Over Ons

Werkwijze Dit zijn wij 1 of 2 fotografen Reviews Veelgestelde vragen Workshops

“Wat is er mooier dan van je hobby je beroep maken?” Dit dachten wij in 2006, toen we onze eerste bruiloft fotografeerden. Het duurde nog vier jaar, een aantal studies, talloze workshops, cappuccino’s, volgeschreven notitieboekjes en heel veel lessen over bedrijfsvoering voordat we Mon et Mine maakten tot wat het nu is.

09 20 095222 Mon et Mine
Bruidsfotografie Portfolio 007 1245x830 1
Beste Trouwfotografie 2020 030

Werkwijze

Het is voor ons van belang dat jullie, bij het bekijken van de foto’s, helemaal teruggaan naar het moment dat de foto gemaakt werd. Naar dat fijne diner, dat intieme momentje tijdens de fotoshoot of het moment dat jullie elkaar “voor het eerst zagen” die dag.

Dit zijn wij

Hoe wij zijn op een bruiloft? Ik denk dat je het kunt samenvatten in drie woorden: rustig, professioneel en creatief. We improviseren graag, we overleggen waar nodig met anderen en beseffen dat deze dag voor jullie heel bijzonder is. Dus vertel ons wat jullie willen en wij houden er rekening mee. Wil je een fotoshoot? Leuk! Wil je alles fotojournalistiek op de foto, ook super!
Behind the scenes 2018 017
Behind the scenes 2018 016
Behind the scenes 2018 015
Behind the scenes 2015 013

Zowel ik, als mijn ouders, als de familie, hebben het niet droog kunnen houden bij het ontvangen en bekijken van de foto’s.

- Toon-Bert & Dorien

1 of 2 trouwfotografen

Wanneer jullie een klein gezelschap hebben en de dag qua logistiek niet zo complex is, heb je vaak aan één fotograaf genoeg. Maar willen jullie een complete reportage, beginnende bij de voorbereidingen op twee locaties en zijn momenten van groot belang, overweeg dan zeker om voor twee bruidsfotografen te gaan.
Bruidsfotografie Portfolio 013 1245x830 1

Reviews

Mooie woorden van te gekke bruidsparen. We zijn bijzonder dankbaar voor hun review.

“Superleuk contact, flexibel, behulpzaam, onzichtbaar op de dag zelf en als resultaat ge-wel-di-ge foto's.”
Bruidsfotografie De Kas Amsterdam 033
Susanne & Thomas
“De tranen sprongen letterlijk in mijn ogen. Zo puur, kleurrijk, vol emotie en precies zoals de dag was.”
Bruiloft Hoorn Talitha Joey 023
Talitha & Joey
“Vaak hadden we niet eens door dat jullie er waren, nooit liepen jullie 'in de weg; of werden momentjes gecreëerd.”
Romantische bruidsfoto van twee lieve mensen die een bijzonder momentje hebben.
Nicoline & Dennis
“De dag zoals die was, vol liefde, gezelligheid, warmte en emoties, is terug te zien op alle foto's.”
linda jeffrey ref 001 e1635236435723
Linda & Jeffrey

Veelgestelde vragen

Bekijk hier welke vragen we het vaakst krijgen. Meer antwoorden staan bij “alle vragen”. Heb je nog een vraag? Stel hem vooral. Leuk!

Ik hoop stiekem natuurlijk, omdat je onze foto’s ziet en denkt: JA! We fotograferen standaard samen omdat we op die manier complete reportages kunnen leveren. Aan de ene kant leggen we die must-have momenten vast (denk: jawoord, ringen uitwisselen, handtekeningen zetten), maar we willen ook juist alle kleine en spontane momenten vastleggen. En wat dacht je van de voorbereidingen in de ochtend… Ramon begint meestal op de ene locatie en ik (Hermine) op de andere.

Denk qua momenten aan wanneer jullie elkaar voor het eerst zien, in trouwkleding. Of dat moment waarop je naar voren komt lopen, vlak voor de ceremonie begint. Of de felicitaties van jou en je man/vrouw. We splitsen ons tijdens dit soort momenten op, zodat we jullie dag vanuit twee standpunten kunnen vastleggen. Dit zorgt voor meer foto’s van diverse momenten en minder heen-en-weer geloop op jullie dag.

Vinden jullie nou echt één fotograaf genoeg op de dag, laat het dan ook even horen. En bij twijfel kunnen we altijd even meekijken naar jullie trouwplannen.

Binnen drie weken zijn de trouwfoto’s af en staan ze in de online gallery. Vaak lukt het ook nog om binnen een paar dagen ene mini-preview te sturen.

Absoluut! Jullie zijn welkom bij ons in Elburg, maar we spreken steeds vaker af via Skype of Zoom. Laat horen wat voor jullie werkt.

We zitten in een fijn netwerk van trouwfotografen en hebben elkaar al meerdere malen kunnen ondersteunen in noodgevallen.

Dit zegt, serieus, bijna elk bruidspaar over zichzelf. Veel van de mensen die je op onze website zien, vertelden hetzelfde aan ons. We houden de fotoshoot ontspannen, waardoor jullie als jullie zelf op de foto komen. En hier en daar geven we kleine hints of tips. We willen sowieso dat ook dit moment voor jullie een leuke herinnering is.

We sturen jullie de trouwfoto’s, bewerkt en al, in een online gallery. Op die manier kun je de gasten delen met wie je maar wilt en iedereen kan afdrukjes (laten) maken. Wel zo handig, toch? Uiteraard in hoge resolutie.

Bruidsfotografie Workshop Elburg Lucca 003
Bruidsfotografie Workshop Koetshuis Hulshorst 001
Bruidsfotografie Workshop Woeste Hoeve 003
Bruidsfotografie Workshop Woeste Hoeve 014

Workshops

In de afgelopen jaren hebben we veel geleerd en daarom geven we sinds  2013 workshops en masterclasses. Wil je meer weten, bekijk dan even de mogelijkheden.