Onze Werkwijze

Ons doel is vrij simpel. We willen voor jullie een reportage maken die al jullie liefdevolle momenten laat zien. We werken graag mee om jullie dag onvergetelijk te maken. Een dag waarbij je talloze herinneringen maakt, geniet met je gasten en vooral ook van elkaar. We weten dat je tijdens een dag best een beetje geleefd kan worden en daarom willen we dat de foto’s juist heel ontspannen gemaakt worden. Of je nu wel of niet een fotoshoot hebt, de foto’s brengen je terug naar het moment zelf.

Een of twee fotografen op jullie trouwdag

We krijgen soms de vraag wat nu de meerwaarde is van een tweede trouwfotograaf. We antwoorden dan vaak dat je met twee fotografen meer kunt vastleggen dan met 1. We kunnen ons bij jullie voorbereidingen bijvoorbeeld opsplitsen. Handig toch?

Of we nu samen komen of alleen: de dag draait om jullie én om jullie gasten. En wij zijn ergens op de achtergrond aanwezig. Op die manier kun je je gewoon richten op de fijne momenten die plaatsvinden en hoef je er niet over in te zitten of alles nu vastgelegd wordt of niet.

We gaan onopvallend te werk

Het is voor ons van belang dat jullie, bij het bekijken van de foto’s, helemaal teruggaan naar het moment dat de foto gemaakt werd. Naar dat fijne diner, dat intieme momentje tijdens de fotoshoot of het moment dat jullie elkaar “voor het eerst zagen”. Dat je niet hoeft te denken aan die fotograaf die vroeg of je in de camera wilde kijken, maar direct het moment herbeleeft.

We proberen dan ook zo min mogelijk te regisseren. Als jullie een vraag hebben, geven we natuurlijk onze mening, maar kijk vooral niet in de camera. Kijk maar naar elkaar.

We komen ook netjes gekleed, zodat we min of meer opgaan tussen de gasten. Uiteraard functioneel, want we hebben een duidelijk doel voor ogen, maar we zien de vraag: “zijn jullie vrienden van het bruidspaar”, steeds meer als een compliment.

Daarnaast zijn we man en vrouw, ouders, getrouwd, en kunnen we ons daardoor goed inleven in de emoties die jullie hebben op deze dag.

Spreekt dit jullie aan?

Stuur ons dan vrijblijvend een mailtje om te controleren of we nog beschikbaar zijn.

Trouwdatum controleren

Maak gebruik van onze ervaring

Laat ik een grove schatting doen. Ik kom uit op zo’n 400 bruiloften die Ramon en/of ik hebben gefotografeerd. En dat in de afgelopen 12 jaar. Door het mee mogen maken van al die bruiloften, hebben we natuurlijk ook heel wat gezien en gehoord. Die kennis delen we graag met jou, want wie weet kun je wat met onze tips.

En al die ervaring zorgt er natuurlijk ook voor dat we met uitdagende (licht-)situaties om kunnen gaan. We vinden het heerlijk om feestavonden vast te leggen en fotograferen ook graag tijdens een romantisch diner bij kaarslicht.

We denken graag mee

Bij de kennismaking kijken we graag mee naar jullie draaiboek en adviseren waar gevraagd. We kunnen ook fijne leveranciers aanraden die jullie trouwdag tot een unieke dag maken. En als jullie willen kunnen we aangeven welke momenten het mooist zijn om vastgelegd te hebben.

Geen onverwachte kosten

Bij het regelen van je bruiloft wil je graag weten waar je aan toe bent qua kosten. Vandaar dat wij duidelijk communiceren wat onze prijzen zijn.

Onze prijzen zijn inclusief BTW, reiskosten en reistijd en de foto’s krijg je op grootformaat in een online gallery. Als je wilt kun je deze gallery delen met vrienden en familie en iedereen kan de foto’s, kosteloos, downloaden. Geen nare kosten achteraf dus.

Herkenbare stijl

Men vraagt ons vaak wat onze foto’s nou anders maakt dan die van andere collega’s en als we die vraag dan terugkaatsen, dan horen we vaak dat onze foto’s nogal duidelijk zijn qua kleur. Ramon bewerkt al onze foto’s en het is voor hem van belang dat de foto’s heldere, maar ook natuurlijk kleuren hebben. Dat rood ook echt rood is en niet een beetje vervaagd. Dat er contrast in de foto’s zit en dat we heldere zwartwitbeelden hebben.

De foto’s hebben hier en daar ook best een rauw randje. Toegegeven, we fotograferen graag ‘mooi’ en ruimen hier en daar best wel eens een kledinghanger op tasje op, maar we willen tegelijkertijd laten zien hoe jullie dag écht was. Dus met mooie overzichten van jullie locaties, met detailfoto’s en met pure emotionele momenten. We streven er naar om een reportage af te leveren die een compleet beeld van jullie trouwdag geeft.

Je foto’s binnen 3 weken af

Omdat wij full-time bezig zijn met bruiloften, hebben we ons bedrijf ook zo ingericht dat we jullie binnen 3 weken het eindresultaat kunnen laten zien. En vaak ook nog wel sneller, maar we blijven graag realistisch qua tijden.

Ook qua communicatie proberen we binnen 24 uur te reageren. Soms zelfs binnen een uur. Alle contact gebeurt via e-mail, tenzij jullie graag bellen. Skype is ook een optie, want we snappen dat jullie waarschijnlijk druk zijn. Mochten jullie willen langskomen, dan zijn jullie bij ons in Elburg van harte welkom.

En het albumontwerp een week later

Zodra jullie de trouwfoto’s hebben, heb je een week later ook het eerste albumvoorstel. Dan is het vervolgens aan jullie wanneer we het album mogen bestellen. We maken zelf de eerste keuze voor het trouwalbum, zodat het lastige kieswerk alvast gedaan is. Jullie hoeven daarna alleen nog maar feedback te geven. Maar wees gerust: het album wordt zoals jullie willen. Dus wil je toch echt je groepsfoto’s er allemaal in of jullie lievelingsfoto op een spread, wij gaan het regelen.

Ook qua communicatie proberen we binnen 24 uur te reageren. Soms zelfs binnen een uur. Alle contact gebeurt via e-mail, tenzij jullie graag bellen. Skype is ook een optie, want we snappen dat jullie waarschijnlijk druk zijn. Mochten jullie willen langskomen, dan zijn jullie bij ons in Elburg van harte welkom.

Ben je benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is?

Neem dan gerust contact op om te controleren of we nog beschikbaar zijn.

Trouwdatum controleren