Slechts enkele data nog vrij voor trouwreportages in 2023. Is jullie dag erbij?

Loveshoot

Tijdens een loveshoot ga je samen op de foto. Gewoon op een mooie plek die iets met jullie doet. Jullie kunnen zelf een locatie verzinnen of wij stellen een mooie plek in Nederland voor. In een uur tijd ga je op meerdere plekjes op de foto en kun je zelfs een kledingwissel doen als je wilt. Zodat je daarna een fijne herinnering én mooie foto’s van jullie twee hebt.

Een loveshoot kan altijd

En ook als je niet gaat trouwen is het leuk om een loveshoot te doen, omdat de liefde gevierd mag worden. Dit kan op elk moment van het jaar, we plannen namelijk altijd twee data in zodat de kans op mooi weer het grootst is.

Kies zelf een locatie

Heb je een bepaald idee qua wat je graag op de foto wilt, bijvoorbeeld een wandeling door het bos, een cappuccinomoment bij je favoriete koffiezaakje of een picknick in het hoge gras, laat het ons horen! We adviseren graag. Je zou bijvoorbeeld voor een alternatieve locatie kunnen kiezen. Of zie de shoot als een try-out voor jullie trouwreportage.

After Wedding Shoot

Mocht je nou al getrouwd zijn en alsnog een loveshoot willen boeken, dan kan dit ook! We kunnen dan bijvoorbeeld op een mooie plek foto’s maken in jullie trouwkleding.

Gebruik je foto’s

De foto’s van een loveshoot kun je gebruiken voor mooie prints aan de muur, maar eventueel ook voor je save-the-date-kaart, trouwkaart of in je gastenboek. De mogelijkheden zijn eindeloos.