Onze Werkwijze

Voorafgaand

Jullie hebben misschien wel weken gezocht naar de perfecte match qua trouwfotograaf (m/v) en ons vervolgens geboekt. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we geen contact meer hebben tot aan de bruiloft, in tegendeel!

We willen het liefst zo veel mogelijk contact hebben met jullie, zodat we weten wie jullie zijn en wat jullie van belang vinden. Daarnaast doen we er alles aan om snel en gestructureerd terug te mailen. Op die manier maken we onze reportages zo persoonlijk mogelijk. Na boeking sturen we een vragenlijst en denken we actief mee met jullie trouwdag, als jullie dat willen natuurlijk.

Ons uiteindelijke doel is om elke bruidsreportage te laten verschillen van de vorige en dat gebeurt grotendeels door te kijken naar jullie als bruidspaar en naar jullie relaties met jullie gasten.

Op de trouwdag

Wij fotograferen zo onzichtbaar mogelijk. We proberen zo min mogelijk op te vallen, zodat jullie heel relaxed je dag kunnen beleven. We blenden in tussen de gasten en kunnen op die manier bijzondere persoonlijke momentjes fotograferen, zoals dat moment dat je vriendinnen hun hoge hakken uitdoen, omdat het toch wel pittig is om daar op te lopen of dat moment dat jullie de felicitaties in ontvangst nemen van jullie ouders. Al met al streven we er naar om zo geruisloos mogelijk een intieme reportage te maken. En als jullie dan aan het einde van de dag zeggen: “goh, ik merkte jullie eigenlijk helemaal niet op, maar ik wist gewoon dat jullie er waren” dan zien wij dat als een heel fijn compliment.

Fotoshoot

De fotoshoot op jullie trouwdag is misschien wel het moment waar jullie een beetje tegen op kijken: “ik ben totaal niet fotogeniek hoor, dus ik ben altijd bang dat ik raar op de foto kom”. Ons antwoord daar op is: “geniet van elkaar, klets lekker en kijk vooral niet in de camera”.

We willen graag dat de fotoshoot een fijn onderdeel van jullie dag is, jullie hebben even een moment voor jullie zelf en die gaan wij niet verstoren door allemaal wilde dingen uit te halen. Wij maken natuurlijke foto’s, zonder al te veel geposeer en met vooral heel veel plezier voor jullie. Het idee dat je later terugkijkt op jullie trouwdag en terugdenkt aan dat ene uurtje dat jullie even voor elkaar hadden.