Gaan jullie trouwen in 2024 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Must-have momenten op je bruiloft

Taart-aansnijden-bruiloft-Mon-et-Mine-12

“Maar fotograferen jullie eigenlijk ook foto’s van het taartaansnijden?” Ik was een beetje ontdaan van deze vraag en wilde eigenlijk zeggen: “ja natuurlijk doen we dat!”. En toen besefte ik waar de vraag vandaan kwam. Deze bruid had heel wat reportages gezien die wij het afgelopen jaar gemaakt hadden, maar had misschien 1 keer een taartmoment-foto gezien. Logisch dus dat ze haar vraag stelde.

Op ons blog staan erg veel bruidsreportages, maar we kunnen ze niet allemaal plaatsen. En als we een blog plaatsen kiezen we ook alleen voor die foto’s die je niet zo snel bij een andere collega zult zien. Een foto van een bijzonder emotioneel moment, een uniek vastgelegd detail of juist een overzicht van een te gekke locatie. Omdat we willen proberen mensen zo lang mogelijk te trakteren op te gekke foto’s laten we vaak die groepsfoto’s, taartfoto’s en tekenfoto’s niet zien.

Maar, omdat we bovengenoemde bruid heel goed begrijpen, zullen we eens een kleine collectie taart-moment-foto’s plaatsen hier. We beginnen altijd met een overzichtje van de taart(-entafel), fotograferen vervolgens het aansnijden, eventueel de eerste hap en kusje en fotograferen daarna nog de gasten die genieten van de taart. Vaak zie je ook kleine kindjes of zelfs volwassenen die staan te watertanden bij al dat lekkers!

Ga je binnenkort trouwen en vraag je je af of we ook foto’s van “vul maar in” hebben, laat het ons vooral horen! : )

Taart aansnijden bruiloft Mon et Mine-3

Taart aansnijden bruiloft Mon et Mine-6

Taart aansnijden bruiloft Mon et Mine-5

Taart aansnijden bruiloft Mon et Mine-10

Taart aansnijden bruiloft

Taart aansnijden bruiloft Mon et Mine-4

Taart aansnijden bruiloft Mon et Mine-11

Taart aansnijden bruiloft Mon et Mine-1

Taart aansnijden bruiloft Mon et Mine-9

Taart aansnijden bruiloft Mon et Mine-13