Loveshoot Patrick & Vera | Tiel

loveshoot vera en patrick 006

Vera en Patrick zullen eind Augustus in het huwelijk treden. Tijdens het kennismakingsgesprek kwam we er al achter: dit stel houd van niet allerdaagse fotolocaties! We wilden eerst naar Radio Kootwijk gaan voor de loveshoot, maar we besloten om dit uiteindelijk toch even te laten wachten voor de trouwdag. In plaats van deze locatie gingen we uiteindelijk voor een ‘bloesemshoot’, een shoot tussen talloze prachtige bomen. Het was lastig in te plannen, omdat we een maand geleden nog niet helemaal wisten wanneer alle bloesem op zijn sterkst zou zijn, maar gelukkig bleek afgelopen zondag dat we aardig juist zaten. Vera was zelfs een paar dagen van te voren rond gaan rijden in Tiel om op zoek te gaan naar een perfecte boomgaard. Uiteindelijk kwam ze bij Kerk-Avezaath uit, een dorpje direct naast Tiel.

De shoot begon dus in een prachtige boomgaard. Dit stukje land was echt totaal verschillend van de vlakke omgeving. Vera had een waar paradijsje gevonden. Toen het bruidspaar-to-be op de grond ging zitten en Patrick zijn gitaar pakte om wat te spelen werd de sfeer echt bijzonder romantisch. Snel klikten we een aantal foto’s om vervolgens zo geruisloos mogelijk weer een nieuw standpunt te zoeken. Na een half uur besloten we om verderop te gaan kijken naar een paar andere locaties. Een minuut rijden verderop vonden we een paardenbloemenveld, een rijtje bomen, een te gekke heg en een afgebrokkeld huisje. Op deze locaties besloten we om nog wat romantische foto’s te maken en na een goed uur hadden we alles op onze kaartjes staan.

loveshoot vera en patrick 003

complatie9

loveshoot vera en patrick 002

loveshoot vera en patrick 004

loveshoot vera en patrick 005

loveshoot vera en patrick 006

loveshoot vera en patrick 007

loveshoot vera en patrick 009

loveshoot vera en patrick 010

 

loveshoot vera en patrick 012

loveshoot vera en patrick 011

loveshoot vera en patrick 013

loveshoot vera en patrick 014

loveshoot vera en patrick 017

 

complatie23

loveshoot vera en patrick 018

complatie32

loveshoot vera en patrick 021

loveshoot vera en patrick 022

 

loveshoot vera en patrick 024

loveshoot vera en patrick 023

loveshoot vera en patrick 025

loveshoot vera en patrick 026

loveshoot vera en patrick 027

loveshoot vera en patrick 028

Vera & Patrick: wat zijn jullie toch fotogeniek en wat een prachtige plek voor een fotoshoot. We kunnen niet wachten tot jullie trouwdag ;)