Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Werkwijze

Ons doel is vrij simpel: we willen voor jullie een ontspannen trouwreportage maken die al jullie liefdevolle momenten laat zien. We werken graag mee aan ontspannen trouwfoto’s om de trouwdag onvergetelijk te maken. Een dag waarbij je talloze herinneringen maakt, geniet met je gasten en vooral ook van elkaar.

1 of 2 fotografen op jullie bruiloft

We krijgen soms de vraag wat nu de meerwaarde is van een tweede trouwfotograaf. We antwoorden dan vaak dat je met twee fotografen meer kunt vastleggen dan met één en dat je meer ontspannen trouwfoto’s krijgt. We kunnen ons bij jullie voorbereidingen bijvoorbeeld opsplitsen. Handig toch?

Of we nu samen komen of alleen: de dag draait om jullie én om jullie gasten. En wij zijn ergens op de achtergrond aanwezig om jullie complete dag te fotograferen.

Bruidsfotografie Portfolio 034 1245x830 1
Bruidsfotografie Portfolio 020 1245x830 1

Ontspannen Trouwfoto’s

Het is voor ons van belang dat jullie, bij het bekijken van de foto’s, helemaal teruggaan naar het moment dat de foto gemaakt werd. Naar dat fijne diner, dat intieme momentje tijdens de fotoshoot of het eerste moment dat jullie elkaar als bruidspaar zagen. We regisseren zo min mogelijk. Als jullie een vraag hebben, geven we natuurlijk onze mening, maar kijk vooral niet in de camera. En echt waar: heel veel stellen zeggen dat ze niet fotogeniek zijn, dat hoeft ook helemaal niet. Kijk maar naar elkaar en je komt vanzelf spontaan op de foto. We komen ook netjes gekleed, zodat we opgaan tussen de gasten. En daarnaast zijn we man en vrouw, ouders, getrouwd, en kunnen we ons daardoor goed inleven in de emoties die jullie hebben op deze dag.
waarom kosten bruidsfotografie hoog?
Beste Trouwfotografie 2020 020
Beste Trouwfotografie 2020 038

Heb je een vraag over jullie trouwdag of trouwreportage?

Als ervaren trouwfotografen delen wij graag onze kennis en ons netwerk. Stuur ons een berichtje met jullie vraag.

ramon en hermine 001 1

Maak gebruik van onze ervaring

Goed, een grove schatting. We komen uit op zo’n 500 bruiloften die we samen of apart van elkaar hebben gefotografeerd. En dat in de afgelopen 14 jaar. Door het mee mogen maken van al die bruiloften, hebben we natuurlijk ook heel wat gezien en gehoord. Die kennis delen we graag met jullie, want wie weet helpen onze tips jullie.

Al die ervaring zorgt er natuurlijk ook voor dat we met uitdagende (licht-)situaties om kunnen gaan. We vinden het heerlijk om feestavonden vast te leggen en fotograferen ook graag tijdens een romantisch diner bij kaarslicht.

Beste Trouwfotografie 2020 048
Beste Trouwfotografie 2020 022

We denken graag mee

Bij de kennismaking kijken we graag mee naar jullie draaiboek en adviseren waar gevraagd. We kunnen ook fijne leveranciers aanraden die jullie trouwdag tot een unieke dag maken. En als jullie willen kunnen we adviseren bij welke momenten het mooist zijn om vastgelegd te hebben.

TOP2019 004
Botanical Vintage Styled Shoot 010 1
TOP2019 061

Geen onverwachte kosten

Bij het regelen van een bruiloft wil je graag weten waar je aan toe bent qua kosten. 

Onze prijzen zijn inclusief BTW, reiskosten en reistijd en de foto’s krijgen jullie op groot formaat in een online gallery. Deze gallery kunnen jullie delen met vrienden en familie en iedereen kan de foto’s, kosteloos, downloaden. Geen nare verrassingen achteraf dus.

TOP2019 006
Fotoshoot bruiloft 007

Kleurrijke Trouwfoto’s

We horen van veel bruidsparen dat onze foto’s nogal herkenbaar zijn qua kleur. Ramon bewerkt alle trouwfoto’s en zorgt voor heldere, maar ook natuurlijk kleuren. Dat rood ook echt rood is en niet een beetje vervaagd en zwartwit veel contrast heeft.

De foto’s hebben hier en daar ook best een rauw randje. We willen laten zien hoe jullie dag écht was, maar ruimen een boodschappentasje snel even van het bed af, indien nodig. 

We streven er naar om een complete reportage af te leveren met mooie overzichten van jullie locaties, met detailfoto’s en met pure emotionele momenten. 

Bruidsfotografie Portfolio 008
Bruidsfotografie De Kas Amsterdam 001
Fotoshoot bruiloft 008

Jullie foto’s binnen 6 weken af

Omdat wij full-time bezig zijn met bruiloften, hebben we ons bedrijf ook zo ingericht dat we jullie binnen 6 weken het eindresultaat kunnen laten zien. En vaak ook nog wel sneller.

Ook qua communicatie proberen we binnen 24 uur te reageren. Alle contact verloopt via e-mail, tenzij jullie graag bellen of whatsappen. Skype of Zoom is ook een optie, want we snappen dat jullie waarschijnlijk druk zijn. En jullie zijn bij ons in Elburg van harte welkom.

Trouwen Schiermonnikoog 037
Bruiloft Landgoed Ullerberg 063

Het albumontwerp een week later

Zodra jullie de trouwfoto’s hebben, hebben jullie een week later ook het eerste albumvoorstel. We maken zelf het eerste albumvoorstel, zodat het lastige kieswerk alvast gedaan is. Jullie hoeven daarna alleen nog maar feedback te geven. 

En wees gerust: het trouwalbum wordt zoals jullie willen. Dus willen jullie toch echt de groepsfoto’s er allemaal in of jullie lievelingsfoto op een dubbele pagina, wij gaan het regelen. Bekijk alle opties hieronder.