Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Het nieuwjaarsevent van STNL en BOW

Nu was Ramon afgelopen jaar al aanwezig geweest op deze fantastische trouwlocatie, Parc Broekhuizen. Maar ik was er zelf nog niet geweest.

Niet lang geleden werd ik gevraagd door Vivian ter Huurne, van het Bruidsmeisje, om een sfeerimpressie te maken van het nieuwjaarsevent bij Parc Broekhuizen. Deze locatie stond erg hoog op mijn wishlist, om een keer te fotograferen, dus toen Vivian vroeg of ik foto’s wilde komen maken werd ik meteen enthousiast.

STNL event parc broekhuizen 004
STNL event parc broekhuizen 003
STNL event parc broekhuizen 001

Beroepsorganisatie Weddingplanner (BOW)

Vivian is sinds afgelopen jaar voorzitter van de Beroepsorganisatie Weddingplanners (BOW), een groep weddingplanners die samen op persoonlijk en zakelijk vlak willen groeien. De weddingplanners die zich bij BOW hebben aangesloten zijn stuk voor stuk professionals die graag willen groeien in dit vak. En wat is dan mooier dan dit samen met fijne collega’s doen?

Ik maakte ook een aantal portretten en groepsfoto’s van de besturen van BOW en STNL.

STNL event parc broekhuizen 006
STNL event parc broekhuizen 005
STNL event parc broekhuizen 009
STNL event parc broekhuizen 011

Stichting Trouwbranche Nederland

Het evenement wat ze had georganiseerd was tegelijkertijd ook de nieuwjaarsbijeenkomst van Stichting Trouwbranche Nederland (STNL). Deze brancheorganisatie werd opgericht in het eerste coronajaar en had tot doel om de belangen van trouwbranche-ondernemers te behartigen. Want voor veel van onze collega’s was dit een enorm uitdagend jaar.

Deze dag was zo sfeervol! Er waren diverse key-moments gepland, afgewisseld met de mogelijkheid om elkaar als trouwbranchecollega te kunnen spreken. Vanuit het hoofdgebouw vertrok de stoet richting het koetshuis. Voorop liepen de heren van De Italianen, luid zingend en gitaar spelend. Heerlijk!

STNL event parc broekhuizen 015
STNL event parc broekhuizen 014
STNL event parc broekhuizen 017
STNL event parc broekhuizen 016

Vivian vroeg me om een sfeervolle reportage te maken waarin de fantastische leden van beide organisaties centraal staan. Ik maakte met veel plezier foto’s van het fantastische Parc Broekhuizen en veel van de aanwezige leveranviers.

Bijvoorbeeld de champagne die geschonken werd door Drink the Moment, het prachtige bloemwerk van De Bruidsbloemist, de muziek van LoveSound, lekkere taartjes van Bakverhalen, inspirerende talk van Hashtag Lifegoals, Cocktails per Post, Live muziek van De Italianen, De FeestPhotoBooth en de Lakeien. Ook was Arie Mentis, Magician en Mentalist aanwezig.

STNL event parc broekhuizen 018

Ben je actief in de trouwbranche of ben je weddingplanner? Heb je behoefte aan sparren met collega’s en netwerken? Wil je samen met een groep gelijkgestemden verder komen in je bedrijf? Neem dan zeker even een kijkje op de website van BOW of STNL.