Masterclass Bruidsfotografie | Kasteel Wijenburg

Kasteel Wijenburg Workshop Bruidsfotografie-012

Afgelopen dinsdag was het zover: de Bruidsfotografie Masterclass van maart 2016. En wat was het weer heerlijk om “les te geven” op deze manier! Tien fijne collega’s kwamen naar Kasteel Wijenburg om te horen hoe wij onze fotoshoots aanpakken, in een workshop-setting. En tijdens de fotoshoot, de lunch, de theoriegedeeltes en het feedbackmoment sprak iedereen vrijuit over zijn of haar bedrijf: mooi om dit zo mee te mogen maken.

Tussendoor kregen we een fijne lunch, paaseitjes en een driegangen diner. Want de innerlijke mens mag best een beetje vertroeteld worden, toch? We fotografeerden met z’n allen het stel Darya en Pim. Omdat het een regenachtige dag bleek, besloten we om de fotoshoot binnen te doen. We maakten gebruik van natuurlijk licht, een videolamp en off-camera flash mét en zonder softbox.

Nailia van Best Day Ever events had een paar gestylede plekken gemaakt om mooi te fotograferen. Zo had ze een kleine taartentafel gemaakt en daarnaast de dinertafel net even een twist gegeven. Erg fijn om te fotograferen en ook erg leuk om daarna samen aan te dineren met elkaar. Kortom een intensieve, leerzame en bovenal gezellige dag.

Wil je op de hoogte gehouden worden, in de toekomst? Schrijf je in voor de Masterclass en Workshop Bruidsfotografie nieuwsbrief.

Kasteel Wijenburg Workshop Bruidsfotografie-001 Kasteel Wijenburg Workshop Bruidsfotografie-003 Kasteel Wijenburg Workshop Bruidsfotografie-005 Kasteel Wijenburg Workshop Bruidsfotografie-006 Kasteel Wijenburg Workshop Bruidsfotografie-007 Kasteel Wijenburg Workshop Bruidsfotografie-008 Kasteel Wijenburg Workshop Bruidsfotografie-009 Kasteel Wijenburg Workshop Bruidsfotografie-011 Kasteel Wijenburg Workshop Bruidsfotografie-013 Kasteel Wijenburg Workshop Bruidsfotografie-014 Kasteel Wijenburg Workshop Bruidsfotografie-015 Kasteel Wijenburg Workshop Bruidsfotografie-018

Adressen

Styliste: Best Day Ever Events (Nailia Yermakova) http://www.bestdayeverevents.nl
Workshoplocatie: Kasteel Wijenburg http://www.kasteelwijenburg.nl
Witte (trouw-)jurk: Unielle Couture http://uniellecouture.com
Masterclass hosts: Mon et Mine bruidsfotografie https://www.monetmine.nl
Modellen: Darya & Pim (via Best Day Ever Events)
Stationery: The Sparkle Company: http://www.thesparklecompany.nl

Bekijk meer stellen die gingen Trouwen bij Kasteel Wijenburg