschap van dit prachtige landschap zijn een symbiose aangegaan met ons gezelschap, de mensen stralen alsof het geluk er van afhangt en de rijke tijd van weleer is teruggebracht door de prachtige sfeerbeelden op het landgoed en ons gasten.

“Op de dag zelf zijn ze rustig en op de achtergrond, maar op een hele natuurlijke manier.”
– Pauline & Tahir

Hermine en Ramon zijn een heel prettig koppel. Je voelt je bij ze op je gemak en ze zijn ontzettend professioneel. Het voortraject vanaf het eerste gesprek gaat erg nauwkeurig waardoor je direct vertrouwen hebt in hun kwaliteit en het resultaat.

Beste Trouwfotografie van het jaar 073
Beste Trouwfotografie van het jaar 023
Beste Trouwfotografie van het jaar 050
“Vaak hadden we niet eens door dat jullie er waren, nooit liepen jullie ‘in de weg’ of werden momentje gecreëerd.”
– Nicoline & Dennis
Een jaar vol voorbereidingen begon. Regelmatig was er zeer prettig contact met Hermine, dit contact was warm, persoonlijk en respectvol. Het gesprek vooraf aan de grote dag was dit ook. Zowel Hermine als Ramon zijn liefdevolle mensen met een hele grote passie voor fotografie waarin puurheid, warmte en liefde worden vastgelegd.
“De dag zoals die was, vol liefde, gezelligheid, warmte en emoties, is terug te zien op alle foto’s.”
– Linda & Jeffrey
Ik had nog een ding te doen; Jeff overtuigen van mijn keuze. Dit was uiteindelijk niet zo moeilijk als dat ik had gedacht… Ik liet foto’s zien van andere fotografen en steeds klikte ik terug naar de foto’s van Mon et Mine. (tip voor bruidjes die hetzelfde hebben ;)) En zo snel als dat het ging, ook Jeff was overtuigd.
“Mon et Mine is in staat om een verhaal te vertellen, de emotie letterlijk te voelen als je de foto bekijkt.”
– Mariska & Roderik

Wij kunnen iedereen aanraden om met Ramon en Hermine te werken. ‘Op de foto’s ga ik niet bezuinigen, dat zijn je herinneringen voor eeuwig vastgelegd’, dat riep ik voordat we zelfs een datum hadden geprikt. Zo ook dat Mon et Mine onze fotografen moesten worden. Het beste besluit. En dan krijg je ook nog eens twee toffe mensen op je bruiloft cadeau. Jullie werken stilletjes, weten van geen ophouden, zien alles en mengen je goed in het gezelschap. (…)

Vragen?

We delen graag onze kennis en ons netwerk met onze bruidsparen. Heb je nog vragen over bruidsreportages of jullie trouwdag?

“Je twijfelt altijd een beetje of je zelf wel net zo mooi fotografeert als al die andere bruidsparen, maar bij jullie weet je gewoon dat dat goed komt.”

– Karlijn & Ramon

Waarom we voor jullie kozen is omdat jullie reportages altijd zoveel gevoel en emotie laten zien, jullie zoveel mooie en veelzeggende momenten en blikken weten te pakken en jullie frisse, realistische stijl de dag weergeeft zoals je hem je herinnert.

“Jullie hebben ook geen seconde van onze dag gemist. Meestal hadden we niet eens in de gaten dat de foto’s gemaakt waren.”

– Nailia & Thijs

Nadat ik jullie foto’s op de site en jullie referenties had bekeken wist ik zeker wie onze grote dag mocht fotograferen. En wat ben ik blij dat we nog voor de bruiloft een loveshoot hebben gedaan. Echt een aanrader voor iedereen! Supermooie, leuke en gave foto’s van ons gezinnetje als resultaat.
“Ze vertellen een verhaal, met (twee keer zoveel) mooie momenten en het belangrijkst: ze weten de sfeer en het gevoel te vangen in foto’s.”
– Anke & Nils

Inmiddels is het alweer 5 maanden geleden dat we zijn getrouwd en o wat zijn wij blij met de prachtige foto’s om de dag weer terug te halen! We hebben erg getwijfeld omdat het eigenlijk niet binnen ons budget paste, maar we konden niemand vinden die in de buurt kwam van het onderscheidende werk van Mon et Mine.

“Ze hebben de dag ongelooflijk mooi weten vast te leggen, zo puur, kleurrijk, vol emotie en precies zoals de dag was.”
– Talitha & Joey
“Het positieve meedenken en het enthousiasme waarmee gereageerd wordt!”
– Fabienne & Christian

Ook van onze gasten kregen we positief commentaar. Dat jullie bijna niet opvallen, dat jullie zo vriendelijk zijn, enzofoorts. Het album is trouwens echt bijzonder! De kwaliteit van de foto’s, het papier, het leer, ga zo maar door.

“De foto’s waren zo kleurrijk, authentiek en zoals we de dag echt hebben beleeft.”
– Merel & Roger
Het was echt heel tof om bepaalde momenten, waarvan we dachten dat die over het hoofd waren gezien, op de foto terug te zien (bijvoorbeeld de high five van mijn vader en schoonvader :-) ).
“Jullie gaven ons tijdens onze dag rust.”
– Kim & Tim
Jullie gaven ons tijdens onze dag rust. We hoefden voor ons gevoel niet extra alert te zijn om alles mee te krijgen. We wisten dat we jullie als extra paar ogen hadden om de dag vast te leggen. Daardoor konden wij gewoon genieten van het moment.
“Op de dag zelf gingen ze echt op tussen de gasten.”
– Annemarie & Erik

Eigenlijk waren we op slag verliefd op de stijl van Mon et Mine (fris, eigentijds, veel emotie), maar we hebben wat weekjes zitten dubben omdat we eigenlijk een ander budget voor fotografie in gedachte hadden. Uiteindelijk hebben we geen moment spijt dat we hebben gekozen voor Mon et Mine: wat een ge-wel-di-ge bruidrapportage!

Talitha & Joey

Verliefd, verloofd, en dan trouwen! Wat moeten we allemaal regelen?!

Als eerste zijn wij op zoek gegaan naar een fotograaf. En die was snel gevonden. Wij wilden heel graag spontane, kleurrijke en creatieve foto’s. Dan kom je al snel op het spoor van Mon et Mine. Gelukkig was onze dag nog vrij in de agenda van Ramon en Hermine. Hierna snel contact gezocht met de gemeente en ook daar de datum vast laten leggen, niet geheel onbelangrijk…

Ramon en Hermine hebben onze planning vanaf het prille begin meegemaakt en ze hebben zo goed geholpen met hun tips en tricks, echt heel erg fijn dat ze zo met ons hebben meegedacht.

Wij hadden het geluk dat we een aantal maanden geleden al mochten kennismaken met Ramon, Hermine en de camera’s voor een ‘ Loveshoot’. Hierdoor hebben we elkaar al leren kennen en voelden wij ons op de trouwdag meteen op ons gemak.

Tijdens onze huwelijksreis mochten we de eerste foto’s bewonderen en wat waren we blij! De tranen sprongen letterlijk in mijn ogen. Ze hebben de dag ongelooflijk mooi weten vast te leggen, zo puur, kleurrijk, vol emotie en precies zoals de dag was.

Bij thuiskomt lagen alle foto’s op de deurmat, de manier waarop ze dit opsturen is al leuk! We kunnen niet wachten op het album.

Mocht je nog twijfelen… het is een fantastisch stel om erbij te hebben, gewoon doen!

Een blik naar de toekomst… Ik hoop dat we jullie ooit mogen boeken voor een ‘Day in the Life’ sessie! :-)

Marijke & Jeroen

Toen we besloten te gaan trouwen, wisten we één ding zeker: Ramon en Hermine moeten onze bruiloft vastleggen. Jullie fotoseries zijn namelijk zo echt, de foto’s sprankelen, de mensen stralen en de kleuren zijn prachtig. Bovendien laten jullie foto’s geen clichés zien. Dat laatste vonden we misschien wel het allerbelangrijkst.

We zijn ont-zet-tend blij met de uiteindelijk fotoserie. Het plezier en de liefde spat van de foto’s. En elke keer dat we de fotoserie bekijken, vallen nieuwe details op. Favorieten zijn in ieder geval de foto van Jeroen en zijn zus, beiden in een andere kamer. Maar ook de foto van opa en mij is prachtig, of die foto dat oma door de sneeuw naar huis wordt gebracht. Of die foto van onze first look, tijdens het rijst strooien. Ach, ze zijn allemaal zo mooi. Elke keer hebben we een andere favoriet. Wij staan op de foto’s zoals we in het echt ook zijn, en daar zijn we heel, heel, heel erg blij mee.

Jeroen en ik zeiden na afloop tegen elkaar dat het jammer is dat we niet vaker een hele dag twee fotografen om ons heen hebben. De fotoreportage die jullie van onze bruiloft hebben gemaakt is één groot cadeau. Jullie hebben de dag weten te vangen in prachtige plaatjes.

Eén tip voor mensen die willen beknibbelen op bruidsfotografie: niet doen. Het is de investering waard! Door een geslaagde fotoreportage geniet je nog langer van je bruiloft.

Bedankt voor jullie mooie werk en het plezierige contact. Wij zullen jullie aanbevelen!

Marcel & Pieter-Bas

Hermine en Ramon, vanaf de eerste ontmoeting was er een click, het gevoel van over en weer elkaar begrijpen. Dit heeft geresulteerd in deze adembenemende foto’s. De sfeer, de details, de emoties, onze vrienden en de kinderen, alles is zo mooi in beeld gebracht. Het lijkt bijna nog mooier dan de werkelijkheid. De bomen en koeien in het landschap van dit prachtige landschap zijn een symbiose aangegaan met ons gezelschap, de mensen stralen alsof het geluk er van afhangt en de rijke tijd van weleer is teruggebracht door de prachtige sfeerbeelden op het landgoed en ons gasten. Jullie laten deze bijzondere dag voor de toekomst leven en hebben voor deze toekomst de verbintenis gelegd met onze vrienden zoals wij verwoord hebben in het mooie gedicht “vrienden zijn als bomen”.

Pauline & Tahir

Tahir en ik kijken terug op een geweldige dag. De foto’s zijn een prachtig huwelijkscadeau waar we nog heel vaak naar terug kijken. Ook zijn we zo ontzettend blij met de geweldige foto’s van onze dochter. Foto’s van haar voelen als een extra cadeautje.

Hermine en Ramon zijn een heel prettig koppel. Je voelt je bij ze op je gemak en ze zijn ontzettend professioneel. Het voortraject vanaf het eerste gesprek gaat erg nauwkeurig waardoor je direct vertrouwen hebt in hun kwaliteit en het resultaat. Op de dag zelf zijn ze rustig en op de achtergrond, maar op een hele natuurlijke manier. De foto’s volgen heel snel! Het is precies een mooie selectie (niet te veel, niet te weinig) die op een kleurrijke, emotionele en vrolijke wijze de dag weergeven. Helemaal zoals je het wilt herinneren.

Wij raden Hermine en Ramon zeker aan bij andere bruidsparen. Ten minste, als je verzekerd wil zijn van een geweldig resultaat en van 2 fijne mensen/gasten op je bruiloft.

Nicoline & Dennis

Toen drie jaar geleden het huwelijksaanzoek én daarop het antwoord ‘ja’ waren gegeven gingen we op zoek naar een trouwfotograaf. Al gauw kwamen wij Mon et Mine op het spoor en besloten we dat alleen hun onze fotografen moesten worden.

2 jaar later besloten het we het jaar erop te trouwen en moest er een datum komen. Deze datum werd uiteindelijk bepaald naar de agenda van Ramon en Hermine, want trouwen zonder dat jullie erbij waren was ondenkbaar. Gelukkig waren we al snel uit de datum en stonden Mon et Mine vast.

Een jaar vol voorbereidingen begon. Regelmatig was er zeer prettig contact met Hermine, dit contact was warm, persoonlijk en respectvol. Het gesprek vooraf aan de grote dag was dit ook. Zowel Hermine als Ramon zijn liefdevolle mensen met een hele grote passie voor fotografie waarin puurheid, warmte en liefde worden vastgelegd.

Eindelijk was het dan onze trouwdag. Al vroeg arriveerde Ramon en Hermine op verschillende locaties. Mooie plaatjes werden al gauw geschoten en als een schaduw door de dag gingen beiden te werk. Beiden brachten rust in onze dag.

Vaak hadden we niet eens door dat jullie er waren, nooit liepen jullie ‘in de weg’ of werden momentje gecreëerd. Nee, alles gebeurde spontaan en alles mocht gebeuren.

Het eindresultaat is werkelijk prachtig. De foto’s vertellen onze trouwdag door onze eigen ogen, precies zoals we het zagen, zagen jullie het ook. Wat ontzettend knap! 

Nog dagelijks zijn wij intens blij met de foto’s. Van onze gasten ontvingen we veel complimenten over jullie en over jullie werkwijze.

Linda & Jeffrey

Tijdens de voorbereidingen van onze bruiloft waren Jeff en ik het niet direct met elkaar eens wat betreft de fotograaf. Ik vond dat je daar absoluut niet op moest bezuinigen (het zijn je herinneringen aan de mooiste dag van je leven) maar daarentegen zag Jeff niet in waarom ik zo “moeilijk” deed om een fotograaf uit te kiezen.

Dankzij een vriendinnetje kwam ik terecht bij Mon&Mine, waarna ik direct verkocht was!
Ik zag foto’s van bruiloften, waar ik zelf niet bij ben geweest, maar waarvan ik wel wist wat voor dat het geweest moest zijn voor de bruidsparen, zo bijzonder!

Ik had nog een ding te doen; Jeff overtuigen van mijn keuze. Dit was uiteindelijk niet zo moeilijk als dat ik had gedacht… Ik liet foto’s zien van andere fotografen en steeds klikte ik terug naar de foto’s van Mon et Mine. (tip voor bruidjes die hetzelfde hebben ;)) En zo snel als dat het ging, ook Jeff was overtuigd.

We kijken nog heel vaak terug op onze dag, mede dankzij de foto’s van Mon et Mine.
De dag zoals die was, vol liefde, gezelligheid, warmte en emoties, is terug te zien op alle foto’s.

De foto’s zijn GEWELDIG! Eigenlijk is het niet te beschrijven hoe blij we ermee zijn…
Steeds als ik ze bekijk voel ik weer de kriebels van die dag.

We hebben veel complimenten gekregen over de foto’s van vrienden en familie.
Ook hebben er al een aantal mensen (die ook gaan trouwen) gevraagd wie onze fotografen waren… dat zegt genoeg lijkt me!

Mariska & Roderik

Onze bruiloft is inmiddels alweer 3 maanden geleden, maar de herinneringen staan in ons geheugen gegrift. Telkens als ik weer even wegdroom naar de mooie dagen van onze Italiaanse bruiloft dan pak ik de foto’s erbij. Mon et Mine is in staat om een verhaal te vertellen, de emotie letterlijk te voelen als je de foto bekijkt. (…)

Wij kunnen iedereen aanraden om met Ramon en Hermine te werken. ‘Op de foto’s ga ik niet bezuinigen, dat zijn je herinneringen voor eeuwig vastgelegd’, dat riep ik voordat we zelfs een datum hadden geprikt. Zo ook dat Mon et Mine onze fotografen moesten worden. Het beste besluit. En dan krijg je ook nog eens twee toffe mensen op je bruiloft cadeau. Jullie werken stilletjes, weten van geen ophouden, zien alles en mengen je goed in het gezelschap. (…)

Lieve Ramon en Hermine, dank jullie wel! Voor jullie gezelligheid, professionaliteit en inzet. Wij zouden graag meerdere belangrijke gebeurtenissen in ons leven door jullie willen vastleggen.

Karlijn & Ramon

We hadden een voorkeur voor twee fotografen, omdat iedere fotograaf zijn/haar eigen kwaliteiten heeft, twee paar ogen altijd meer zien dan één paar en omdat er dan ‘s morgens tijdens de voorbereidingen geen momenten gemist hoefde te worden.

Waarom we voor jullie kozen is omdat jullie reportages altijd zoveel gevoel en emotie laten zien, jullie zoveel mooie en veelzeggende momenten en blikken weten te pakken en jullie frisse, realistische stijl de dag weergeeft zoals je hem je herinnert.

En jullie laten mensen in jullie reportages van hun mooiste kant zien. Je twijfelt altijd een beetje of je zelf wel net zo mooi fotografeert als al die andere bruidsparen, maar bij jullie weet je gewoon dat dat goed komt.

En dat is ook gebleken bij het eindresultaat!

Nailia & Thijs

Het is alweer even geleden: our best day ever. De tijd vliegt voorbij, maar Hermine en Ramon, jullie zijn de beste! We hebben jullie geboekt zonder dat we eerst het kennismakingsgesprek hebben afgewacht. Nadat ik jullie foto’s op de site en jullie referenties had bekeken wist ik zeker wie onze grote dag mocht fotograferen.

En wat ben ik blij dat we nog voor de bruiloft een loveshoot hebben gedaan. Echt een aanrader voor iedereen! Supermooie, leuke en gave foto’s van ons gezinnetje als resultaat. Vervolgens hebben we op de bruiloft zelf er voor gekozen om geen aparte shoot te doen, want er zouden immers genoeg foto’s zijn waar met zn tweeën op staan. Jullie hebben ook geen seconde van onze dag gemist. Meestal hadden we niet eens in de gaten dat de foto’s gemaakt waren. De foto’s zijn zooooo echt en bijzonder geworden, je blijft er naar kijken. En dus voor boho/festival bruidjes onder ons: look no further!!!

Anke & Nils

Inmiddels is het alweer 5 maanden geleden dat we zijn getrouwd en o wat zijn wij blij met de prachtige foto’s om de dag weer terug te halen! We hebben erg getwijfeld omdat het eigenlijk niet binnen ons budget paste, maar we konden niemand vinden die in de buurt kwam van het onderscheidende werk van Mon et Mine. Ze vertellen een verhaal, met (twee keer zoveel) mooie momenten en het belangrijkst: ze weten de sfeer en het gevoel te vangen in foto’s. We hebben van veel mensen gehoord dat ze de foto’s bijzonder vonden en het fotoboek precies weergaf hoe de dag was. Dankjewel Ramon en Hermine!

Bedankt dat jullie voor ons zo’n mooie herinnering hebben kunnen maken!

Merel & Roger

Roger en ik kwamen met Mon et Mine in aanraking op een weddingfair. (…) Hun relaxte houding, hun enthousiasme voor hun vak en de vaardigheid “de vlieg op de muur te worden” sprak ons enorm aan.(…)

Op de dag zelf waren ze echt fantastisch! Ze waren steeds aanwezig zonder dat we het doorhadden. (…) De foto’s waren zo kleurrijk, authentiek en zoals we de dag echt hebben beleeft. Het was echt heel tof om bepaalde momenten, waarvan we dachten dat die over het hoofd waren gezien, op de foto terug te zien (bijvoorbeeld de high five van mijn vader en schoonvader :-) ). Zelfs de mensen, onszelf incluis, stonden op de foto zoals ze echt zijn. Hoe bijzonder! De foto’s doorkijken is echt een feestje en zijn voor ons dierbare herinneringen van onze fantastische dag.

Annemarie & Erik

Eigenlijk waren we op slag verliefd op de stijl van Mon et Mine (fris, eigentijds, veel emotie), maar we hebben wat weekjes zitten dubben omdat we eigenlijk een ander budget voor fotografie in gedachte hadden. Uiteindelijk hebben we geen moment spijt dat we hebben gekozen voor Mon et Mine: wat een ge-wel-di-ge bruidrapportage!

We wilden graag een fotograaf die onze bruiloft in beeld kon brengen zoals wij en de gasten de dag ook ervaren hebben, dit gevoel moet uit de foto’s blijken. Ramon en Hermine hebben dit geweldig gedaan. (..) Op de dag zelf gingen ze echt op tussen de gasten. Hierdoor staat iedereen ongedwongen op de foto, echt zoals hij of zij is. (..) Veel vrienden van ons zeggen: “Als wij ooit gaan trouwen, dan weten we het wel…!”