Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Loveshoot Soesterduinen

Een loveshoot in de winter! Dat kan natuurlijk ook nog. Hoewel we niet vaak in de winter loveshoots fotograferen, vroegen Inge en Jesse ons of we ze alsnog juist nu wilden fotograferen. Want nu kunnen ze de foto’s gebruiken voor hun trouwkaart!

Loveshoot Soesterduinen 001

En dus ging Ramon met hun twee op pad bij de Soesterduinen. Een prachtig natuurgebied, midden in Nederland. Hoewel het koud was, hebben deze twee prachtige mensen totaal niet geklaagd. Zo leuk om dan het resultaat te zien!

Loveshoot Soesterduinen 004
Loveshoot Soesterduinen 007

Loveshoot Soesterduinen in de winter

Het voordeel van een fotoshoot in de winter is dat het licht heel zacht is. De zon staat al snel wat lager aan de hemel en dus kun je bij tegenlicht gebruik maken van die fijne zachte tonen. Hun kleding was ook helemaal op deze locatie afgestemd, waardoor de foto’s mooi qua kleurtonen bij elkaar passen.

Loveshoot Soesterduinen 005

Tip: lees hier een aantal handige loveshoot tips!

Loveshoot Soesterduinen 009
Loveshoot Soesterduinen 006
Loveshoot Soesterduinen 011

Een uur lang op de foto

De shoot duurde ongeveer een uur. Een uur is dan ook lang genoeg om een diverse set foto’s te maken, zonder al te koud te worden. Zie het gewoon als een fijne wandeling, die je maakt, waarbij je af en toe even op de foto gaat.

Omdat deze locatie zoveel verschillende plekjes heeft, kon Ramon fijn van zich af fotograferen. En zie hier het eindresultaat.

Loveshoot Soesterduinen 014
Loveshoot Soesterduinen 013
Loveshoot Soesterduinen 016
Loveshoot Soesterduinen 018
Loveshoot Soesterduinen 017
Loveshoot Soesterduinen 019
Loveshoot Soesterduinen 021

Lijkt het je ook leuk om een keer een loveshoot te doen? Mail ons vooral met jullie plannen en wie weet maken we binnenkort samen een prachtige reportage.

Loveshoot Soesterduinen 022