Loveshoot

Een loveshoot is het uitgesproken moment om eindelijk samen eens goed op te foto te gaan. Natuurlijk gaan jullie straks al op de foto tijdens jullie bruiloft, maar nu hebben jullie ook een paar mooie foto’s in “normale” kleding. Het is een bijzonder moment dat je samen beleeft, jullie krijgt mooie foto’s en kunnen ook alvast kennis maken met ons als jullie bruidsfotograaf.

Een loveshoot kan altijd

En ook als je niet gaat trouwen is het leuk om een loveshoot te doen, omdat de liefde gevierd mag worden. Dit kan op elk moment van het jaar, we plannen namelijk altijd twee data in zodat de kans op mooi weer des te groter is. 

Kies zelf een locatie

En heb je een bepaald idee qua wat je graag op de foto wilt, bijvoorbeeld een wandeling door het bos, een chocolademelkmoment bij je favoriete koffiezaakje of een picknick in het hoge gras, laat het ons horen! We adviseren graag. Je zou bijvoorbeeld voor een alternatieve locatie kunnen kiezen. Of zie de shoot als een try-out voor jullie trouwreportage.

After wedding shoot

Mocht je nou al getrouwd zijn en alsnog een loveshoot willen boeken, dan kan dit ook! We kunnen dan bijvoorbeeld op een mooie plek foto’s maken in jullie trouwkleding.

Gebruik je foto’s

Een loveshoot kost €375 en duurt doorgaans 1 tot 1,5 uur, vindt plaats op het vaste land van Nederland en levert jullie tenminste 50 te gekke foto’s op. Deze foto’s kun je gebruiken voor mooie prints aan de muur, maar eventueel ook voor je Save-the-date-kaart, trouwkaart of in je gastenboek. De mogelijkheden zijn eindeloos.