Dit zijn wij

“Wat is er mooier dan van je hobby je beroep maken?” Dit dachten wij in 2006, toen we onze eerste bruiloft fotografeerden. Het duurde nog 4 jaar, een aantal studies, talloze workshops, cappuccino’s, volgeschreven notitieboekjes en heel veel lessen over bedrijfsvoering voordat we Mon et Mine maakten tot wat het nu is. Een bedrijf dat staat voor persoonlijk contact, kleurrijke fotografie en pure bruidsreportages.

Ramon

Ramon regelt voor Mon et Mine alles op fotografie- en websitegebied. Hij is geboren in 1985 te Arnhem. Hij woonde een paar jaar in Roermond en besloot toen om de opleiding Communicatie en Multimedia Design te volgen aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen. Tijdens zijn studie startte hij samen met Hermine “Mon et Mine”.

Ramon is de persoon binnen Mon et Mine de “technische persoon”. Heb je een vraag over camera’s of lenzen, grote kans dat Ramon het antwoord heeft. Ramon houdt van leerbewerking, het perfectioneren van zijn cappuccino’s en van mooie (en helaas veel te dure) horloges.

Hermine

Hermine is een planmatig denker, koekjesliefhebster en kostuumdramafan. Geboren in 1986 te Elburg en daar is ze nu nog steeds trots op. Na het VWO besloot ze te kiezen voor de opleiding tot Sociaal Psycholoog te Utrecht. Na het behalen van haar Bachelor deed ze een Master Nieuwe Media en Digitale Cultuur.

Hermine regelt het dagelijks contact met bruidsparen en ze blijft zo veel mogelijk op de hoogte van plantjes, psychologie en marketing.  Ze houdt enorm veel van lezen, tuinieren, Britse televisieseries en sporten.

over-ons-003

over-ons-002

over-ons-001

over-ons-012

over-ons-002

over-ons-001

over-ons-001

over-ons-005

over-ons-002

over-ons-009

over-ons-011

over-ons-007

over-ons-013

Inmiddels staan we aan het begin van een nieuw hoofdstuk, namelijk met onze dochters Emmily & Julia. Toen we in 2013 zelf getrouwd waren merkten we een enorme verandering in onze fotografie en nu we zelf kinderen hebben, merken we het weer: meer emotie, meer momenten, meer liefde, meer gevoel. Natuurlijk blijft Ramon zich richten op architectuur, overzicht en sfeer, terwijl ik zorg draag voor de details, portretten en interactie tussen mensen, maar samen richten we ons met een hernieuwde liefde op emotie en momenten.

Wat het voordeel is van al die blijheid voor jullie? Twee fotografen, die onwijs veel van hun vak houden en daarom tot het uiterste gaan om voor jullie een pure trouwreportage te maken. Zodat jullie over dertig jaar jullie fotocollectie kunnen bekijken en weer meegenomen worden naar die ene speciale dag.

Gezinsfotografie Real Family Life

Een nieuw hoofdstuk in ons leven: Real Family Life, familiefotografie op een echte manier. We hebben zelf twee kleine meisjes en proberen zoveel mogelijk vast te leggen van hun ontwikkeling. En we beseffen hoe snel kleine mensjes opgroeien. Om die reden zijn we begonnen met Real Family Life, een fotojournalistieke manier om het echte leven van jonge gezinnen vast te leggen.

Wil je meer zien? Kijk vooral even op Real Family Life