Prijslijst

mon et mine over

Wat is er mooier dan van je hobby je beroep maken? Dit dachten we in 2006, toen we tijdens onze studies onze eerste bruiloft fotografeerden.

We zijn nu heel wat jaren later. Inmiddels hebben we twee dochters, zijn we zelf getrouwd en hebben we bijna 500 bruiloften mee mogen maken. En elk jaar leren we weer meer: bruiloften gaan nooit vervelen!

Dit zijn wij

Rustig, professioneel & creatief

Onze stijl

Kleurrijke foto's

We zijn zelf erg fan van kleur. En die kleuren laten we dan ook graag terugkomen in onze foto’s.

Verwacht dus vooral heldere kleuren, diepe zwartwitten en een mooi contrast. We vinden dat onze foto’s tijdloos moeten zijn, zonder heftige filters of effecten.

Ongedwongen

Tijdens eventuele groepsfoto’s of een fotoshoot met jullie twee zullen we natuurlijk wat aanwijzingen en tips geven.

De rest van de dag draait om jullie én jullie gasten en wij zijn ergens op de achtergrond aanwezig om dit alles vast te leggen.

Echte momenten

We weten uit ervaring dat foto’s met échte momenten het meest waardevol zijn.

Denk aan het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien, hoe jullie gasten genieten tijdens de borrel of hoe jullie ouders geëmotioneerd zijn tijdens jullie ceremonie.

Wij zijn er bij om al deze speciale momenten te fotograferen, zodat jullie eindeloos kunnen nagenieten van jullie trouwdag.

trouwfotografie met bruidspaar en confetti

Losse uren

Willen jullie trouwfoto’s en is een groot album niet nodig? Kies dan voor losse uren fotografie. Jullie krijgen sowieso een mini-albumpje met de highlights van de dag.

1 fotograaf
2 fotografen

Losse uren zijn inclusief:

  • Fotografie door Hermine en/of Ramon
  • Online gallery om foto’s te kunnen delen
  • Mini-album van 20x20cm met 16 pagina’s
  • Aantal foto’s: zelfde als in de pakketten

Pakketten

Willen jullie een prachtige trouwreportage met een volwaardig album? Kies dan voor één van onze pakketten. Hier zit een 25x25cm album bij met genoeg pagina’s om het hele verhaal van de dag te vertellen.

Extra lossen uren – €150

1 of 2 Fotografen

Wat is het verschil?

Twee zien meer dan één. Niet alleen tijdens bijvoorbeeld de voorbereidingen (waar we vaak op twee plekken zijn), maar ook tijdens de ceremonie.

En we weten dat dit een grotere investering is. Daarom spreken we samen af dat één van ons zich richt op de must-haves, zoals de kus en ringen, terwijl de ander juist op zoek kan naar kleine momenten van jullie gasten.

Met twee fotografen kun je ook creatiever zijn: terwijl de één in de buurt blijft van de actie, kan de ander juist op grote afstand de sfeer vastleggen.

Bij twijfels stellen we graag een aantal vragen:

  1. Meer dan 40 gasten?
  2. Hebben jullie kinderen?
  3. Voorbereidingen op twee locaties?
  4. Zo-goed-als geen moment missen?

Wanneer jullie op meerdere vragen antwoorden met “ja” kan een tweede fotograaf een grote meerwaarde hebben.

Toch liever één fotograaf? Dan adviseren we jullie graag hoe we zoveel mogelijk momenten op de foto te krijgen.

Trouwalbum 019
Trouwalbum 027

Al die kleine dingen, een traan en een lach hier en daar, warme knuffels, geweldige gesprekken, gaan op de dag zelf zo snel voorbij waardoor je er niet bij stilstaat. Maar jullie hebben al die momenten prachtig vastgelegd.

Wat kun je verwachten?

Foto's

We maken een groot aantal foto’s op jullie dag en maken vervolgens zelf een definitieve selectie. Het precieze aantal foto’s is afhankelijk van het aantal uren fotografie en of jullie één of twee fotografen willen.

Bekijk voor een schatting van het aantal foto’s de beschrijving bij de pakketten.

REISKOSTEN

Onze prijzen zijn inclusief BTW, reiskosten en reistijd. De uren gaan in op het moment dat één van ons start met fotograferen, bijvoorbeeld om 10:00 in de ochtend.

Tussendoor reizen? Die uren vallen ook onder de afgesproken tijd, maar de heen- en-terugreis is dus voor onze rekening. Net als het parkeren.

Back-up

We hebben met verschillende fotografen afspraken gemaakt indien één van ons ziek is op jullie trouwdag.

OPLEVERING

Jullie krijgen binnen drie tot zes weken de complete gallery geleverd. Een week later heb je ook het eerste albumontwerp in de mail.

En als jullie willen, maken we graag een kleine minipreview voor die tijd.

Vragenlijst

Een paar maanden voor jullie trouwdag, sturen we een vragenlijst op met daarin allemaal vragen. De antwoorden zorgen er voor dat we het puntje op de “i” kunnen zetten.

Op die manier wordt het helemaal jullie unieke trouwreportage.

ervaring

We hebben nu bijna 500 bruiloften gefotografeerd en weten goed welke momenten waardevol zijn.

Trouwfotografie is ons specialisme en we weten dat deze dag niet alleen om jullie, maar zeker ook om jullie dierbaren draait.

trouwfotograaf prijzen 004

Trouwalbums

Een trouwalbum laat je herinneringen voortleven. Je pakt hem er gemakkelijk bij, wanneer jullie even terug willen naar die ene speciale dag. Daarom maken we met veel liefde voor jullie een prachtig trouwalbum. Zodat jullie, en onze, foto’s nog mooier uitkomen.

Album upgrades

Een trouwalbum laat jullie dag zien zoals hij was. Een verhaal met een begin, midden en einde. We maken een eerste voorstel voor jullie en hier kun je dan digitaal feedback op geven. Onze albums hebben standaard zijdeglans fotopapier.

Geef ook vooral door wat jullie willen qua omslag. Linnen, leer, jullie namen op de voorkant? Laat het weten: op die manier wordt het helemaal jullie trouwalbum.

Upgrade naar 25x25cm trouwalbum – €400
Upgrade van 25x25cm naar 30x30cm album – €200
Upgrade van 30x30cm naar 35x35cm album – €200
Los mini-album (linnen omslag) – €150
Ouderalbum 20x20cm (zelfde opmaak) – €325
Per dubbele pagina – €40

fine art trouwalbum 003
Trouwalbum omhoog gehouden door twee handen.
fine art trouwalbum 002

Fine-art Album

Vinden jullie volledig mat papier mooier? Dit album verschilt met onze standaard albums, doordat het papier rustiger oogt. Er zijn dan ook geen reflecties te zien. 

Upgrade van Trouwalbum naar Fine-art album – €250

Fine art Trouwalbum voorbeeld 009 1245x830 2
Trouwalbum 020

Vinden jullie het leuk om voorafgaand aan jullie trouwdag alvast een aantal mooie foto’s te hebben, boek dan vooral een loveshoot.

Je hebt dan niet alleen foto’s van jullie twee die je eventueel voor de trouwkaart kunt gebruiken, maar tegelijkertijd wennen jullie ook alvast aan het “op de foto gaan”.

Een shoot duurt ongeveer een uur, je krijgt zo’n 35 hoge resolutie foto’s en één van ons als fotograaf. Laten we even overleggen of de shoot rondom Elburg is of bij jullie in de buurt (we rekenen dan €0,35 per km plus eventuele parkeerkosten).

Loveshoot – € 595

Loveshoots

Ontspannen fotosessie

trouwfotograaf prijzen 001 1
Loveshoot 2017 2 001 1245x830 1
Loveshoot Zandverstuiving 003