Onze Werkwijze

Ons doel is vrij simpel: we willen voor jullie een ontspannen trouwreportage maken die al jullie liefdevolle momenten laat zien. We werken graag mee aan ontspannen trouwfoto’s om de trouwdag onvergetelijk te maken. Een dag waarbij je talloze herinneringen maakt, geniet met je gasten en vooral ook van elkaar.

1 of 2 fotografen op jullie bruiloft

1.

We krijgen soms de vraag wat nu de meerwaarde is van een tweede trouwfotograaf. We antwoorden dan vaak dat je met twee fotografen meer kunt vastleggen dan met 1 en dat je meer ontspannen trouwfoto’s krijgt. We kunnen ons bij jullie voorbereidingen bijvoorbeeld opsplitsen. Handig toch?

Of we nu samen komen of alleen: de dag draait om jullie én om jullie gasten. En wij zijn ergens op de achtergrond aanwezig. Op die manier kunnen jullie je gewoon richten op de fijne momenten die plaatsvinden en hoef je er niet over in te zitten of alles nu vastgelegd wordt of niet.

Ontspannen trouwfoto's

Het is voor ons van belang dat jullie, bij het bekijken van de foto’s, helemaal teruggaan naar het moment dat de foto gemaakt werd. Naar dat fijne diner, dat intieme momentje tijdens de fotoshoot of het moment dat jullie elkaar “voor het eerst zagen” die dag. Dat je niet hoeft te denken aan die fotograaf die vroeg of je in de camera wilde kijken, maar direct het moment herbeleeft.

We regisseren zo min mogelijk. Als jullie een vraag hebben, geven we natuurlijk onze mening, maar kijk vooral niet in de camera. Kijk maar naar elkaar.

We komen ook netjes gekleed, zodat we opgaan tussen de gasten. De  vraag: “zijn jullie vrienden van het bruidspaar of zijn jullie ingehuurd”, is steeds meer een compliment.

Daarnaast zijn we man en vrouw, ouders, getrouwd, en kunnen we ons daardoor goed inleven in de emoties die jullie hebben op deze dag.

2.

Maak gebruik van onze ervaring

3.

Goed, een grove schatting. We komen uit op zo’n 400 bruiloften die we samen of apart van elkaar hebben gefotografeerd. En dat in de afgelopen 14 jaar. Door het mee mogen maken van al die bruiloften, hebben we natuurlijk ook heel wat gezien en gehoord. Die kennis delen we graag met jullie, want wie weet helpen onze tips jullie.

Al die ervaring zorgt er natuurlijk ook voor dat we met uitdagende (licht-)situaties om kunnen gaan. We vinden het heerlijk om feestavonden vast te leggen en fotograferen ook graag tijdens een romantisch diner bij kaarslicht.

We denken graag mee

Bij de kennismaking kijken we graag mee naar jullie draaiboek en adviseren waar gevraagd. We kunnen ook fijne leveranciers aanraden die jullie trouwdag tot een unieke dag maken. En als jullie willen kunnen we aangeven welke momenten het mooist zijn om vastgelegd te hebben.

4.

Geen onverwachte kosten

5.

Bij het regelen van een bruiloft wil je graag weten waar je aan toe bent qua kosten. Vandaar dat wij helder communiceren wat onze prijzen zijn.

Onze prijzen zijn inclusief BTW, reiskosten en reistijd en de foto’s krijgen jullie op groot formaat in een online gallery. Deze gallery kunnen jullie delen met vrienden en familie en iedereen kan de foto’s, kosteloos, downloaden. Geen nare verrassingen achteraf dus.

Kleurrijke trouwfoto's

Men vraagt ons wel eens wat onze foto’s nou anders maakt dan die van collega’s. Wanneer we die vraag dan terugkaatsen, horen we vaak dat onze foto’s nogal herkenbaar zijn qua kleur. Ramon bewerkt al onze foto’s en het is voor hem van belang dat de foto’s heldere, maar ook natuurlijk kleuren hebben. Dat rood ook echt rood is en niet een beetje vervaagd. Dat er contrast in de foto’s zit en dat we heldere zwartwit beelden hebben.

De foto’s hebben hier en daar ook best een rauw randje. Toegegeven, we fotograferen graag ‘mooi’ en ruimen hier en daar echt wel eens een kledinghanger of tasje op, maar we willen tegelijkertijd laten zien hoe jullie dag écht was. Dus met mooie overzichten van jullie locaties, met detailfoto’s en met pure emotionele momenten. We streven er naar om een reportage af te leveren die een compleet beeld van jullie trouwdag geeft.

6.

Je foto's binnen 6 weken af

7.

Omdat wij full-time bezig zijn met bruiloften, hebben we ons bedrijf ook zo ingericht dat we jullie binnen 6 weken het eindresultaat kunnen laten zien. En vaak ook nog wel sneller, maar we blijven graag realistisch qua tijden.

Ook qua communicatie proberen we binnen 24 uur te reageren. Soms zelfs sneller. Alle contact verloopt via e-mail, tenzij jullie graag bellen of whatsappen. Skype is ook een optie, want we snappen dat jullie waarschijnlijk druk zijn. Mochten jullie in het echt willen afspreken, dan zijn jullie bij ons in Elburg van harte welkom.

Het albumontwerp een week later

Zodra jullie de trouwfoto’s hebben, hebben jullie een week later ook het eerste albumvoorstel. Dan is het vervolgens aan jullie wanneer we het album mogen bestellen. We maken zelf de eerste keuze voor het ontwerp, zodat het lastige kieswerk alvast gedaan is. Jullie hoeven daarna alleen nog maar feedback te geven. Maar wees gerust: het trouwalbum wordt zoals jullie willen. Dus willen jullie toch echt de groepsfoto’s er allemaal in of jullie lievelingsfoto op een dubbele pagina, wij gaan het regelen.

We bieden diverse typen trouwalbums aan en het is altijd mogelijk om extra pagina’s toe te voegen, ouderalbums te bestellen of te kiezen voor een unieke omslag. We laten jullie graag alle opties zien.

8.