Dit zijn wij

“Wat is er mooier dan van je hobby je beroep maken?” Dit dachten wij in 2006, toen we onze eerste bruiloft fotografeerden. Het duurde nog 4 jaar, een aantal studies, talloze workshops, cappuccino’s, volgeschreven notitieboekjes en heel veel lessen over bedrijfsvoering voordat we Mon et Mine maakten tot wat het nu is. Een bedrijf dat staat voor persoonlijk contact, kleurrijke fotografie en pure bruidsreportages.

Inmiddels staan Ramon en ik (Hermine, de schrijfster van de meeste teksten op onze website) aan het begin van een nieuw hoofdstuk, namelijk met onze dochters Emmily & Julia. Toen we in 2013 zelf getrouwd waren merkten we een enorme verandering in onze fotografie en nu we zelf kinderen hebben, merken we het weer: meer emotie, meer momenten, meer liefde, meer gevoel. Natuurlijk blijft Ramon zich richten op architectuur, overzicht en sfeer, terwijl ik zorg draag voor de details, portretten en interactie tussen mensen, maar samen richten we ons met een hernieuwde liefde op emotie en momenten.

Wat het voordeel is van al die blijheid voor jullie? Twee fotografen, die onwijs veel van hun vak houden en daarom tot het uiterste gaan om voor jullie een pure trouwreportage te maken. Zodat jullie over dertig jaar jullie fotocollectie kunnen bekijken en weer meegenomen worden naar die ene speciale dag.

over-ons-003

over-ons-002

over-ons-001

over-ons-014

over-ons-002

over-ons-002

over-ons-001

over-ons-005

over-ons-001

over-ons-009

over-ons-011

over-ons-007

over-ons-012

over-ons-013

Ramon

Ramon is de persoon die binnen Mon et Mine met nieuwe ideeën aan komt zetten. Hij is geboren in 1985 te Arnhem. Na een korte tussenstop in Roermond besloot hij een paar jaar terug om zijn opleiding Communicatie en Multimedia Design te volgen aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen.

Nu is Ramon de persoon binnen Mon et Mine die volledig op de hoogte blijft van de nieuwste techniek, van alles wat er qua fotografie mogelijk is en natuurlijk van media op zich. Heb je een vraag over camera’s of lenzen, grote kans dat Ramon het antwoord heeft. Ramon houdt van gamen, het perfectioneren van zijn cappuccino’s en van surfen op het internet. En uiteraard kijkt hij graag mee naar Britse crimi’s.

Hermine

Planmatig denker, koekjesliefhebster en kostuumdramafan. Geboren in 1986 te Elburg en daar is ze nu nog steeds trots op. Na het VWO besloot ze te kiezen voor de opleiding tot Sociaal Psycholoog te Utrecht. Na het behalen van haar Bachelor ging ze verder met de Master Nieuwe Media en Digitale Cultuur. Een opleiding die niet direct te maken had met fotografie, maar wel enkele raakvlakken had.

Inmiddels is Hermine dagelijks bezig met het regelen van al het klantencontact binnen Mon et Mine, blijft ze zo veel mogelijk op de hoogte van Lifehacking, DIY-projecten, Pinterest en de lekkerste Italiaanse recepten (hoewel ze helaas niet supergoed kan koken, maar dat ter zijde). Ze houdt enorm veel van lezen, Britse televisieseries en sporten.