Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Masterclass Bruidsfotografie op dinsdag 1 maart 2016

Bruidsfotografie-Workshop-Klooster-Nieuwkerk-Goirle-012

“Het was een super leerzame Masterclass! Erg inspirerend! Waarin Ramon en Hermine veel informatie met ons hebben gedeeld en eerlijk en open onze vragen hebben beantwoord. Een dag vol met een goede mix van theorie en praktijk. Ik ben dan ook erg blij dat ik deze eerste Masterclass mee heb mogen maken en zou het dan ook iedereen aan willen raden! 
Mon et Mine Bedankt!” – Henrico Scheffel

Eens of soms tweemaal per jaar geven wij een Masterclass. Soms ook beginnende bruidsfotografen workshops, maar ditmaal staat er dus een hele fijne, complete, met alles er op en er aan Masterclass op het programma. En qua locatie? Kasteel Wijenburg in Echteld! Dat kasteel waar je je altijd welkom voelt, zowel als bruidspaar zijnde als wanneer je er als bruidsfotograaf zijnde bent. En natuurlijk is het nog fotogeniek ook.

Vandaar dus dat we op dinsdag 1 maart afreizen naar Echteld. Om een maximum van 10 cursisten les te geven over allerlei uitdagende situaties die je tijdens een trouwdag kunt meemaken. Uiteraard met praktijkgedeelte waarbij we een bruidspar fotograferen. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe ga ik om met moeilijk direct zonlicht?
  • Hoe gebruik ik mijn videolamp en off-camera flash?
  • Wat moet ik doen wanneer ik geen inspiratie meer heb (voorafgaand of tijdens de shoot)?
  • Hoe poseer ik een bruidspaar (op de Mon et Mine manier)?
  • Hoe fotografeer ik creatief en gebruik ik lastige situaties in mijn voordeel?
  • Feedback op (eerder gemaakt) eigen werk

Het is wel goed om even stil te staan bij wat we niet behandelen:

  • Geen uitgebreide presentaties over marketing & business
  • Geen uitleg over hoe je camera nou eigenlijk werkt of “hoe een bruiloft er uitziet”
  • Geen urendurende portfolioshoots met talloze gestylede tafels
  • Geen ellenlange presentaties van leveranciers

Kortom: een goed gevulde dag met het accent op bruidsfotografie in de praktijk, lastige situaties en vooral heel veel plezier voor het vak. De datum is 1 maart 2016, kosten zijn 595 euro (ex 21% btw) en de tijden zijn 9:00 tot 21:00. Wil je boeken, mail ons dan je adresgegevens.

Na deze workshop weer volop nieuwe inspiratie om aan het nieuwe trouwseizoen te beginnen. Ramon en Hermine zijn twee enthousiastelingen die hun vak goed verstaan. Ze weten het goed over te brengen en je enthousiast te maken om ook vooral je eigen gevoel te volgen! Aanrader! – Marjolein Bolleman

Lief stel,
wat mooi om te zien hoe jullie elkaar hebben gevonden in het leven, maar zeker ook in jullie passie: de fotografie.
Wat heb ik genoten van de prachtige locatie, de mensen, het eten en het meest belangrijke van het fotograferen.
Blij om alles wat ik geleerd heb nu in de praktijk te mogen gaan brengen. Bedankt voor de nieuwe energie die jullie gegeven hebben! – Marlies Aarnink

Ik heb ontzettend veel gehad aan de Masterclass. Ik kan niet wachten om de tips in de praktijk te brengen! Wat mij betreft een echte aanrader voor iedere trouwfotograaf! – Marvin De Kievit